Sinatra

Under His Skin (met Jim Bakkum en Sergio)

Deze avond kan vanwege de corona-maatregelen helaas niet doorgaan. Kaartkopers ontvangen z.s.m. bericht of de voorstelling kan worden verplaatst.

De grootste hits van Frank Sinatra kent natuurlijk iedereen: Come Fly With Me, My Way en Fly Me To The Moon zijn nummers die in ons collectief geheugen gegrift staan. Sinatra, ook wel The Voice, is vooral bekend door zijn muziek en succesvolle filmcarrière, terwijl hij zó veel meer was dan alleen zanger en acteur. De verhalen, fabels en mythes over het leven van Sinatra zijn voor velen dan ook onbekend... 

In Sinatra – Under His Skin worden uiteraard de grootste hits ten gehore gebracht door Jim Bakkum en de Dutch Concert Big Band, maar krijg je ook een bijzonder kijkje in de schandalen en geheimen van Ol’ Blue Eyes, verteld door Sergio Vyent. 

Jim Bakkum is geen onbekende in de theaterwereld. De afgelopen jaren groeide hij uit van zanger tot musicalster en is hij in verschillende Nederlandse succesvolle bioscoopfilms te zien. In deze voorstelling komen twee passies van Jim samen; zingen en de liefde voor Frank Sinatra. 

Sergio Vyent is bekend als gastheer uit het populaire NPO 3-datingprogramma First Dates (BNNVARA). Met zijn warme stem en zijn charismatische voorkomen is Sergio een opvallende verschijning op de Nederlandse televisie. Daarmee is hij de juiste man voor de job: het vertellen van de verhalen in Sinatra – Under His Skin