Social Squad

De interactieve TikTok show

Let op: vanaf vrijdag 24 november 21:00 uur tot zondag 26 november 23:59 uur rijden buslijnen 56, 126 en 156 niet langs haltes Stadsgehoorzaal en Liesveldviaduct i.v.m. afsluiting. In richting Vlaardingen West vervalt ook halte Verploegh Chasséplein. Richting Holy-Noord is halte Verploegh Chasséplein wel in gebruik.

De populaire TikTok creators Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren komen onder de naam Social Squad naar het theater! BazarMedia, de makers van o.a. de filmhit ‘Het Feest van Tante Rita’, brengt de Social Squad naar de stadsgehoorzaal. Ze nemen het publiek mee op een hilarische reis langs de do’s en dont’s van TikTok. Ze vertellen hun eigen, eerlijke verhalen, zingen en dansen de nieuwe trends, spelen de grappigste sketches en het publiek zelf wordt óók betrokken. De meest unieke theatershow van dit seizoen.

Deze 3 jonge talenten zijn gewend om dagelijks de meest uiteenlopende video’s te maken voor hun online kanalen. Met Social Squad krijgen hun fans nu live een kijkje achter de schermen, krijgen ze tips en tricks en worden ze ondergedompeld in een hilarische en unieke voorstelling vol humor, muziek en sketches. De must-see voor iedereen die dagelijks geniet van het kijken naar TikTok video’s.

Na afloop in de foyer is er voor iedereen nog een meet en greet!

Speelduur
± 1 uur en 10 minuten (zonder pauze)

Wij verzoeken dringend, in verband met veiligheid bij eventuele calamiteiten, kinderen tot 16 jaar altijd onder begeleiding van een volwassene naar voorstellingen en evenementen te laten gaan.

Credits
Regie:
Nick Fleuren
Foto: Annemieke van der Togt