South African Road Trip

ROOTS!

Na een reeks succesvolle voorstellingen op London West End komt South African Road Trip nu met de gloednieuwe voorstelling ROOTS!  

ROOTS! zit boordevol muziek die recht uit het hart komt. Ga mee op een unieke reis door Zuid-Afrika en laat je onderdompelen in de rijke tradities van de prachtige Xhosa cultuur. Veertien musici en dansers uit Kaapstad performen vol passie en energie én vertellen indringende en persoonlijke verhalen. Ze nemen je mee naar hun oorsprong. Openhartigheid over het dagelijkse leven afgewisseld met verhalen over de geschiedenis van Zuid-Afrika. Wat kregen zij vanuit huis mee over religie en tradities? Wat betekent de strijd voor vrijheid in Zuid-Afrika voor hen? Hoe kijken ze naar de toekomst? Welke verbindende rol speelt muziek in hun cultuur? 

Traditionals, gespeeld op authentieke instrumenten, worden afgewisseld met bekende nummers zoals Miriam Makeba's Pata Pata, Fast Car van Tracey Chapman en Here Comes the Sun van The Beatles. Nummers die verrassend genoeg ook onderdeel zijn van onze roots. 

ROOTS! prikkelt de zintuigen met opzwepende live muziek, een prachtig videodecor en ritmische Afrikaanse dans!  

Maak jouw bezoek compleet met een inleiding
Regisseur Albert Klein Kranenburg verzorgt, samen met een aantal castleden, voorafgaand om 19:20 uur een inleiding om te vertellen over de totstandkoming van deze prachtige, muzikale voorstelling. De inleiding is via de volgende pagina te boeken voor € 5,- per persoon. 

Speelduur
± 90 minuten (zonder pauze)

Credits 
Regie: Albert Klein Kranenburg 
Foto: Raymond van Olphen