Stadskaravaan Finale 2023

Eindfeest met o.a. Numidia

Na zes geweldige reizende festivals is het tijd om het Stadskaravaan jaar feestelijk af te sluiten in de Stadsgehoorzaal. Tijdens een speciale binnen editie van het festival komen diverse hoogtepunten van de afgelopen edities nog een keertje langs én worden bezoekers getrakteerd op nieuwe artiesten en activiteiten.

De deuren openen om 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur loopt het programma non-stop door.

Lees hier de festivalkrant

Het volledige programma van de Finale

Numidia
De Nederlands-Marokkaanse zangeres Numidia El Morabet begon haar carrière in 2015 bij The Voice Kids. Hierna is haar carrière in sneltreinvaart gegroeid met als hoogtepunt haar veelbesproken deelname aan Beste Zangers 2023. Tijdens de Finale van de Stadskaravaan zal zij het publiek omverblazen met haar krachtige stem en onevenaarbare zangkunsten.
16:20 uur – Boven Foyer

Apennoten Sintshow
Bij ‘Een kist vol Sintliedjes’ door Apennoten (bekend van NPO Zapp) mag iedereen met élk liedje meedoen door te zingen, dansen of een instrument te bespelen. Rommel de bommel, wat een gestommel horen we daar in de Stadsgehoorzaal!
14:30 uur – Boven Foyer

Xclusiv Company
Tijdens de editie op De Loper maakte de dansmoves van dit Rotterdamse gezelschap een diepe indruk op het publiek. Daarom zullen zij tijdens de Finale nóg een keer te zien zijn. In een unieke mix van dans, muziek, woordkunst en visuele kunst maken zij performances die betekenisvol zijn voor een breed publiek.
15:20 uur – Boven Foyer

Vlaardingse Vangst & Talent Stage
Uiteraard kan lokaal talent niet ontbreken tijdens de Finale. Op het Talent Stage betreedt Apollo’s Fortress na het succes op het Mendelssohnplein nogmaals het podium. De Vlaardingse Vangst die dit keer aan de haak is geslagen is singer-songwriter TESSA. die poëtische pop ten gehore brengt met een vleugje R&B en spoken word.
13:20 & 14:50 uur – Theater Café

En nog veel meer…
Naast deze artiesten valt er nog veel meer te beleven tijdens de Finale van de Stadskaravaan. Zo treedt Elle Chante (Suzanne Nesse) op met de meest swingende Franse, Engelse én Portugese nummers. Wie liever zelf iets doet kan lekker dansen tijdens de Silent Disco met Blondie & Brownie en de dansworkshop van Dance Point óf meezingen bij Zing Nederlands Me Met (de Kersteditie) van Bibliotheek de Plataan en de zangworkshop door Villa Voice. Verder kan je op ontdekkingsreis in de digitale Maakplaats van FF Online, stap je in een Formule 1 simulator met Minters, is Camie Bonger aanwezig met de Praatpaal voor Museum Vlaardingen, hoor je de mooiste verhalen bij de Boekfiets, word je geschminkt door UN1EK en kan je uiteraard de heerlijkste hapjes proeven op de wijkproeverij.

De presentatie van de Finale is in handen van comedian Musa, die eerder de edities in de Westwijk en het Mendelssohnplein presenteerde.