Stadskaravaan Erasmusplein

Reizend festival met o.a Dilana Smith, Hakim en The Daltons

Festival , Vlaardingen750

In 2023 viert Vlaardingen 750 jaar stadsrechten. Om heel de stad dit feest mee te laten vieren trekt de Stadskaravaan langs zes wijken in Vlaardingen met een reizend festival vol muziek, theater, kunst, dans, eten, drinken en veel meer. De organisatie van de Stadskaravaan bestaat uit de Stadsgehoorzaal, De Kroepoekfabriek, Wij de Westwijk, KADE40, Museum Vlaardingen, de Bibliotheek de Plataan, Minters en individuele kunstenaars.

Op zaterdag 14 oktober vindt het festival in de Westwijk plaats, rondom het Erasmusplein. Het programma wordt op een later moment bekendgemaakt. Houd deze pagina in de gaten en volg de Stadskaravaan op Facebook en Instagram om niets te missen.

Lees hier de Stadskaravaankrant! 

De Stadskaravaan wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van Wij de Westwijk, Stichting Vlaardingen 750, Gemeente Vlaardingen, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Stichting Jan Anderson en Rita Boon, Waterweg Wonen, Stichting Samenwerking, UN1EK, DFDS, Fonds voor Cultuurparticipatie, Prins Bernhard Cultuurfonds, Havenomgevingsfonds en het Oranje Fonds.