Stones Sessions - GEANNULEERD

Deze voorstelling is geannuleerd

Muziek , Tribute

In verband met de huidige lockdown zal deze voorstelling helaas niet doorgaan. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd over de annulering en ontvangen uiterlijk zondag 14 februari automatisch hun geld terug. Bij vragen kunt u altijd contact met op ons nemen via info@stadsgehoorzaal.nl of 010 434 05 00 (maandag t/m vrijdag, tussen 9:00 en 17:30 uur).

Wij stellen graag aan u voor... Stones Sessions! Zes jonge ras muzikanten, met een rock ’n roll-kilometerteller die overuren draait. Ze vonden elkaar in een gezamenlijke liefde; The Rolling Stones.  

De levenslust, energie en passie voor het oeuvre van Jagger/Richards & consorten spat van deze rockers af. Met de stadion mega hits, intieme tranentrekkers en toonaangevende anekdotes uit de rijke historie is een avond met Stones Sessions een must-see voor elke Stones liefhebber.  

Stones Sessions toert nu enkele jaren met succes langs de Nederlandse clubs en festivals met een dampende ode aan The Stones waar niemand omheen kan. Hoog tijd om de theaterwereld voor zich te winnen! 

Pleased to meet you… hope you guess my name!