Supertrap

Crime of the Century

In hun nieuwe show zet de Nederlandse tribute band Supertrap het album Crime of the Century van Supertramp centraal, het album dat zorgde voor hun grote doorbraak. Met het album ontstond het unieke Supertramp-sound, dat zich kenmerkt door zijn enorme muzikaliteit, dynamiek en ragfijne arrangementen.

De gedreven muzikanten van Supertrap brengen, in combinatie met prachtige visuals en sfeervol licht de iconische nummers als ‘School’, ‘Hide in your Shell’, ‘Dreamer’, ‘Rudy’ en als klap op de vuurpijl het titelnummer ‘Crime of the Century’. Daarnaast speelt de band ook een selectie nummers uit de andere Supertramp albums, zoals ‘Breakfast in America’, ‘Crisis? What Crisis?’ en ‘Even in the Quietest Moments’.

Supertrap heeft als missie om de thema's van toen, zoals liefde, macht en religie naar het nu te brengen. Een avond die de ware Supertramp liefhebber niet wil en mag missen!

Speelduur
2 uur en 20 minuten (incl. 20 min. pauze)

Credits
Band:
Hein van den Broek (zang, gitaar, mondharmonica), Arno van Broekhoven (zang), Bart Groenendijk (toetsen), Silvan Hijdra (gitaar), Leslie van der Heul (sax), Michel Leliveld (drums), Han Sie (bas) en Ebert Zwart (toetsen)
Regie: Erris van Ginkel
Foto: Mark Isarin