Symphonic Rock Night

The Second Chapter

Muziek

Met de indrukwekkende rockshow ‘A Complete Evening’ maakte Symphonic Rock Night een verpletterend debuut in de Nederlandse theaters. Na de lovende reacties is Symphonic Rock Night terug met een splinternieuwe show: ‘The Second Chapter’. De band presenteert een geheel nieuwe set van songs van o.a. Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, Focus, Earth & Fire en Genesis, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog in de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden.

Het gezelschap, bestaand uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als 'Money' van Pink Floyd, 'In The Cage' van Genesis en 'Crime of the Century' van Supertramp. Klassiekers als ‘Kayleigh’, ‘Another Brick in the Wall’ en ‘Wish you were here’ zullen zeker ook niet ontbreken. Gebracht door negen doorgewinterde topmuzikanten in een, qua licht en geluid, adembenemende show.

Drummer Tim de Jong: 'The Second Chapter is een hele mooie show geworden met nieuwe nummers, waarbij de symfofans wederom een fraai afgewogen mix van bekend en legendarisch materiaal in één avond tot zich kunnen nemen. Voor ons opnieuw dé kans om met de allerbeste Nederlandse muzikanten deze fantastische muziek te spelen.'

Producent: Stichting Symphonic Rock Night | Muzikanten: Micky Huijsmans (zang), Jos Harteveld (zang) Joop Wolters (gitaar), Anand Mahangoe (gitaar), Roland Jenster (toetsen), David Quakkelaar (toetsen), Frank Strokap (bas), Monica Kemink (saxofoon) en Tim de Jong (drums) | Regie: Luuk Braun | Genre: Theaterconcert | Website: www.symphonicrocknight.nl | Fotografie: Robert Zant 

 

Hoe gaan wij om met de maatregelen rondom het Corona-virus?

Wat leuk en bijzonder dat u overweegt naar deze voorstelling te komen! We snappen dat u heel benieuwd bent hoe een theaterbezoek er in deze tijden uit gaat zien en vertellen u er daarom graag meer over: 

Klik hier voor alle informatie rondom de RIVM-maatregelen tijdens uw bezoek