Terras Theater

In de Vlaardingse binnenstad!

Stadsevenement

Save the date: Op zondag 16 augustus komt de Stadsgehoorzaal naar u toe!

De binnenstad van Vlaardingen barst van de gezellige cafés en terrassen, maar het kan natuurlijk altijd nóg leuker! Tijdens Terras Theater zal een parade aan verrassende acts door de historische binnenstad trekken om de sfeer op de terrassen nog een beetje te verhogen.

Zorg ervoor dat je op deze dag, vanaf 13:00 uur een plekje op één van de Vlaardingse terassen bemachtigd en geniet met een drankje in de hand van al wat langskomt.

Júist in zwaardere tijden wil de Stadsgehoorzaal een positief geluid blijven brengen in Vlaardingen. Met dank aan de inzet van veel vrijwilligers, de steun van de gemeente, van fondsen, bedrijven en ook particulieren, kunnen we onze rol dit jaar, weliswaar bescheiden, blijven pakken. Het Terras Theater is daarnaast ook een manier om de hele stad te vertellen dat het ons is gelukt om een spetterend corona-proof najaarsprogramma te maken! We nemen de dag van het Terras Theater onze kersverse theaterprogrammakrantjes mee, iedereen mag het weten. Sterker nog, we hopen dat jong en oud zin krijgt om, natuurlijk op een veilige manier, in het najaar weer te komen genieten van al het moois dat theater je kan brengen. De kaartverkoop is inmiddels gestart en loopt gelukkig boven verwachting!