The Kik

Kaartverkoop via De Kroepoekfabriek

Muziek
Dit concert vindt plaats in de Stadsgehoorzaal, maar wordt georganiseerd door De Kroepoekfabriek. Onder het mom "KF take over" brengen zij toffe concerten naar de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal. De kaartverkoop verloopt via De Kroepoekfabriek.

The Kik - akoestisch

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals je ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van 'Simone' tot 'Angela' en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten! Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.

DE KF TAKE-OVER
Deze show vindt plaats in de Stadsgehoorzaal als onderdeel van De KF Take-over. Say what? Yes, de KF Take-over! De Kroepoekfabriek beschikt jammer genoeg niet over voldoende capaciteit om met alle geldende maatregelen show te kunnen organiseren. Daarom hebben we besloten het buiten de deur te zoeken en het wél mogelijk te maken.

Zo nu en dan neemt De Kroepoekfabriek daarom de Stadsgehoorzaal over. Avonden en middagen vol concerten en KF-programma speciaal voor de concertganger! Zo zie je Sandra van Nieuwland, The Kik, de regionale helden van KF Allstars en New Hammond Sound Project.

De Stadsgehoorzaal biedt de ruimte om 100% veilig en volgens alle geldende maatregelen te doen wat wij willen: met te gekke muziek de stad en regio een stuk leuker maken. En: voel je vrij om een mondkapje te dragen. Mocht het programma niet doorgaan door aangescherpte maatregelen of een andere oorzaak, dan krijg je altijd je geld terug, gegarandeerd. Bij ons zit je safe.

* Met de aanschaf van kaarten ga je automatisch akkoord met het naleven van geldende coronamaatregelen en -voorschriften, voor jouw veiligheid en die van anderen.
* Op de dag last van gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.
* Meezingen is helaas niet toegestaan, net als dansen.
* De genoemde kaartsoorten (rood/paars/geel/blauw) dienen voor een soepele en veilige inloop. Het is niet mogelijk je zitplek te kiezen.