The Kik - UITVERKOCHT

Akoestisch op het Stadsstrand

Muziek
The Kik gaat akoestisch, en wel op het Vlaardingse Stadsstrand! De kaartverkoop verloopt via De Kroepoekfabriek.

 

THE KIK – AKOESTISCH
Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals je ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van ‘Simone’ tot ‘Angela’ en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten! Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.

De Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek bieden de ruimte om 100% veilig en volgens alle geldende maatregelen te doen wat wij willen: met te gekke muziek de stad en regio een stuk leuker maken. Mocht het programma niet doorgaan door aangescherpte maatregelen of een andere oorzaak, dan krijg je gegarandeerd je geld terug. Bij ons zit je safe.

Met de aanschaf van kaarten ga je automatisch akkoord met het naleven van geldende coronamaatregelen en -voorschriften, voor jouw veiligheid en die van anderen. Op de dag last van gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.