The Kik

Kaarthouders worden door De Kroepoekfabriek geïnformeerd.

Muziek
Op dit moment worden de mogelijkheden voor deze show onderzocht door De Kroepoekfabriek. Zodra hier meer over bekend is nemen zij contact op met de kaarthouders.

The Kik - akoestisch

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals je ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van 'Simone' tot 'Angela' en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten! Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.

DE STADSGEHOORZAAL TAKE-OVER

Deze show vindt plaats in de Stadsgehoorzaal als onderdeel van De KF Take-over. Say what? Yes, de KF Take-over! De Kroepoekfabriek beschikt jammer genoeg niet over voldoende capaciteit om met alle geldende maatregelen show te kunnen organiseren. Daarom hebben we besloten het buiten de deur te zoeken en het wél mogelijk te maken.

Het laatste weekend van november neemt De Kroepoekfabriek daarom de Stadsgehoorzaal over. Een weekend vol concerten en KF-programma speciaal voor de concertganger! Zo zie je Sandra van Nieuwland, The Kik, de regionale helden van KF Allstars en New Hammond Sound Project tezamen met een wel hele bijzondere yogasessie, compleet met techno en aromajockey.

De Stadsgehoorzaal biedt de ruimte om 100% veilig en volgens alle geldende maatregelen te doen wat wij willen: met te gekke muziek de stad en regio een stuk leuker maken. En: voel je vrij om een mondkapje te dragen. Mocht het programma niet doorgaan door aangescherpte maatregelen of een andere oorzaak, dan krijg je altijd je geld terug, gegarandeerd. Bij ons zit je safe.

* Met de aanschaf van kaarten ga je automatisch akkoord met het naleven van geldende coronamaatregelen en -voorschriften, voor jouw veiligheid en die van anderen.
* Op de dag last van gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.
* Meezingen is helaas niet toegestaan, net als dansen.
* De genoemde kaartsoorten (rood/paars/geel/blauw) dienen voor een soepele en veilige inloop. Het is niet mogelijk je zitplek te kiezen.