The Last Five Years

Een intieme en eigenzinnige musical over liefhebben en loslaten

Musical

Deze intieme, eigenzinnige en vooral succesvolle off-Broadway tweepersoonsmusical over liefhebben en loslaten, geschreven en gecomponeerd door Jason Robert Brown, vertelt het verhaal over de New Yorkers Jamie en Cathy die in hun vijfjarige relatie van hevige verliefdheid naar een break-up gaan. Voor de twintigers ligt de wereld aan hun voeten; Actrice Cathy probeert haar plekje te veroveren in de theaterwereld, terwijl romanschrijver Jamie zijn eerste boek publiceert en op de rand van groot succes staat.

Het bijzondere en unieke aan deze musical is dat je het verhaal van Jamie in chronologische volgorde beleeft, maar tegelijkertijd Cathy’s verhaal achterstevoren vanaf het einde van hun turbulentie relatie. Hun paden kruisen elkaar in de voorstelling slechts één keer, op hun bruiloft.

Met deze gloednieuwe versie van Stichting NANOEK (door een all-female team), een ijzersterke cast (Jolijn Henneman en Job Greuter), een eigentijdse vertaling en prachtige muziek is dit een absolute niet-te-missen musical!

Speelduur:
Nog niet bekend