Theater op de radio: De Zangeres Zonder Naam

De Stadsgaatdoorzaal i.s.m. Omroep Vlaardingen

Dat er t/m 1 juni geen voorstellingen kunnen en mogen plaatsvinden, weerhoudt ons er natuurlijk niet van te zoeken naar manieren waarop je wél volop theater kunt ervaren. Onder de noemer ‘De Stadsgaatdoorzaal’ organiseren we de komende weken verschillende nieuwe vormen van theatraal vermaak. Zo luister je drie dagen in de week, dankzij de samenwerking met Omroep Vlaardingen, naar ‘Theater op de Radio’. De titel zegt het al: lekker vanuit je luie stoel genieten van oude theatervoorstellingen op de radio! 

Iedere dinsdag, woensdag en donderdag om 12:00 uur presenteert Omroep Vlaardingen een theaterregistratie uit de oude doos waarvan de artiest destijds, hoé leuk en toepasselijk, op exact diezelfde datum in Vlaardingen te zien was. In deze roerige weken, waar op stap gaan en leuke uitjes ondernemen er helaas even niet in zit, komen de theatervoorstellingen gewoon naar je toe! Of je nu liefhebber bent van cabaret, muziek, jeugdtheater, toneel of kleinkunst; de komende weken komt het allemaal voorbij!  

Dinsdag 26 mei: De Zangeres Zonder Naam (musical)

De intieme muzikale theatervoorstelling De Zangeres zonder Naam is een reis door het bewogen leven van Mary Servaes-Bey (gespeeld door Ellen Pieters), een grimmig sprookje tussen kunst en kitsch over een fenomeen dat in haar leven vele hoogte- en dieptepunten meemaakte. De volkszangeres vocht zich vanuit haar armoedige omstandigheden omhoog naar de absolute top en verkocht miljoenen platen.

Het programma wordt iedere week bekend gemaakt via de website en social media van de Stadsgehoorzaal en Omroep Vlaardingen. Omroep Vlaardingen is te ontvangen via etherfrequentie 107.8 FM, de mobiele app en live in de studio mee te bekijken via https://www.omroepvlaardingen.nl/live/.