Tides

Misiconi: een dansgezelschap met ongelijkheid als grootste troef

Dans

In deze installatie performance, geïnspireerd door de schoonheid van natuur, laten dansers met en zonder een (fysieke of mentale) beperking je meevoeren naar een andere wereld. Laat je zintuigen prikkelen en geef je over aan de dansers, die je vergezellen op een reis door je eigen binnenwereld. Want wanneer je in deze drukke wereld even de tijd neemt voor verstilling en verwondering dan gaat er een nieuwe wereld voor je open. Neem plaats in de installatie en laat je onderdompelen in deze theatrale ervaring, of kijk toe vanaf de tribune, en laat je meevoeren door de sferische klanken live gespeeld door muzikant Soheil Shayesteh.

Over Misiconi
Het Rotterdamse inclusieve dansgezelschap Misiconi, onder leiding van gerenommeerd choreografe Joop Oonk, heeft ongelijkheid als grootste troef is. Het gezelschap zet zich in om de integratie en samenwerking tussen mensen met en zonder beperking te bevorderen, of dit nu mentaal, fysiek of anderszins is.

Speelduur
Nog niet bekend

Credits
Choreograaf/artistieke Leiding:
Joop Oonk
Dramaturg: Floor Cremers
Scenografie: Floris Barnhoorn
Kostuum design: Paul Boereboom
Sound en sounddesign: Soheil Shayesteh
Dansers: Enya Straver, Sunai Elbers, Anastasia Jansen, Manouk Schrauwen, Susanne van der Staak, Jordy Ruhl, Jana Slegers, Ahmad Shaaban 

Fondsen:
BNG fonds, Fonds podiumKunsten, Prins Bernhard cultuurfonds, Gemeente Maastricht, Nederlandse Dansdagen