TOP Vrouwen

Vriendinnencomedy met ups en downs!

Komedie

Ga mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen!  

Paula, Monica en Sophie, drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd (gespeeld door Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie) beklimmen in twee dagen de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen heel wat issues met zich mee te zeulen. Stuk gelopen relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Tobelerone en natuurlijk: mannen. Lukt het hen om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker: eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn?  

TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy met ups en downs, geproduceerd door de makers van de populaire series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers.  

Deze comedy is geschreven door de bekende Amerikaanse toneel- en filmscript schrijver Peter Quilter, wiens stukken al in 40 landen over de hele wereld zijn opgevoerd. Zijn eerdere hits op West End bewijzen dat hij een meester is in het creëren van verhalen die je in je hart raken en je laten lachen. TOP Vrouwen (origineel ‘Step By Step’) zal komend seizoen in negen andere landen in première gaan.  

Speelduur 
± 90 minuten (zonder pauze)  

Credits 
Cast: Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie  
Regie: Joep Onderdelinden 
Foto: Willem van Walderveen 
Producent: Rick Engelkes 
Script: Peter Quilter