Tour de Legend met Thomas Dekker

Meer informatie volgt z.s.m., bezoekers worden geïnformeerd

Theatercollege

Wielrennen, dé sport van bovenmenselijke prestaties en wielerlegendes waar we maar niet over uitgepraat (en op uitgekeken) raken. Hoe kan het toch dat zij zulke ongekende prestaties leveren onder de meest barre omstandigheden? Waar gaan deze mensen doorheen tijdens de zoveelste bergetappe in een tour en welk stukje mentaliteit kunnen wij ons eigen maken om ook een beetje als legende door het leven te kunnen gaan? 

Tijdens de eerste editie van Tour de Legend zal voormalig topwielrenner Thomas Dekker door prestatiecoach Joost Leenders aan de tand gevoeld worden over zijn (extreme) periode als wielrenner. Een periode van succes, falen en continu balanceren op de rand. Hoe ver ga je voor de prestatie?

Maar daar blijft het niet bij, want we gaan fietsen! Voor een deel van de wielerfanaten in de zaal is het mogelijk het gevoel van het peloton te ervaren door samen te presteren! Op supersnelle spinfietsen kun je de strijd aangaan met Thomas Dekker tijdens een etappe van Giro d’Italia op een groot scherm, maar die plek moet u eerst verdienen! Daarover later meer!

Begeleid door opzwepende live muziek van de Tour De Legend Band krijg je deze avond een kijkje in de keuken over alle ins en outs van het strategisch fietsen van een etappe.

Speelduur: van 20:15 tot 21:45 uur (er is geen pauze)