TRYO

Trio cabaretiers try-outen

Drie cabaretiers die ieder zo’n 30 minuten uit hun gloednieuwe, avondvullende voorstelling try-outen, dat is het spannende concept TRYO. En wat het nóg spannender maakt is de wisselende line-up van gevestigde cabaretiers, gastoptredens van nieuw talent en winnaars van cabaretfestivals. Één ding is zeker: je ziet deze avond de comedytalenten vóórdat het grote publiek hen ontdekt!


Line-up:

Arjan Kleton
Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot "na sluit" mogen blijven hangen omdat ze hem kennen. De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd groot gebracht. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk. 

En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord... Maar weet jij het zelf nog?


Davey Turnhout

Opgegroeid in de buurt van Leiden, is Davey Turnhout tegenwoordig een import-Amsterdammer. Hij haalt inspiratie uit zijn dagelijkse leven en ervaringen. Met zijn jongensachtige voorkomen en relaxte uitstraling zou je bijna vergeten dat hij iemand is met een zwart gevoel voor humor. Davey's grappen zijn soms hard, maar wel altijd gebracht met heel veel liefde. Hij is onlangs dertig geworden, begrijpt weinig van zichzelf of de wereld om hem heen en hij is de laatste paar jaar ‘s avonds vaker op het podium te vinden dan bij zijn vriendin thuis. (Wat zijn vriendin overigens absoluut niet erg lijkt te vinden.)

In een vol DeLaMar Theater won Davey onlangs de juryprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij werd uitgeroepen tot 'Roastbaas 2017' bij de Dutch Roast Battles in het Comedy Café Amsterdam.

Davey was o.a. te zien bij SBS 6 en Hufterproef. 


Esther van der Voort

Als comedian staat ze bekend om haar schaamteloze verhalen. En die heeft ze. Want als veertigplusser gaat het allang niet meer over ‘het is uit met mijn vriendje’, want de scheidingspapieren zijn al jaren geleden getekend. Esther haalt haar inspiratie uit haar 40+ jaar levenservaring: trouwen, scheiden, vier(!) kinderen in het gareel houden en daten alsof je nog maar een paar goede jaren hebt. Wat zomaar zo kan zijn.

Met haar trefzekere grappen, compromisloze zelfspot en eigenheid won ze de International Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Sindsdien is ze te zien op comedypodia door het hele land. 

Geniet van deze comedytalenten vóórdat het grote publiek hen ontdekt!