Villa Voice Sumerschool

Inspiratie, zang en muziek in de buitenlucht

Jeugd & Familie , Muziek

Wil jij een hele dag ondergedompeld worden in inspiratie, zang en muziek op een prachtige buitenlocatie in Midden Delfland? Op vrijdag 21 augustus 2020 a.s. kan het!

Zangschool Villa Voice organiseert een Summerschool voor hele gezinnen voor een fijn prijsje (tot 21 jaar: €8,50, vanaf 21 jaar: €15,50). Kom ook, zelf, met het gezin of stuur de kids er een vrolijke, muzikale dag op uit.

Maar natuurlijk ook heel leuk om met je vriendinnen te komen, bij gebrek aan festivals en concerten… Er zijn namelijk gevarieerde en inspirerende workshops voor alle leeftijden. Denk aan meerstemmig zingen, stemtechnieken en songwriting. Tussendoor is er tijd voor georganiseerde spellen, vrije tijd, van de natuur genieten en socializen.

Iedereen neemt zelf lunch en een flesje water mee, zonnebrand en een regenjas. Villa Voice zorgt voor fruit, limonade, koffie, thee en een heerlijk zomers diner. En natuurlijk een overvloed aan MUZIEK en inspiratie!

Villa Voice Summerschool is mede mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen en de Stadsgehoorzaal. Aanmelden voor deze onvergetelijke en vooral muzikale dag kan via de 'Meld u aan' knop. Hiermee word je naar de website van Villa Voice geleid, waar het aanmeldformulier te vinden is.