Vreemde vogel (2+)

Met livemuziek en poppenspel

WINACTIE - Met deze voorstelling op de planken konden we natuurlijk niet om onze eigen Vlaardingse De Vreemde Vogel heen! En daarom hebben we een leuke winactie! Koop kaartjes voor de voorstelling Vreemde Vogel en maak kans op een lunchplank (t.w.v. € 25,-) bij De Vreemde Vogel. Na afloop van de voorstelling maken we twee winnaars bekend!

Autootje Broem, Teun en Tijn gaan op avontuur, de wijde wereld in. Broemmm daar gaan ze, onderweg naar het grote onbekende. Vreemde planten, vreemde beestjes, vreemde geluiden en geuren… waar zijn ze nu, is het de jungle of fantasieland?

Toet toet! Wakker worden slaapkop Tijn. Hupsakee aan het werk jij. Tijd om het tentje op te zetten, want het wordt al donker. Maar oh, wat eng, al die geluiden en wat kruipt daar? Een spin, een slang? En wat is dat voor een vreemde vogel? Is ze ziek, op zoek, wat wil ze toch?

De vreemde vogel gaat niet meer weg. O jee, ze legt een ei! Nee, nee gekke vogel, geen ei op de motorkap leggen, we zijn op reis! Teun en Tijn willen verder, maar hoe moet dat nu met die vreemde vogel en het ei? 

Vreemde Vogel is een lieve, fysieke voorstelling met livemuziek, poppentheater en veel humor. Vreemde Vogel gaat over vriendschap en avontuur, nieuwe dingen ontdekken want vreemd is niet eng, maar juist heel leuk en spannend.

Deze voorstelling is onderdeel van de peuter- en kleuterochtend, speciaal voor de allerkleinste theaterbezoekers!