Waterlanders

Een modern polderdrama (try-out)

Toneel , € 10

Dit spannende familiedrama, van de hand van prijswinnend schrijver Koen Caris, speelt zich af in een dorp dat geteisterd wordt door water. Wanneer in de tuin van een familie na de zoveelste overstroming een drenkeling aanspoelt, ontketent dit een emotioneel schouwspel dat de onderlinge verhoudingen op scherp zet. Moeder Sofie raakt geobsedeerd door de jongen, wat een kloof tussen de gezinsleden veroorzaakt. Intussen drijft puberzoon Kees steeds verder af. Hoe vinden ze elkaar terug te midden van deze turbulentie?

Waterlanders, met in de hoofdrollen topacteurs Randy Fokke, Paul R. Kooij en Jip Smit, is een messcherp polderdrama dat kijkt als een spannende serie. De voorstelling toont op herkenbare wijze hoe verschillende generaties binnen een familie omgaan met een wereld waarin het water oprukt.

Speelduur:
Nog niet bekend

Credits 
Regie: Hanneke Braam
Tekst: Koen Caris
Cast: Randy Fokke, Paul R. Kooij, Jip Smit, Koen van der Molen, Alexander De Maere

Inleiding
Voorafgaand om 15:00 uur geeft één van de makers een inleiding (€ 2,50 per persoon), waarin wordt ingegaan op de totstandkoming en thematiek van de voorstelling. Heb je al een kaart voor de voorstelling, maar nog niet voor de inleiding? Je boekt de inleiding hier! (Let op: vol is vol.)