We LOVE Songfestival

Meer informatie volgt z.s.m., bezoekers worden geïnformeerd

Met het Songfestival bijna letterlijk voor de deur volgend jaar mei, kunnen we dit thema natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Met veel trots en plezier presenteren wij dan ook een onvergetelijke, gezellige, interactieve en spetterende theatershow met álle highlights uit 65 jaar Songfestival!

Zing mee met de grootste songfestivalklassiekers en -hits, speel mee met de WeLoveSongfestival-quiz en geniet van optredens van oud songfestivaldeelnemers als Mandy Huydts (Alles heeft een ritme – 1986), Franklin Brown (De eerste keer- 1996), Marlayne Sahupala (One good reason – 1999) en Esther Hart (One more night – 2003) die begeleid worden door topmuzikanten.

Presentator en songfestivalkenner Koos van Plateringen neemt je mee op deze trip down memorylane, geeft een kijkje achter de schermen van het Eurovisie Songfestival en vertelt hilarische en bijzondere niet eerder vertelde anekdotes.

Het leukst aan het Songfestival vind ik dat iedereen helemaal zichzelf kan en mag zijn. Het maakt niet uit wie of wat je bent. Daarom organiseer ik deze avond. Dus kom langs en zing en dans mee!’, aldus Koos. 

Presentatie: Koos van Plateringen / Artiesten: Marlayne Sahupala, Mandy Huydts, Franklin Brown en Esther Hart (gastartiesten o.v.b. van wijzigingen) / Muzikanten: Arjen Mooijer, Erik Rutjes, Patrick Drabe, Jelske Hoogervorst, Xander Buvelot o.l.v. Danny Sahupala / Producent: het Media Collectief