Woezel & Pip (2+)

Sprookjes uit de Tovertuin (try-out)

Jeugd & Familie

De liefste hondjes Woezel en Pip nemen je opnieuw mee naar een wereld vol magie en plezier. In de gloednieuwe, muzikale theatertour Sprookjes uit de Tovertuin wordt er een écht sprookjesfeest gevierd en daarbij mag jij natuurlijk niet ontbreken! De kleine theaterbezoekertjes (vanaf 2 jaar) mogen tijdens de show luidkeels meezingen en vrolijk meedansen op de leukste en vrolijkste liedjes van Woezel & Pip.

Over de show
Nadat de Wijze Varen heeft voorgelezen uit een bijzonder sprookjesboek, komen Woezel en Pip op een idee. Voor de verjaardag van de Wijze Varen gaan ze hem verrassen met een sprookjesoptreden. Ze duiken in de verkleedkist en bouwen een écht theater met natuurlijk een toneel en rode gordijnen. En dan wordt het tijd om te oefenen. Alleen welk sprookje gaan ze opvoeren? Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes hebben allemaal hun eigen favoriete sprookje. Gelukkig heeft Molletje een goed plan: ze gaan het lievelingssprookje van de Wijze Varen kiezen. Maar hoe ging dat sprookje ook alweer precies?

Verkleedfeest en Meet & Greet
Om er een echt feest van te maken zouden Woezel en Pip het heel leuk vinden als al hun theatervriendjes verkleed de voorstelling bezoeken. Vóór en na de voorstelling kunnen alle vriendjes hun mooiste kleurwerkje maken in de foyer van het theater. Na afloop van de voorstelling komen Woezel, Pip en hun vriendjes natuurlijk naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Speelduur:
+/- 55 minuten (geen pauze)