Wouter Hamel

Little Torch (Jazz in Town)

Helaas kan deze voorstelling i.v.m. ziekte van de artiest niet doorgaan. Bezoekers ontvangen hun geld automatisch terug en ontvangen een CD van Wouter Hamel.

Samen met zijn vaste muzikanten Thierry Castel en Sven Happel verkent Wouter Hamel, met zowel  elektronische als akoestische instrumenten, het spanningsveld tussen het oude en moderne, tussen nostalgie en een eigentijdse romantische draai: nummers die achteloos bewegen tussen de jazzy lounge lizards van vervlogen tijden en de donkere, klamme nachtclubs van vandaag. Muziek waarbij je je enerzijds waant in het vlugge leven in de grote stad en anderzijds in het zand op een tropisch paradijs. Op sommige punten hoor je Wouter Hamel op zijn intiemst: zijn stem krijgt de ruimte om iedere lettergreep door je lichaam te laten tintelen. Langzaam maar zeker ontkurkt het optreden tot een opzwepende climax.

Over Jazz in Town
Dit concert is onderdeel van de concertreeks Jazz in Town, een samenwerking tussen poppodium De Kroepoekfabriek, de Stadsgehoorzaal en een drietal gastprogrammeurs uit de stad: Olaf Blaauw, Leo van der Helm en Jurre Nijman. Met de concertreeks komt een rijk palet aan verschillende jazzgeluiden aan bod met als doel de meest magische jazz en op jazz geïnspireerde muziek naar Vlaardingen te halen. Van intiem en ingetogen tot groots en meeslepend. Laat je tijdens Jazz in Town verrassen door de jazzlegendes van nu en van de toekomst!

Speelduur
1 uur en 30 minuten (geen pauze)

Credits
Muzikanten:
Wouter Hamel, Thierry Castel, Sven Happel en Mark van Kersbergen