Ya, dat is iets Indisch

Ricky Risolles ft. Tante Lien

Bij deze voorstelling vragen wij het publiek een coronatoegangsbewijs (QR-code) te tonen zodat wij 2/3 van de plekken in onze zaal kunnen gebruiken en zo extra liefhebbers de kans kunnen geven bij deze voorstelling aanwezig te zijn. Lees hier meer over het (verkijgen van het) coronatoegangsbewijs.

Na het overweldigende succes van de eerste reeks optredens gaat cabaretier Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indo-lovers, door het land met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’.  

Ricky omschrijft zichzelf als een nobele. aardige, keigave, adembenemende, lieve, sensationele, enerverende, krachtige, aantrekkelijke, lekkere, intelligente én bescheiden Indo. Door middel van verhalen, muziek en niemand minder dan Tante Lien (Wieteke van Dort) zelf, zal Ricky zijn kijk op zijn Indisch-zijn laten horen aan eenieder die ‘gila’ (gek) genoeg is om te luisteren. 

Daar waar Ricky bekend staat om zijn hoge grapgehalte zorgt Tante Lien voor afwisseling met een stukje nostalgie. De twee worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer). 

Wie denkt dat de show alleen bestemd is voor Indische mensen komt bedrogen uit. Ook de ‘Belanda’ (Nederlander) is lovend over ’Ya, dat is iets Indisch…’. Ricky houdt de ‘Indo’ een spiegel voor, maar ook de harten van de autochtone Nederlander worden veroverd met zijn vlotte grappen. Naast verrassende dialogen met Wieteke zullen de hits ‘Arm Den Haag’ en ‘Ajoen Ajoen’ niet ontbreken. De muzikanten zorgen ervoor dat tevens muziekliefhebbers aan hun trekken komen met onder andere een medley van The Everly Brothers. 

Fotograaf: Barbara Lodewijks Fotografie | Bezoekersrichtlijn: 16+ | Cast: Jaro Wolff, Wieteke van Dort, Laurens van Wessel, Guus Paat en Pim Fuchs | Tekst: Jaro Wolff | Muziek: Jaro Wolff en Laurens van Wessel

 

 

“Ricky en Wieteke trekken volle zalen met deze show die voor het publiek een feest van herkenning is”

“Tante Lien bezorgt het publiek rode oortjes”

“Een podiumbeest van de bovenste Indoplank”