Yoga in Concert - UITVERKOCHT

Colors of Coldplay

Stel je eens voor… Je ligt ontspannen op je eigen yogamatje en terwijl je rustig in- en uitademt hoor je de betoverende klanken van muziek en een zachte stem die je begeleidt naar meditatie. Welkom bij Yoga in Concert!

Yoga in Concert is een unieke beleving vol yoga én muziek. In dit concert komen yogahoudingen en de klanken van muziek en meditatie samen. Laat je meenemen op een unieke, innerlijke reis en onthoud dat alles mogelijk is: actief meedoen of ontspannen achteroverleunen terwijl je luistert naar mooie muziek. De voorstelling is geschikt voor alle niveaus, iedereen is welkom.

Colors of Coldplay
Gitarist Jan Kuiper, Voice of Holland winnares Iris Kroes en yogini Yvonne de Hoop nemen je mee in een flow van adem, muziek, beweging en ontspanning waarbij de mooiste songs van Coldplay voorbijkomen (o.a. The Scientist en Fix You). Yoga in Concert – Colors of Coldplay biedt prachtige muziek van een van de meest succesvolle bands allertijden, mindfulness én ontspanning in één voorstelling. Zó relaxed ben je nog nooit geweest in het theater!

Praktische informatie

Benodigdheden
Bezoekers worden verzocht zelf een eigen yogamatje mee te nemen. Er is beperkte ruimte op de balletvloer voor bezoekers zonder eigen matje. De rest van de zaal heeft een houten vloer. Het is aan te raden een warme trui, extra deken en/of een meditatiekussen mee te nemen voor het einde van de voorstelling.

Speelduur
± 1 uur en 30 minuten (zonder pauze)

Credits
Cast:
Jan Kuiper (yoga, gitaar, percussie) Yvonne de Hoop (yoga, percussie) Iris Kroes (zang, harp)
Foto: Bernhard Schlimbach