Zep & Friends

Onderdeel van het Moestuin Festival

Muziek

Onweerstaanbare dansgrooves met drums, blazers, beats, vocals en dansers. De spectaculaire show van Zep & Friends heeft het allemaal. De 19-jarige drummer en producer staat centraal, maar samen met zijn bevriende muzikanten en dansgroep weet hij de vibe naar het kookpunt te krijgen.

Zep drumt al heel zijn leven. Geen paplepels maar drumsticks. Aanvankelijk op tafels, stoelen, potjes, dozen en zijn broers maar vanaf zijn 4e op een echt drumstel. Naast het drummen is het een rasechte performer en in zijn soloshow staan Zep, zijn drums en beats centraal maar krijgen diverse dansgroepen de ruimte om een spetterend optreden neer te zetten.

Veel elektronica, alles live en bakken energie. Zet je schrap!

Onderdeel van het Wereldse Moestuin Festival:
Op zaterdag 25 januari zal hij om 21:30 uur in de Harmonie te zien zijn tijdens het Moestuin Festival, een werelds festival met theater, dans, muziek en eten in alle hoeken van het theater.

Bij aanschaf van een kaartje voor het Moestuin Festival (klik hier), krijgt u automatisch toegang tot de energieke show van Zep & Friends. U heeft dus geen apart kaartje nodig.

Voor meer informatie over het Moestuin Festival en de gehele programmering, klikt u hier.