Christian van Eijkelenburg

Drift

Na 6 jaar onderdeel uitgemaakt te hebben van cabaretduo De Fransse Eijkel gaat Christian van Eijkelenburg zijn eigen innerlijke driften volgen en bestormt hij het toneel met zijn eerste soloprogramma ‘Drift’.

In een unieke stijl vormt ‘Drift’ een verfrissend, absurdistisch cabaretspektakel over het (niet) toegeven aan menselijke driften. Zittend in de zaal en kijkend naar de voorstelling ga je samen met Christian de confrontatie aan met je innerlijke ikje om vervolgens de zaal te verlaten in een staat van ongekende extase. Een avondje muziektheater van hoge kwaliteit waarin je driftend en vol plankgas sjeest van eigenzinnige verhalen naar elektronische beats, kleurrijke visuele droombeelden, filosofische uitbarstingen en theatrale driftbuien.

‘Drift’ is de theatertrip die je móét beleven!

Over Christian van Eijkelenburg
De in Vlaardingen geboren Christian van Eijkelenburg maakte al op negenjarige leeftijd zijn debuut op het toneel. Vervolgens studeerde hij in 2013 af aan de Frank Sanders Akademie. In datzelfde jaar nam hij de Jos Brink Genesius Penning in ontvangst; een jaarlijkse aanmoedigingsprijs van de stichting Testpierement voor een veelbelovende, afstuderende student. Dit maakte hij meer dan waar, zo veroverde hij samen met Sanne Fransen – waarmee hij het cabaretduo De Fransse Eijkel vormde – de publieksprijs op het Amsterdamse Kleinkunst Festival. Na deze (en vele andere) successen te hebben geboekt, is het nu dus tijd voor zijn eerste soloprogramma!

Speelduur
Nog niet bekend

Credits
Productie:
Christian van Eijkelenburg
Foto: Thijs Maas