programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Cabaret

 • Anuar - Stand-up Comedy!

  Onderdeel van het Moestuin Festival

  Anuar heeft als eerste Nederlandse comedian de voorpagina van The New York Times gehaald én het prestigieuze Cameretten Festival gewonnen. Daarnaast heeft hij samen met Najib Amhali en Rayen Panday net een uitverkochte tour achter de rug genaamd RAMADAN CONFERENCE. Als je hem eenmaal hebt gezien, kun je niet anders dan van hem houden. 
 • Steven Brunswijk - Stand-up Comedy!

  Onderdeel van het Moestuin Festival

  Steven Brunswijk heeft de harten van vele Nederlanders gestolen door zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect.
 • Grof Geschud

  Lijmen

  Dit (cum laude afgestudeerde) Vlaams-Nederlands, talentvolle cabaretduo gooide hoge ogen bij Cameretten en zijn nu te bewonderen met hun allereerste avondvullende voorstelling: Lijmen.
 • Daniëlle Schel

  Patroon (reprise)

  Daniëlle Schel, winnaar van de Publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2017, brengt deze avond vele stuntelende karakters, originele scènes en geweldige kleinkunstliedjes.
 • Bert Visscher

  Hij wordt vanzelf moe! (reprise)

  Visscher doet al jaren z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. En ook dit keer wordt het weer een cabareteske puinhoop. Maar ach, hij wordt vanzelf moe.. Of niet natuurlijk!
 • Cabaret d’Amour

  Diner & Variété

  Waan je op deze Valentijnsavond in het uitgaansleven van Londen, Parijs en Berlijn! Geniet eerst van een overheerlijk 3-gangen diner in de Boven Foyer van het theater, en daarna van een zinderende variété show in de Harmonie.
 • Martijn Kardol

  Welkom

  Na zijn met louter vier-sterren bekroonde debuutvoorstelling Bang, is Martijn Kardol terug met zijn tweede, hilarische avondvullende cabaretvoorstelling Welkom.
 • Groninger Studenten Cabaret Festival

  33e Finalistentour

  Na een intensief coachingstraject gaan de drie meest hilarische talenten van het 33e Groninger Studenten Cabaret Festival op tournee langs theaters in het hele land. Ben je erbij als er opnieuw geschiedenis wordt geschreven, zoals oud-winnaars Jochem Myjer en Theo Maassen ook deden?
 • Het Groot Niet Te Vermijden

  The Last Waltz!

  De laatste kans om deze briljante mannen te zien, want The Last Waltz is de 16e én de afscheidsvoorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden!
 • Nienke Plas - UITVERKOCHT!

  Van de hak op de tak

  Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.
 • Kiki Schippers

  WAAR

  Kiki Schippers (winnaar Cameretten en Annie M.G. Schmidtprijs) is eigenwijs, ontwapenend, een wervelstorm aan grote ideeën en meeslepend muzikaal. WAAR je naartoe moet gaat als de grond onder je vandaan valt? Naar Kiki Schippers in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen!
 • Tineke Schouten

  Highlights

  In Highlights duikt Tineke Schouten in haar eigen carrière van meer dan 35 jaar tijdloze hoogtepunten. Publieksfavorieten krijgen nog één keer de kans om in de spotlights te staan en kersverse figuren zetten de eerste stapjes op het toneel. Wees getuige van een legende!
 • Claudia de Breij

  #NU

  Claudia de Breij houdt van vrolijkheid, maar soms is ze ook een beetje bang. Voor oorlog, en dat ze moet schuilen. Ze kan er over zingen, maar ze kan er ook iets aan doen. Maar hoe? Het antwoord ‘wanneer’ weet ze wél: NU!
 • De Fransse Eijkel

  Subtropique

  Een absurdistische en hilarische cabaretperformance in het décor van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs, waar maffe danspasjes, onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.
 • BRONST

  Yvonne van den Eerenbeemt

  Als BRONST een natuurdocumentaire zou zijn, dan was de begenadigd actrice (o.a. Klikbeet), veelzijdige zangeres en slimme cabaretier Yvonne van den Eerenbeemt ongetwijfeld de paradijsvogel. Een hilarische voorstelling over de dierlijke driften, de beestachtigheid die onder onze deftige dasjes schuilgaat en een vileine paringsdans met het leven.
 • Stefano Keizers

  Sorry Baby

  Tijdens het Amsterdams Kleinkunstfestival liet Stefano Keizers complete zalen in verwarring achter en sleepte hij de Wim Sonneveldprijs in de wacht. Tijd voor zijn tweede voorstelling, die de gemoederen nog meer zal beroeren.
 • Glodi Lugungu

  Ze bedoelen het goed

  Aanstormend talent en Comedytrain-lid Glodi Lugungu bekijkt altijd net even de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, belletje trekken bij een familie van 9 kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Iedereen bedoelt het altijd goed, maar komt het ook zo over? Glodi pakt iedereen aan. Niemand is veilig: Glodi niet, zijn familie niet, zelfs u niet! Maar wees gerust, ook hij bedoelt het goed.