programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Cabaret

Gratis Stadsgehoorsjaal bij 4 of meer theaterkaarten

Wij zorgen ervoor dat jij er deze winter overal warmpjes bij zit met een speciale warme winteractie. Bij aankoop van 4 of meer theaterkaarten ontvang jij de enige echte unieke en heerlijk warme wollen Stadsgehoorsjaal. OP=OP!
 • Lotte Velvet

  Ondergrond

  In deze prijswinnende voorstelling staat één boodschap centraal, namelijk: de wereld stort in, dus het is tijd om het uit te maken. In een scherpe combinatie van muziek, spoken word, personages en vooral veel grappen geeft Lotte een stem aan mensen die ook in de knoop zitten met de wereld en met man en macht proberen om de touwtjes in handen te houden in hun strijd met de veranderende omstandigheden.
 • Thjum Arts

  Tijdloos Genot

  In 2012 won Thjum Arts een bon voor de Free Record Shop op de talentenjacht van zijn school, maar in 2021 won hij de harten van zowel de jury als het publiek van Cameretten en ging naar huis met een rugzak vol prijzen. Nu is het tijd dat hij de wijde wereld in gaat met zijn theatershow ‘Tijdloos Genot’.
 • René van Meurs

  2636

  René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Met z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Wat als je daar niet klaar voor bent en gewoon nog wil dollen? Moet ook kunnen, toch? Laat René maar een avond vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten bomvol steengoede grappen.
 • Kommil Foo

  Grind

  Grind is een splinternieuwe voorstelling van de broers Walschaerts. Raf en Mich spitten door hun eigen familieverleden, de oude geheimen, groteske, hartverscheurende verhalen, soms gebulderd aan de met bier overgoten feesttafel, soms gefluisterd in een hoekje van de keuken, vaak verzwegen uit schaamte.
 • Fabian Franciscus

  Lekker Gezellig!

  Na twee zeer goed ontvangen shows is het tijd voor Fabian Franciscus’ derde: Lekker gezellig! Met zijn kenmerkende sympathieke, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens, maar daar daardoor valt er deze avond wél veel te lachen!
 • Ronald Goedemondt - UITVERKOCHT

  Met knielende knikjes

  In dit achtste avondvullende soloprogramma sluipen er grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt.
 • Jasper van der Veen

  Niet gehinderd door enige kennis

  Cabaretier Jasper van der Veen zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen die hij met je deelt, niet gehinderd door enige kennis!
 • Pieter Derks

  Uit het niets (reprise)

  In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.
 • Nienke Plas

  Postnatale Expressie

  Vlogger, presentatrice, cabaretier, stand up comedian en entertainer Nienke Plas brengt na het grote succes van haar debuutvoorstelling Van de hak op de tak een goednieuwe, tweede voorstelling over de mooie, hilarische en heel soms jammerlijke evolutie van een vrouw.
 • Richard Groenendijk - UITVERKOCHT!

  Voor iedereen beter (reprise)

  Afgelopen jaar hield Richard Groenendijk een sabbatical nadat hij zijn vorige voorstelling Om Alles! meer dan tweehonderd keer had gespeeld. Eén van de grote komieken van ons land is dit seizoen gelukkig weer terug en dat is écht voor iedereen beter. Richard is openhartig, scherp, een tikkie villein, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook.
 • Remy Evers

  Gewoon Remy

  Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) toont zijn ideale wereld. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en met een vleugje engagement. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.
 • Musa

  Schaakmat

  Wanneer Musa acht jaar is besluit zijn vader met het hele gezin een nieuw thuis te zoeken in Europa. Bij aankomst in het koude Nederland keert zijn vader echter meteen weer alleen terug en blijven Musa samen met zijn broer, zusjes en moeder alleen achter in een land dat ze niet kennen en waarvan ze de taal niet spreken. Wat nu? Musa brengt een comedyvoorstelling met een kwetsbaar randje.