programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Cabaret

Onze theaterdeuren mogen open!

Vanaf 26 januari mogen we onze theaterdeuren weer (onder voorwaarden) openen! Wij onderzoeken voor de voorstellingen t/m 9 maart de mogelijkheden omtrent doorgaan of verplaatsen/annuleren en stellen bezoekers hiervan per mail op de hoogte.
 • Oldenhermanns

  FCKD!

  FCKD! is een klimaatcomedy waarin we met lichte paniek samen lachen (en huilen) over wat komen gaat. Oldenhermanns maakt duurzaamheid sexy en recyclen wordt een uitje. Please let global warming be a hoax…
 • Plien en Bianca

  En nu dan?

  Wegens succes gaan de meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing van Plien & Bianca voor een zevende keer in reprise! In En nu dan? wacht er een onvergetelijke stoet aan typeringen en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. 
 • Ruud Smulders

  Bruter dan BRUUD

  ‘Bruter dan BRUUD’ is een comedy special zoals je die kent van Netflix. Zestig minuten. Van de hak op de tak. Waar hilarische gedachtespinsels in rap tempo uit de bocht vliegen. Deze eigenzinnige maker is het publiek altijd één stap voor en de vorm altijd meester.
 • Richard Groenendijk - UITVERKOCHT

  Voor iedereen beter

  Afgelopen jaar hield Richard Groenendijk een sabbatical nadat hij zijn vorige voorstelling Om Alles! meer dan tweehonderd keer had gespeeld. Eén van de grote komieken van ons land is dit seizoen gelukkig weer terug en dat is écht voor iedereen beter. Richard is openhartig, scherp, een tikkie villein, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook.
 • De Speld Theater

  De artikelen van nieuwsplatform De Speld geven dagelijks scherp, gevat en brutaal commentaar op de maatschappij. Met een podium online én in de Volkskrant bereiken ze een miljoenenpubliek. Volgend podium: het theater!
 • Pieter Derks

  Uit het niets

  In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.
 • Nienke Plas - VERPLAATST NAAR DI 24 MEI

  Van de hak op de tak

  Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.
 • Tineke Schouten

  Dubbel

  Een theateravond gevuld met alleen de beste van de beste typetjes, sketches, grappen en liedjes. Trouwe fans weet Tineke onophoudelijk te boeien, terwijl nieuwe fans haar voorgoed in hun hart sluiten.
 • Rundfunk

  Todesangstschrei

  Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, vinden de jongens van Rundfunk het nu tijd voor de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen toch?