programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

Je hebt gezocht op: Cabaret

Start kaartverkoop 120 nieuwe shows - Donderdag 25 april, 10:00 uur

Op donderdag 25 april om stipt 10:00 uur start (zowel online, als telefonisch en bij de Theaterkassa) de kaartverkoop van de ruim 120 theatervoorstellingen die seizoen 24/25 rijk gaat zijn. Vanaf dat moment is ook de theateragenda vers van de pers te verkrijgen.
 • DE JOARDY SHOW

  Jim Deddes

  De Joardy Show met Jim Deddes is een sketchvolle theatershow waarin Jim het volledige JOARDY-universum tot leven brengt. Een avond met de hits en ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van Oscar Aerts (GTST). Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een fantastische en komische avond!
 • Jay Francis

  Catastrofe

  Jay Francis is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond, maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een nogal negatieve wereld. Gewapend met humor, inspiratie en aspiratie zorgt hij ervoor dat iedereen lacht, want dan lacht Jay ook.
 • Blauwe Vinkjes

  Disclaimer

  In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen Manon en Kevin in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten.
 • Kees van Amstel

  Vluchtweg altijd vrijhouden

  Waarom vluchten we toch zo graag? Kees van Amstel vlucht ook graag, maar dan wel voor zijn plezier in plaats van verantwoordelijkheden of stress. Want je kan van iedere situatie iets komisch maken. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden.
 • Valentina Tóth

  Wildbloei (reprise)

  Hét Comedy Talent van 2023 Valentina Tóth brengt met haar tragikomische, muzikale en over the top one woman debuutshow Wildbloei een ode aan de hysterische vrouw. Met een mix van opera, theater, musical, kleinkunst, klassieke muziek en comedy verkent ze de grenzen en clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij.
 • Klaas van der Eerden

  Blijven drijven

  Sketches, typetjes, muziek en misschien zelfs wel een beetje dans in deze energieke comedyshow. Waar komt toch die onbedaarlijke gedrevenheid om iedereen voortdurend te vermaken vandaan? Dát is de vraag waarop Klaas van der Eerden een antwoord zoekt.