programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Cabaret

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

Dit theaterseizoen bieden we 12 voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
 • Sjaak Bral

  Vaarwel 2023

  Ieder jaar krijgt van Sjaak Bral de oudejaarsconference die het verdient. De meester himself fileert voor de 27e keer het voorbije jaar in een vlijmscherpe voorstelling. Nog één keer omzien naar 2023 en daarna voluit voorwaarts. Want wie te lang achteromkijkt, stoot zijn hoofd aan de toekomst.
 • Arjen Lubach - UITVERKOCHT

  Comedy Tour (try-out)

  Arjen Lubach zoekt een zaal vol proefkonijnen om ongegeneerd zijn nieuwe liedjes, grappen en gedachten op uit te proberen. Ruw en ongepolijst, maar gegarandeerd uniek en grappig.
 • Kim Schuddeboom

  Ongeschreven

  Een stand-up show pur sang, live, rauw en ongefilterd. Voor sommige mensen niet herkenbaar, maar dat geeft niet. Uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. En dat gunt ze iedereen; waarom zou je proberen anderen te begrijpen als je zelf werkelijk geen idee hebt?
 • Richard Groenendijk - UITVERKOCHT

  Voor iedereen beter (reprise)

  Wegens aanhoudend succes is Richard Groenendijk nógmaals in een aantal geselecteerde theaters met ‘Voor iedereen beter’ in het land te zien. Een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn.
 • Rayen Panday

  Karma - Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

  Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd bij een ander gebruiken, vrijwel nooit bij onszelf. Karma kennen we toe aan het universum maar we beslissen zelf waar, wanneer en vooral bij wie. Een voorstelling vol verhalen, comedy, actualiteiten en muziek. Geen dans. Wáárschijnlijk geen dans. Dat hangt toch een beetje van je karma af…
 • Teun van den Elzen

  Meer kan ik er niet over zeggen

  Seks en politiek. Vooral politiek. Het vertrouwen in de overheid is historisch laag, en dat is volgens Teun volkomen terecht. Dus heeft hij eigenlijk maar één vraag: wat als we Nederland opnieuw mochten inrichten? Bewapend met vlijmscherpe grappen gaat hij samen met zijn publiek op zoek naar het antwoord.
 • Roué Verveer

  Gewoon Roué

  Dit theaterseizoen speelt Roué Verveer alweer zijn 10e voorstelling! Met zijn charme verovert Roué al jarenlang de harten van het Nederlandse publiek. Ook deze voorstelling bevat (zoals altijd) een stortvloed aan zelfreflectie, hilariteit en zelfspot; een avondje Gewoon Roué!
 • Marjolijn van Kooten

  Hoe vind je het zelf gaan?

  Wegens aanhoudend psychisch herstel komt Marjolijn van Kooten eindelijk toe aan problemen die níet in de DSM-5 staan. Hoe accepteer je jezelf, ondanks je chagrijn, overgewicht, besluiteloosheid, geklaag en verwrongen zelfbeeld? In de voorstelling móet er maar één ding: humor. Het liefst een beetje zwarte. Samen met mooie liedjes.
 • Nina de la Parra

  MAKE WOMEN COME!

  Hoewel mannen en vrouwen echt hun best doen elkaar beter te begrijpen, valt er nog zoveel te leren, bij elkaar te brengen, uit te schreeuwen, te bespreken, verlangen, te voelen en te lachen. En wat is er dan een beter medicijn dan theatertornado Nina de la Parra
 • Hans Dorrestijn

  ’t Houdt een keer op

  Cabaretier, schrijver én natuurfanaat Hans Dorrestijn presenteert 't Houdt een keer op. Een voorstelling is een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel.
 • Nabil

  Nee, precies daarom

  Na drie succesvolle theatertournees, zijn deelname aan Wie Is De Mol 2023 en Alles is Muziek, is het voor Nabil tijd voor een gloednieuw, vierde programma. Maar hij vraagt zichzelf wel af of we ondertussen niet zijn uitgepraat...?
 • Andries Tunru

  Marmer

  Net als Michelango beitelt Andries Tunru blijmoedig en voortvarend weg wat er niet toe doet. Hij breekt het soms eeuwenoude gesteente open en hakt, sjort en zaagt tot niets anders dan de kern overblijft. Alleen gebruikt hij andere gereedschappen: messcherpe grappen, bruisende verhalen en verbluffende improvisaties.
 • Javier Guzman

  Laatste Wissel

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. (Aldus Javier)
 • Jochem Myjer - UITVERKOCHT

  Net alsof (try-out)

  Na ruim 4 jaar afwezigheid staat Jochem Myjer te popelen om zijn achtste soloprogramma te spelen!
 • Tineke Schouten

  De Schouten Schoenen Aan

  Tineke Schouten heeft nog volop energie voor haar 26ste theatershow en trekt de stoute schoenen aan! Ze verschuilt zich niet meer alleen achter een kostuum, maar gaat met de billen bloot. Tijd om Tineke zelf op het toneel te tonen. Want hoe hang je de slingers op als de wereld op zijn kop staat?
 • De Joardy Show

  Jim Deddes

  De Joardy Show met Jim Deddes is een sketchvolle theatershow waarin Jim het volledige JOARDY-universum tot leven brengt. Een avond met de hits en ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van Oscar Aerts (GTST). Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een fantastische en komische avond!
 • Jay Francis

  Catastrofe

  Jay Francis is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond, maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een nogal negatieve wereld. Gewapend met humor, inspiratie en aspiratie zorgt hij ervoor dat iedereen lacht, want dan lacht Jay ook.
 • Blauwe Vinkjes

  Disclaimer

  In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen Manon en Kevin in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten.
 • Kees van Amstel

  Vluchtweg altijd vrijhouden

  Waarom vluchten we toch zo graag? Kees van Amstel vlucht ook graag, maar dan wel voor zijn plezier in plaats van verantwoordelijkheden of stress. Want je kan van iedere situatie iets komisch maken. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden.