programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Cabaret

 • Murth Mossel

  Pauwer

  Scherp, hilarisch en persoonlijk. Deze ervaren comedian komt nooit met slappe hap en altijd met power! En trots als een pauw, maar met beide benen op de grond.
 • Yentl en de Boer

  Magie

  Wanneer maakt u echt iets bijzonders mee? Ja, toen u een baby was en er muziek uit zo’n knuffel kwam die boven uw bed hing. Dat was genoeg voor urenlange verwondering, maar tegenwoordig…
 • Jörgen Raymann

  Schudden aan die boom!

  Jörgen Raymann gaat op ontdekkingsreis langs zijn stamboom om te zien of hij er wel een beetje bij past. Is hij een vreemde eend of past hij juist perfect in deze maatschappij?
 • Javier Guzman e.v.a.

  The Backstage Comedy Tour

  Een unieke theaterervaring: door het gehele gebouw wordt u verrast met optredens van bekende en minder bekende comedians. U komt op plaatsen zoals de kleedkamers, het zijtoneel en het kantoor, dus deze avond zult u niet snel vergeten.
 • Arie & Silvester

  Wie?!

  Na 10 jaar zijn ze weer terug op het toneel. Wie? Arie Koomen en Silvester Zwaneveld! Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door uw strot geduwd!
 • Thomas Acda

  Motel

  Motel is een langverwachte, muzikale cabaretvoorstelling met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan invulling aan ons leven proberen te geven.
 • Hadewych Minis

  Minis Plus

  In haar muzikale én oergrappige 'onewomanshow' Minis Plus laat Hadewych Minis haar kanten en al haar kunnen samenvallen. Van cabaret tot flamenco, van moederschap tot midlifecrisis. Ze deelt haar originele zoektocht en creativiteit in alle oprechtheid en gekheid.
 • Peter Pannekoek

  Later was alles beter

  Peter Pannekoek is hét comedy talent van nu. In zijn voorstelling Later was alles beter is hij slimmer, scherper, gevaarlijker en ontwapenender dan ooit!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle voorstellingen, achtergronden en aanbiedingen.

aanmelden