gehoorzaal

Techniek
Technische informatie

Hieronder vind je alle benodigde informatie over de (technische) faciliteiten van de Stadsgehoorzaal. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Klik dan hieronder op onze zalen voor alle technische gegevens of neem direct contact met ons op.

Danny Kipp-Thijssen (coördinator techniek)
010 434 0500
Danny@stadsgehoorzaal.nl

 • Laden en lossen

  Zowel de Grote Zaal als de Harmonie (kleine zaal) beschikken over een Loading Dock voor rechtstreeks op het toneel uitladen van decor en techniek. Deze bevinden zich aan de achterzijde van het theater, aan de Emmazijstraat.

 • Parkeren

  Voertuigen met decor en techniekspullen kunnen in het Loading Dock geparkeerd worden. Het Loading Dock van de Harmonie (kleine zaal) biedt ruimte aan maximaal één bakwagen. Het Loading Dock van de Grote Zaal biedt ruimte aan maximaal één (mega)trailer met een maximale hoogte van 4.10m.

  Personenauto's kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaats achter het theater (Emmazijstraat) of in omliggende straten. Let op: hier geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 19:00 uur. Betalen kan met munten en pinpas. Wij hebben (een beperkt aantal) parkeervergunningen beschikbaar. Wanneer het Grote Loading Dock niet gebruikt wordt voor een trailer kunnen hier drie auto's geplaatst worden.

 • Artiesteningang

  De artiesteningang van de Stadsgehoorzaal bevindt zich aan de achterzijde van het theater. Navigeren kan naar de Emmazijstraat

Hét paradepaardje van de Stadsgehoorzaal. De zaal biedt ruimte aan maximaal 650 bezoekers.
Grote Zaal
50 tot 650 personen
Een zaal met 200 jaar historie in een modern jasje. De (inschuifbare) tribune biedt plaats aan 150 bezoekers.
De Harmonie (kleine zaal)
150 tot 200 personen