programma

Nieuwsoverzicht

 • Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

  Dit theaterseizoen biedt de Stadsgehoorzaal twaalf voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
 • Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek onderzoeken de bezoekersbeleving

  Voor een publieksonderzoek zijn de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek op zoek naar 50 deelnemers met een goed oog voor detail, die een evenement bij willen wonen en hiervan uitgebreid verslag willen doen. Lees snel verder hoe het werkt!
 • Vlaardingse stadspodia verwelkomen twee sterke toezichthouders

  Na een uitgebreide zoektocht zijn per september twee nieuwe toezichthouders bij stichting Stadspodia gestart. Strategisch adviseur Marike Dijksterhuis en SIKO voorzitter Annet Dries zijn enthousiast aangesloten bij de Raad van Toezicht.
 • Stadsgehoorzaal zoekt jong presentatietalent voor het UITterras

  De Stadsgehoorzaal opent met het UITterras, samen met de cultuurcollega’s, het nieuwe culturele seizoen. Voor het podium vol familievoorstellingen en lokaal talent is de Stadsgehoorzaal op zoek naar een Vlaardingse presentator tussen de 10 en 18 jaar.
 • Stadskaravaan Van Hogendorpkwartier vol stralende hoogtepunten

  Afgelopen zaterdag 10 juni vond de derde editie van de Stadskaravaan plaats op het Van Hogendorpkwartier. Ondanks de hoge temperaturen wisten ruim 1300 bezoekers de weg naar het festivalterrein te vinden, waardoor het de drukstbezochte editie tot nu toe was.
 • Kaartverkoop Arjen Lubach gestart!

  Op zaterdag 23 december (16:00 & 20:30 uur) komt niemand minder dan Arjen Lubach zijn nieuwe liedjes, grappen en gedachten voor het eerst delen met zijn publiek. Jij dus! Ruw en ongepolijst, maar gegarandeerd uniek en grappig. De kaartverkoop is direct gestart!