programma

Nieuwsoverzicht

 • Wij zoeken een Assistent Administratie (16 upw)

  Per 1 november 2019, maar bij grote voorkeur eerder, hebben wij voor 16 uur per week plek voor een leuke, ervaren en goed georganiseerde Assistent Administratie (m/v).
 • Wij zoeken een gedreven stagiair(e) Communicatie

  Houd je van theater, ben je enthousiast en creatief én lijkt het je te gek om de zalen van de Stadsgehoorzaal zo vol mogelijk te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!
 • A Night with Janis Joplin verplaatst naar het Stadsstrand

  Wegens de schitterende weersvoorspellingen is de voorstelling A Night with Janis Joplin van zondag 30 juni (15:00 uur) verplaatst naar een andere (en vooral unieke) locatie: Het Stadsstrand (Koning Wilhelminahaven). Het evenement wordt met de verplaatsing gratis toegankelijk.
 • Wij zoeken een gedreven stagiair(e) Cultureel Ondernemen

  De Stadsgehoorzaal werkt veel samen met De Kroepoekfabriek en de andere cultuurpartners in de stad. We bevinden ons in de uitdagende pioniersfase, waar de creatieve mogelijkheden worden verkend met minder budget en meer samenwerking in de stad. Help jij ons zoeken naar unieke kansen voor de Stadsgehoorzaal?
 • Denk mee over de toekomst van Vlaardingen

  Wat voor stad wil jij dat Vlaardingen in 2040 is en wat vind je belangrijk? Denk samen met de gemeente, inwoners, ondernemers en organisaties mee over de visie op de toekomst van onze stad tijdens de Toekomstateliers. Jouw mening telt!
 • Uw eigen JA-sticker!

  Vanavond start het trotse team van de Stadsgehoorzaal én een grote groep vrijwilligers met het rondbrengen van de nieuwe theaterbrochure in Vlaardingen! Wilt u de brochure dolgraag ontvangen maar heeft u een nee/nee sticker? Plak dan onze eigen JA-sticker op uw brievenbus! 🎉📬 #uwpersoonlijke #bezorgservice