programma

Nieuwsoverzicht

 • Afscheidsmusical in Stadsgehoorzaal

  Dankzij het Fonds Schiedam Vlaardingen kunnen tien Vlaardingse basisscholen in juli toch met een groot applaus afscheid nemen van hun basisschool carrière. Inmiddels hebben al zeven Vlaardingse scholen gebruik gemaakt van deze kans, waar het Fonds garant staat voor de helft van de kosten.
 • Theaterkassa iedere dinsdag geopend!

  Vanaf juni is het tot onze grote vreugde zover: we mogen weer! En dat betekent dat de theaterkassa vanaf dinsdag 2 juni iedere dinsdag van 09:00 tot 17:30 uur geopend is (en telefonisch bereikbaar via 010 434 05 00) voor al uw vragen en voor het boeken van kaarten.
 • Update geannuleerde en verplaatste voorstellingen

  Per juni hebben we weer voorstellingen! Ondertussen doen we ons uiterste best zo veel mogelijk voorstellingen te verplaatsen naar een latere datum, bekijk hier de stand van zaken.
 • Zomeraanbod in en om theater

  De Stadsgehoorzaal grijpt het lichtpuntje dat er per juni 30 bezoekers en per juli 100 bezoekers zijn toegestaan aan om de Vlaardingse zomer wat aangenamer te maken met een aantal bijzondere evenementen. Live voor de toegestane capaciteit bezoekers én tegelijkertijd via (betaalde) livestream voor iedereen thuis.
 • Ontspannen en terugblikken met de Stadsgehoorzaal

  Met meer dan 80 live kijkers en nog veel meer mensen die niet-live hebben gekeken, kan het livestream debuut als een succes bestempeld worden. Aanstaande zondag is het tijd voor het vervolg, in de tweede uitzending van de liveshow. Dit keer zal de livestream een rustmomentje bieden aan alle kijkers in Vlaardingen en omstreken.
 • Vlaardingse podia bereiden zich voor op de toekomst

  De onzekerheid voor de culturele sector is enorm. Er wordt hard gewerkt aan landelijke steunmaatregelen en bij de Vlaardingse podia wemelt het van ideeën om muziek, theater en evenementen te blijven brengen, al dan niet in nieuwe vormen.