programma

Nieuwsoverzicht

 • De Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek zeggen JA tegen ieder idee!

  De Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek zijn op zondag 1 september te vinden bij een levensgrote JA op het UITterras waar iedereen welkom is om zijn of haar droom op het gebied van podiumkunsten en Vlaardingen te delen. En het antwoord is nu al bekend: JA!
 • Intouchables verplaatst

  De voorstelling Intouchables is op verzoek van de spelers en de producent verplaatst van vrijdag 1 mei 2020 naar donderdag 30 april 2020 (20.15 uur).
 • Aangepaste openingstijden theaterkassa

  Vanaf zaterdag 20 juli t/m zaterdag 31 augustus gelden er aangepaste openingstijden voor de theaterkassa van de Stadsgehoorzaal. U bent van harte welkom om langs te komen op dinsdagen van 9:00 tot 17:30 uur. Op de overige dagen is de theaterkassa gesloten.
 • Wij zoeken een Assistent Administratie (16 upw)

  Per 1 november 2019, maar bij grote voorkeur eerder, hebben wij voor 16 uur per week plek voor een leuke, ervaren en goed georganiseerde Assistent Administratie (m/v).
 • Wij zoeken een gedreven stagiair(e) Communicatie

  Houd je van theater, ben je enthousiast en creatief én lijkt het je te gek om de zalen van de Stadsgehoorzaal zo vol mogelijk te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!
 • A Night with Janis Joplin verplaatst naar het Stadsstrand

  Wegens de schitterende weersvoorspellingen is de voorstelling A Night with Janis Joplin van zondag 30 juni (15:00 uur) verplaatst naar een andere (en vooral unieke) locatie: Het Stadsstrand (Koning Wilhelminahaven). Het evenement wordt met de verplaatsing gratis toegankelijk.