programma

Nieuwsoverzicht

 • Feestelijke update na nieuwe maatregelen

  Hét moment waar we zo naar uitgekeken hebben is daar! Vanaf 5 juni mogen onze deuren weer open! Duik in ons programma én zet vooral vrijdag 18 juni met hoofdletters in jouw agenda. Dan staat er namelijk iets heel leuks op de planning... later meer daarover en voor nu: TOT SNEL!
 • Komt dat (weer) zien: 50 nieuwe theatervoorstellingen!

  Op vrijdag 18 juni om 10:00 uur presenteren we, naast de shows die wegens verplaatsingen al online staan, vol trots ruim 50 nieuwe voorstellingen. De Theaterkassa zal dan weer officieel haar deuren openen voor bezoekers. We schreeuwen daarmee volmondig van de daken: ‘Komt dat (weer) zien!’
 • Meedenken over toekomst Talk of the Town

  Op 1 oktober 2021 nemen drie trouwe redactieleden, Jonne Robberegt, Sophieke Thurmer en Tjerk van der Ende afscheid van de terugkerende talkshow Talk of the Town, om plaats te maken voor nieuwe talenten. Ben jij dit nieuwe talent? Stuur dan vòòr 12 oktober een email met motivatie naar renske@stadsgehoorzaal.nl
 • The Kik (semi-)akoestisch op het Stadsstrand

  Op donderdag 15 juli om 18:00 en 20:00 uur tref je Dave von Raven en zijn mannen dan ook zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien: op het Vlaardingse Stadsstrand in (semi-)akoestische opstelling! Lekker met de voetjes in het warme zand en genieten van The Kik!
 • Stichting Jan Anderson & Rita Boon steunt onze toekomstplannen

  De Stadsgehoorzaal ontving onlangs ontzettend goed en mooi nieuws: mede dankzij een prachtige donatie van Stichting Jan Anderson & Rita Boon kan het Vlaardingse theater verder werken aan de plannen voor de toekomst.
 • Praat mee over het Vlaardingse cultuurbeleid

  Wat vindt u belangrijk bij het kunst- en cultuurbeleid van Vlaardingen? Praat op donderdag 10 juni online mee tijdens de webinar van Gemeente Vlaardingen. Live vanuit de Stadsgehoorzaal.