programma

Nieuwsoverzicht

 • Laaggeletterden krijgen een stem!

  Theater maakt het leven mooier en iedereen moet van mooie voorstellingen kunnen genieten. Juist ook mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Dat zijn in Vlaardingen ruim 15.000 mensen en deze mensen zijn op zo. 15 sep. van 12-14 uur van harte welkom voor een Broodje Theater. Wij hebben jouw advies nodig in het theater!
 • The Stones vs The Beatles verplaatst

  Door het aangekondigde 30-jarig jubileumconcert van De Kast met frontman Syb van der Ploeg, is The Stones versus The Beatles op verzoek van het impresariaat verplaatst van zaterdag 14 december naar dinsdag 17 december 2019.
 • De Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek zeggen JA tegen ieder idee!

  De Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek zijn op zondag 1 september te vinden bij een levensgrote JA op het UITterras waar iedereen welkom is om zijn of haar droom op het gebied van podiumkunsten en Vlaardingen te delen. En het antwoord is nu al bekend: JA!
 • Intouchables verplaatst

  De voorstelling Intouchables is op verzoek van de spelers en de producent verplaatst van vrijdag 1 mei 2020 naar donderdag 30 april 2020 (20.15 uur).
 • Aangepaste openingstijden theaterkassa

  Vanaf zaterdag 20 juli t/m zaterdag 31 augustus gelden er aangepaste openingstijden voor de theaterkassa van de Stadsgehoorzaal. U bent van harte welkom om langs te komen op dinsdagen van 9:00 tot 17:30 uur. Op de overige dagen is de theaterkassa gesloten.
 • Wij zoeken een Assistent Administratie (16 upw)

  Per 1 november 2019, maar bij grote voorkeur eerder, hebben wij voor 16 uur per week plek voor een leuke, ervaren en goed georganiseerde Assistent Administratie (m/v).