programma

Nieuwsoverzicht

 • Update na nieuwe maatregelen

  Tot en met 8 juni zullen onze deuren helaas gesloten zijn. Wij onderzoeken op dit moment de mogelijkheden voor de voorstellingen en nemen z.s.m. per mail contact op. Houd tevens deze pagina in de gaten voor updates per voorstelling.
 • Theater Na de Dam houdt verhalen over WOII levend

  Op dinsdag 4 mei om 21:00 uur zetten theatermakers en artiesten vanuit Theater Na de Dam zich in om de Nationale Dodenherdenking van extra betekenis te voorzien met livestreams, podcasts, films en nog veel meer.
 • Local Future Collective en Jandino in gesprek met jong Vlaardingen

  Op vrijdag 7 mei organiseert jongerencollectief Local Future Collective een online bijeenkomst met Jandino Asporaat als gastspreker. Ben jij tussen de 12 en 25 jaar oud en wil je effect hebben op wat er in Vlaardingen gebeurt? Sluit je dan nu aan!
 • Onze directeur is verkozen tot Meest Positieve Zuid-Hollander

  Op donderdag 22 april vond de uitreiking van de BID Positivity Awards plaats. Renske Verbeek is met een flinke voorsprong in het aantal stemmen officieel verkozen tot Meest Positieve Zuid-Hollander.
 • Campagne ‘Mooier dan ooit!’

  Gisteravond gaf Albert Verlinde het startsein voor de grootste concert- en theatercampagne die Nederland ooit heeft gekend, genaamd: Mooier dan ooit. En natuurlijk doen wij hier graag aan mee!
 • Borstbeeld Bassie en Adriaan te zien in de vensterbank

  Vanaf vandaag is het bronzen borstbeeld van Bassie en Adriaan, samen met nog 2 andere topstukken én een tijdlijn met foto’s uit het rijke archief, voor iedereen te zien achter het raam van de Stadsgehoorzaal.