programma

Nieuwsoverzicht

 • Evenementen t/m 1 juni afgelast

  Voor de Stadsgehoorzaal betekenen de nieuwe maatregelen COVID-19 (Corona) dat alle evenementen tot in elk geval 1 juni worden afgelast. We doen ons uiterste best de komende voorstellingen te verplaatsen naar een latere datum en houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen via dit nieuwsbericht.
 • Verplaatsing Yvonne van den Eerenbeemt

  Vanwege het Eurovisie Songfestival van 12 t/m 16 mei en onze wens om door middel van een aantal unieke evenementen bij te dragen aan dit grootse evenement, hebben we besloten om de voorstelling van Yvonne van den Eerenbeemt een weekje te verplaatsen: van vrijdag 15 mei naar vrijdag 22 mei.
 • Alleen naar het theater? Geen probleem, u bent niet de enige!

  Gek op theater? En zou je (vaker) naar het theater willen gaan, maar weet je niet met wie? Lees dan verder! De Stadsgehoorzaal nodigt 100 Vlaardingse alleenstaanden uit voor de varietéshow Cabaret d’Amour op vr. 14 feb., als aftrap voor een mogelijke theaterclub die samen voorstellingen kan bezoeken.
 • Bekijk hier het gehele programma van het Moestuin Festival!

  Stap aankomende zaterdag om 16:00 uur het theater binnen en bevind je direct op 5 werelddelen tegelijkertijd. Geniet o.a. van livemuziek door Zep & Friends, de stand-up comedian Steven Brunswijk, verschillende dansshows en -workshops en nog veel meer!
 • Een heel weekend lang: theater voor een tientje

  In het weekend van vrijdag 24 tot en met zondag 26 januari staat het hele land bol van theateractiviteiten en -voorstellingen tijdens het Nationale Theaterweekend. Natuurlijk doet ook de Vlaardingse Stadsgehoorzaal hieraan mee. Voor maximaal een tientje verzekert u zich al van een plekje in het theater.
 • Verplaatsing Stefano Keizers

  Wegens ziekte is de voorstelling ‘Sorry Baby’ van Stefano Keizers op donderdag 19 december verplaatst naar woensdag 20 mei 2020 (20:30 uur). Alle kaartkopers worden zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.