programma

Nieuwsoverzicht

 • Update na nieuwe maatregelen

  Vanaf 19 november mogen wij maximaal 30 bezoekers per voorstelling ontvangen. Wij onderzoeken op dit moment de mogelijkheden en nemen z.s.m. per mail contact op met alle kaarthouders en repeterende huisgezelschappen. Houd tevens deze pagina in de gaten voor updates.
 • Theaterkassa per 1 december geopend

  Tot onze grote vreugde mogen we weer 30 bezoekers verwelkomen! En dat betekent dat de theaterkassa vanaf dinsdag 1 december weer geopend is (aan de deur en telefonisch via 010 434 05 00) van ma. t/m vr. van 09:00 tot 17:30 uur. Wij hopen u snel weer live en met open armen te mogen ontvangen!
 • Hoe gaan de Vlaardingse podia om met de coronamaatregelen?

  Voor wie nieuwsgierig is naar de manier waarop de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek de coronacrisis vol houden, beschrijven we hier graag onze aanpak, wat het met ons doet en waar we als team met volle kracht naartoe werken samen met al onze partners, vrijwilligers en sponsors.
 • Talk of the Town deze vrijdag gaat door!

  Goed nieuws: de Vlaardingse talkshow Talk of the Town gaat deze vrijdagavond door! Onze gemeente doet flink haar best voor de mogelijke ontheffing en hoopt snel meer duidelijkheid te kunnen geven. Tot die tijd geldt een overgangsperiode, wat betekent dat Talk of the Town deze vrijdag door kan gaan.
 • Onderwijs en theater versterken elkaar

  Dit najaar is de Stadsgehoorzaal het tweede huis van de regionale onderwijsgroep voor primair onderwijs SIKO. De twee maatschappelijke partners zitten samen vol plannen over wat het theater voor het onderwijs kan betekenen en andersom.
 • Stadsgehoorzaal brengt Jan Jaap van der Wal naar het Stadsstrand op woensdag 19 augustus

  De Stadsgehoorzaal blijft zich inzetten om, onder de noemer Stadsgaatdoorzaal, ook in deze bijzondere tijd theater te blijven brengen in Vlaardingen. Op woensdag 19 augustus krijgen zij hierbij hulp van het Stadsstrand en een grote naam in de comedywereld: Jan Jaap van der Wal. Het wordt een unieke en intieme avond, er zijn maar 100 plekken en de entree is slechts €15.