programma

Nieuwsoverzicht

 • Stadsgehoorzaal brengt Jan Jaap van der Wal naar het Stadsstrand op woensdag 19 augustus

  De Stadsgehoorzaal blijft zich inzetten om, onder de noemer Stadsgaatdoorzaal, ook in deze bijzondere tijd theater te blijven brengen in Vlaardingen. Op woensdag 19 augustus krijgen zij hierbij hulp van het Stadsstrand en een grote naam in de comedywereld: Jan Jaap van der Wal. Het wordt een unieke en intieme avond, er zijn maar 100 plekken en de entree is slechts €15.
 • Stadsgehoorzaal presenteert coronavrij theaterprogramma

  Vandaag is de Stadsgehoorzaal vol trots gestart met de kaartverkoop van 36 nieuwe theatervoorstellingen in de periode september t/m december. Onder andere grote namen als Karin Bloemen, Sanne Wallis de Vries en Jandino reizen de komende maanden naar Vlaardingen af. Na een flink aantal maatregelen, waaronder de geld-terug-garantie als er onverhoopt een tweede golf uitbreekt, kan het Vlaardingse theater niet wachten om weer in stappen samen te kunnen genieten van het theater.
 • Stadsgehoorzaal gaat weer door!

  Goed nieuws, vanaf woensdag 15 juli kunnen er voor ruim dertig nieuwe theatervoorstellingen kaarten worden besteld bij het Vlaardingse theater. Zowel het theater áls het programma zijn veilig aangepast op een unieke anderhalve-meter-beleving. De voorstellingen zijn corona-proof en vinden plaats tussen september en december. In het najaar maakt de Stadsgehoorzaal het programma voor 2021 bekend.  
 • Afscheidsmusical in Stadsgehoorzaal

  Dankzij het Fonds Schiedam Vlaardingen kunnen tien Vlaardingse basisscholen in juli toch met een groot applaus afscheid nemen van hun basisschool carrière. Inmiddels hebben al zeven Vlaardingse scholen gebruik gemaakt van deze kans, waar het Fonds garant staat voor de helft van de kosten.
 • Theaterkassa iedere dinsdag geopend!

  Vanaf juni is het tot onze grote vreugde zover: we mogen weer! En dat betekent dat de theaterkassa vanaf dinsdag 2 juni iedere dinsdag van 09:00 tot 17:30 uur geopend is (en telefonisch bereikbaar via 010 434 05 00) voor al uw vragen en voor het boeken van kaarten.
 • Update geannuleerde en verplaatste voorstellingen

  Per juni hebben we weer voorstellingen! Ondertussen doen we ons uiterste best zo veel mogelijk voorstellingen te verplaatsen naar een latere datum, bekijk hier de stand van zaken.