programma

Nieuwsoverzicht

 • Geniet van avontuurlijk theater op het Zomerterras!

  Het theaterprogramma is terug op het Zomerterras in ‘t Hof/Oranjepark. De Stadsgehoorzaal presenteert in samenwerking met het Zomerterras namelijk een aantal avontuurlijke, vrolijke en spectaculaire theateracts voor jong en oud. Kom gezellig langs en laat je verwonderen door de magie van theater!
 • Stichting Ronde Tafel 56 Vlaardingen draagt bij aan toegankelijk jeugdtheater

  Op vrijdag 12 juli heeft directeur Renske Verbeek een prachtige cheque in ontvangst mogen nemen uit handen van Sven Ringelberg van Stichting Ronde Tafel 56 Vlaardingen. Met het bedrag kunnen er komend seizoen vijf vrolijke en magische jeugdvoorstellingen aangeboden worden voor € 10.
 • Zomeropeningstijden

  Van maandag 15 juli t/m zaterdag 25 augustus gelden er (i.v.m. de zomervakantie) aangepaste openingstijden van onze theaterkassa. Je bent dan van harte welkom om langs te komen op dinsdagen van 9:00 tot 17:30 uur. Op de overige dagen is de theaterkassa gesloten.
 • Ruim veertig jongeren denken mee met de Stadsgehoorzaal

  Afgelopen maandag 24 juni opende de Stadsgehoorzaal haar deuren voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar tijdens een speciale brainstormavond. Ruim veertig enthousiastelingen kwamen langs om hun mening, ideeën en wensen met het theaterteam te delen.
 • Stralende en drukbezochte Stadskaravaan op De Loper

  Afgelopen zaterdag 8 juni was Winkelcentrum De Loper een feestelijk festivalterrein tijdens de Stadskaravaan, georganiseerd door de Stadsgehoorzaal. Het theater vierde, samen met de partnerinstellingen, alle vormen van kunst en cultuur tijdens een stralend festival. Ruim 1200 bezoekers genoten deze middag van het bruisende programma én het mooie weer.
 • Stadsgehoorzaal steunt de actie 'geenhogerebtw.nl'

  Het nieuwe kabinet is van plan om in 2026 het btw-tarief voor cultuur, media, logies, boeken en sport te verhogen van 9% naar 21%. De Stadsgehoorzaal steunt de landelijke campagne ‘Geen hogere btw, je belast er heel Nederland mee!’ om theatervoorstellingen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te houden.