programma

Nieuwsoverzicht

 • Black Friday actie - Tweede theaterkaartje gratis!

  Vrijdag 29 november is het Black Friday en ook de Stadsgehoorzaal doet mee met deze dag vol goede deals. De gehele dag (van 00:00u tot 23:59u) geldt er voor 11 voorstellingen TWEEDE KAARTJE GRATIS. Lees snel welke voorstellingen meedoen aan de actie en bestel uw kaarten!
 • Kom naar het gratis theater- en muziekfestival!

  Aankomende zondag vindt het gratis toegankelijke theater- en muziekfestival voor de hele familie, waar professioneel en lokaal (cultureel) aanbod samensmelt plaats. Tussen 13:30 en 17:30 uur is er van alles te doen: van leuke voorstellingen, prachtige muziekoptredens en spel- en knutselactiviteiten!
 • Programma Nationaal Theaterweekend bekend!

  Op vrijdag 24 t/m zondag 26 januari is iedereen tijdens het Nationale Theaterweekend welkom om voor €10,00 of minder te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Ook dit jaar doet de Stadsgehoorzaal Vlaardingen mee! Benieuwd naar de programmering? Lees dan snel verder!
 • Laaggeletterden krijgen een stem!

  Theater maakt het leven mooier en iedereen moet van mooie voorstellingen kunnen genieten. Juist ook mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Dat zijn in Vlaardingen ruim 15.000 mensen en deze mensen zijn op zo. 15 sep. van 12-14 uur van harte welkom voor een Broodje Theater. Wij hebben jouw advies nodig in het theater!
 • The Stones vs The Beatles verplaatst

  Door het aangekondigde 30-jarig jubileumconcert van De Kast met frontman Syb van der Ploeg, is The Stones versus The Beatles op verzoek van het impresariaat verplaatst van zaterdag 14 december naar dinsdag 17 december 2019.
 • De Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek zeggen JA tegen ieder idee!

  De Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek zijn op zondag 1 september te vinden bij een levensgrote JA op het UITterras waar iedereen welkom is om zijn of haar droom op het gebied van podiumkunsten en Vlaardingen te delen. En het antwoord is nu al bekend: JA!