programma

Nieuwsoverzicht

 • Spreekuren voor de Coronacheck-app

  Vanaf dinsdag 28 september kun je bij Bibliotheek de Plataan (Waalstraat 100) terecht voor hulp bij het regelen van een coronabewijs en/of het aanvragen van een DigiD.
 • We mogen weer! Bekijk het coronaprotocol tot 1 november

  We hebben er lang naar uitgekeken, het nieuwe theaterseizoen mét (veel) publiek! Er kan gelukkig al een stuk meer, maar we zijn er nog niet. Voorlopig is tot 1 november bij alle voorstellingen in de Stadsgehoorzaal voor ieders veiligheid een coronatoegangsbewijs verplicht.
 • Alleen naar het theater? Kom bij de StadsVrienden!

  Op zaterdag 28 augustus zetten wij om 13:00 uur onze deuren weer wagenwijd open voor iedereen die graag voorstellingen bezoekt, maar liever niet alleen. Tijdens dit koffiemoment kunnen de StadsVrienden elkaar leren kennen en onderling afspreken om samen een voorstelling te bezoeken.
 • Zin in een theateravontuur vol nieuwe ontmoetingen?

  Ben je gek op theater ? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? Lijkt het je leuk om andere mensen een onbezorgd avondje uit te bezorgen? En heb je wat uurtjes over om 2x per maand te helpen bij een evenement? Dan is de vrijwillige Stadscrew iets voor jou!
 • Betaalbaar theater in Vlaardingen

  De Stadsgehoorzaal wil graag een podium voor íedereen zijn en houdt bij het samenstellen van het programma rekening met liefhebbers met een kleinere portemonnee. Trots zijn we dan ook op de 24 voorstellingen die minder dan €15,- kosten, waardoor het meerdere keren per maand mogelijk is om zeer toegankelijk óf zelfs gratis het theater te bezoeken.
 • Stadsgehoorzaal ontvangt landelijke bijdrage

  Wij ontvingen onlangs zeer goed nieuws van het Kickstart Cultuurfonds, dat speciaal is opgericht om de culturele sector te helpen in de corona-crisis. Dankzij hun bijdrage hebben wij de financiële ruimte gekregen om op drie gebieden aanpassingen en verbeteringen door te voeren: programma, hygiëne en service.