programma

Nieuwsoverzicht

 • Update na nieuwe maatregelen

  Tot en met 20 april zullen onze deuren helaas gesloten zijn. Wij onderzoeken op dit moment de mogelijkheden voor de voorstellingen en nemen z.s.m. per mail contact op. Houd tevens deze pagina in de gaten voor updates per voorstelling.
 • Uniek kijkje in de Vlaardingse Stadspodia

  De Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek hebben een 3D-scan laten maken van alle hoeken en gaten van hun gebouw. Stiekem altijd al eens op de bühne willen staan of een kijkje backstage willen nemen? Grijp nu je (digitale) kans!
 • Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

  Tot ma. 22 mrt kun je ons helpen door jouw mening over de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek (anoniem) te delen via een vragenlijst. Onder de deelnemers worden 20 waardebonnen van €50,- verloot. Alvast dank voor jouw deelname!
 • Murth Mossel speelt Wit Konijn, Rood Konijn

  Op za. 13 mrt (20u) wordt in honderden theaters wereldwijd hetzelfde stuk opgevoerd: Wit Konijn Rood Konijn. Bij ons de eer aan acteur en comedian Murth Mossel, die het script pas óp het podium te zien krijgt. Kijk mee met de gratis livestream!
 • Onze directeur is genomineerd voor landelijke positiviteitsprijs

  Op 22 april 2021 vinden tijdens de Big Improvement Day (BID) de uitreikingen van de BID Positivity Awards plaats. Dit jaar is Renske Verbeek, directeur van de Vlaardingse Stadspodia, één van de genomineerden in de categorie Meest Positieve Onbekende Nederlander.
 • Stadspodia doen mee aan testevenement Guido Weijers

  Op za. 20 feb. doen De KF en Stadsgehoorzaal mee aan de grootse testvoorstelling van Guido Weijers in het Utrechtse Beatrix Theater. De Stadspodia leveren graag een bijdrage met het vooruitzicht op volle(re) zalen in Vlaardingen, maar uiteraard veilig en verantwoord.