programma

Nieuwsoverzicht

 • Update na nieuwe maatregelen

  In oktober zijn alle voorstellingen geannuleerd. Zodra wij meer informatie hebben, laten we dat direct weten! Kaarthouders worden per e-mail geïnformeerd.
 • Talk of the Town deze vrijdag gaat door!

  Goed nieuws: de Vlaardingse talkshow Talk of the Town gaat deze vrijdagavond door! Onze gemeente doet flink haar best voor de mogelijke ontheffing en hoopt snel meer duidelijkheid te kunnen geven. Tot die tijd geldt een overgangsperiode, wat betekent dat Talk of the Town deze vrijdag door kan gaan.
 • Onderwijs en theater versterken elkaar

  Dit najaar is de Stadsgehoorzaal het tweede huis van de regionale onderwijsgroep voor primair onderwijs SIKO. De twee maatschappelijke partners zitten samen vol plannen over wat het theater voor het onderwijs kan betekenen en andersom.
 • Stadsgehoorzaal brengt Jan Jaap van der Wal naar het Stadsstrand op woensdag 19 augustus

  De Stadsgehoorzaal blijft zich inzetten om, onder de noemer Stadsgaatdoorzaal, ook in deze bijzondere tijd theater te blijven brengen in Vlaardingen. Op woensdag 19 augustus krijgen zij hierbij hulp van het Stadsstrand en een grote naam in de comedywereld: Jan Jaap van der Wal. Het wordt een unieke en intieme avond, er zijn maar 100 plekken en de entree is slechts €15.
 • Stadsgehoorzaal presenteert coronavrij theaterprogramma

  Vandaag is de Stadsgehoorzaal vol trots gestart met de kaartverkoop van 36 nieuwe theatervoorstellingen in de periode september t/m december. Onder andere grote namen als Karin Bloemen, Sanne Wallis de Vries en Jandino reizen de komende maanden naar Vlaardingen af. Na een flink aantal maatregelen, waaronder de geld-terug-garantie als er onverhoopt een tweede golf uitbreekt, kan het Vlaardingse theater niet wachten om weer in stappen samen te kunnen genieten van het theater.
 • Stadsgehoorzaal gaat weer door!

  Goed nieuws, vanaf woensdag 15 juli kunnen er voor ruim dertig nieuwe theatervoorstellingen kaarten worden besteld bij het Vlaardingse theater. Zowel het theater áls het programma zijn veilig aangepast op een unieke anderhalve-meter-beleving. De voorstellingen zijn corona-proof en vinden plaats tussen september en december. In het najaar maakt de Stadsgehoorzaal het programma voor 2021 bekend.