programma

Nieuwsoverzicht

 • Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

  Dit theaterseizoen biedt de Stadsgehoorzaal twaalf voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
 • Stadskaravaan vierde de Westwijk met sfeervol festival

  Afgelopen zaterdag 6 mei streek de Stadskaravaan neer in de Vlaardingse Westwijk, voor een feestelijk festival op het grasveld bij Wijkcentrum West. Samen met alle culturele organisaties uit Vlaardingen vierde de Stadsgehoorzaal met het festival de Westwijk en al haar bewoners én 750 jaar stadsrechten in Vlaardingen.
 • Lancering nieuw theaterprogramma op wo 26 april

  De Stadsgehoorzaal is overduidelijk trots en trappelt van ongeduld. De kaartverkoop van het nieuwste theaterprogramma start op woensdag 26 april om 10.00 uur.
 • Zonovergoten en drukbezocht Stadskaravaan Festival in de Holierhoek

  Afgelopen zaterdag 15 april vond de eerste editie van de Stadskaravaan plaats in het winkelcentrum in de Holierhoek. Zeker 1200 bezoekers van zeer diverse achtergronden kwamen langs op het plein aan de Reigerlaan om met de zon op hun gezicht te genieten van het uitgebreide festivalaanbod.
 • Stichting Stadspodia zoekt twee leden Raad van Toezicht

  Stichting Stadspodia, bestaande uit De Kroepoekfabriek en Stadsgehoorzaal, is op zoek naar twee nieuwe leden voor hun Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht (RvT) controleert, stimuleert en adviseert de directie en houdt toezicht op het naleven van de missie en visie van de stichting.
 • Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek toegelaten tot belangrijke Podiumregeling

  De Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek, ontvingen onlangs het goede nieuws dat zij vanuit Fonds Podiumkunsten toegelaten zijn tot de landelijke Podiumregeling.