programma

Nieuwsoverzicht

 • Update na nieuwe maatregelen

  Tot en met 9 februari zal het theater gesloten zijn. Wij onderzoeken op dit moment de mogelijkheden voor de voorstellingen en nemen z.s.m. per mail contact op met alle kaarthouders en repeterende huisgezelschappen. Houd tevens deze pagina in de gaten voor updates per voorstelling.
 • Wij zoeken een gedreven stagiair(e) Communicatie

  Houd je van theater, ben je enthousiast en creatief én lijkt het je te gek om de zalen van de Stadsgehoorzaal zo vol mogelijk te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!
 • Online koffiemoment met de StadsVrienden

  In een tijd waarin de theaterzalen leeg moeten blijven, probeert de Stadsgehoorzaal alternatieve manieren te vinden om haar rol als ontmoetingsruimte te blijven vervullen. Daarom is besloten het geplande koffiemoment met de StadsVrienden door te laten gaan, maar dan online. Op zaterdag 30 januari kunnen alle geïnteresseerden om 13:00 uur via Zoom digitaal aanschuiven.
 • Stadsgehoorzaal klaar voor nieuw jaar

  Wat een topjaar beloofde te worden, pakte ook voor het Vlaardingse theater in 2020 helaas flink anders uit. Ruim driehonderd evenementen met in totaal zo’n 60.000 bezoekers zijn verplaatst of geannuleerd en de huisgezelschappen konden zelden repeteren. Toch hebben er ondanks de coronamaatregelen ook heel veel, veelal vernieuwende, evenementen wél plaats kunnen vinden.
 • Vlaardingse artiesten op coronavrije podia

  Niet alleen theaters en poppodia missen op dit moment hun publiek en de reuring van evenementen. Ook artiesten, waaronder de lokale namen, kunnen niet wachten om weer op de planken te kunnen staan. De Kroepoekfabriek en de Stadsgehoorzaal hebben Vlaardingse artiesten een tijdelijk coronaproof podium kunnen bieden.
 • Wat we allemaal wél doen

  Wij krijgen regelmatig de vraag wat wij allemaal precies doen in deze periode, nu voorstellingen beperkter plaats kunnen vinden. Aangezien beelden véél meer zeggen dan duizend woorden, hebben wij een te gekke video gemaakt. Want we doen tot onze vreugde (en trots!) te veel om op te noemen!