programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum
 • Brainstorm diversiteit

  Het theater is van ons allemaal!

  Om alle mogelijkheden te verkennen organiseert het Vlaardingse stadspodium op maandag 23 september om 19.30u weer een leuke brainstorm. Deze keer wil het team van het theater met de stad praten over hoe we samen zoveel mogelijk verschillende culturen kunnen verwelkomen in het theater. Iedereen die mee wil denken is van harte welkom!
 • Marjolein Meijers & Fred Piek

  Exclusief dubbelconcert voor en in de Stadsgehoorzaal

  Speciaal voor de Stadsgehoorzaal slaan Marjolein Meijers en Fred Piek de handen weer ineen en creëren zij een muzikale wereldreis vol prachtige liedjes en vrolijke, ontroerende verhalen.
 • Maaike den Dunnen

  Jazz in Town

  Deze editie van Jazz in Town vindt plaats in De Kroepoekfabriek! Met haar krullen en aanstekelijke energie maakt deze zangeres en componist jazz voor iedereen toegankelijk. Speels, maar toch met integriteit en vooral een bak humor!
 • Het Zandkasteel (3+)

  Op de Piratenboot!

  De kleurrijke poppen Koning Koos, Prinses Sassa en Toto van Het Zandkasteel weten al jaren menig kinderhart te veroveren en zijn nu terug in het theater met een nieuw, vrolijk en muzikaal avontuur.
 • Burn-out voor Beginners

  Door Arnout van den Bossche

  Geïnspireerd door zijn vroegere baan als ingenieur bij grote bedrijven geeft Arnout van den Bossche tips over hoe je de menselijke kantoorjungle van eindeloze mailwisselingen, vergaderingen, discussies en (over)werk overleeft!
 • Dutch Eagles

  Gold (try-out)

  Na ruim 40 jaar laten de Eagles nog steeds menig (country)rockhart sneller kloppen. De Dutch Eagles, de ultieme vertolkers van dit muziekgenre, brengen in hun nieuwe show Gold de goud en platina bekroonde songs van de Eagles, maar verrassen ook met een aantal nieuwe ontdekkingen.
 • de Wannebiezz

  Ol de wee op TeeVee

  Het jaarlijkse meezingfeest van de Wannebiezz! Zitten we allemaal klaar? Pyjamaatjes aan en de haartjes nog nat van douche of bad? Tijd voor een ouderwets avondje kassie kijken, met de oude maar welbekende tunes van teevee!
 • Groot Vlaardings Dictee

  Sgrijft u mee?

  Het Groot Vlaardings Dictee is een gezellige avond met een overheerlijk diner, drankjes en een uitdagend dictee waar mooie prijzen te winnen zijn voor het beste team én de beste individuele deelnemer!
 • Pepijn Gunneweg

  The Great Wonder (try-out)

  Pepijn Gunneweg keert terug naar het theater met zijn eerste soloshow The Great Wonder. Bereid je voor op gevaarlijke trucs, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven.
 • Vlaardingen Vol-uit

  Groots zangspektakel

  Komt dat zien, zingen en horen! We zetten deze avond onze theaterdeuren wagenwijd open voor alle zanggezelschappen uit Vlaardingen!
 • Peuter- en kleuterochtend

  Voor de allerkleinste theaterbezoekers!

  Speciaal voor de allerkleinste theaterbezoekers is er een bijzondere ochtend georganiseerd vol leuke activiteiten en voorstellingen!
 • Vreemde vogel (2+)

  Met livemuziek en poppenspel

  Vreemde Vogel is een lieve, fysieke voorstelling met livemuziek, poppentheater en veel humor. Een verhaal over vriendschap, avontuur en nieuwe dingen ontdekken, want vreemd is niet eng maar juist heel leuk en spannend.
 • Pieter Derks

  Voor wat het waard is

  Op zijn eigen, herkenbare, vrolijke en nuchtere manier gaat Pieter Derks even afrekenen. Met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt, met zichzelf en met de concurrentie! Zijn doel? Je een vrolijke avond bezorgen!
 • Dan neem je toch gewoon een hond

  Door theatergezelschap De Kunst van het Rouwen

  Een intieme voorstelling door theatergezelschap De Kunst van het Rouwen gaat over rouw en alles wat daarmee samenhangt, gebaseerd op de waargebeurde verhalen van de twee actrices. Deze voorstelling is geprogrammeerd in fijne samenwerking met Matrice Uitvaartbegeleiding.
 • Talk of the Town

  De avondvullende en inspirerende Vlaardingse talkshow!

  De Vlaardingse talkshow Talk of the Town is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van de Stadsgehoorzaal. Op drie vrijdagavonden organiseert de gedreven redactie deze prikkelende show over, voor en met de stad.
 • The Contenders

  Jay Nash & Josh Day

  De Amerikaanse muzikanten Jay Nash en Josh Day touren al een aantal jaar met succes door Nederland en brengen een mix van Folk, Rock en Country met prachtige harmonies en veel groove.
 • Kasper van Kooten

  Speeltijd

  Na negen voorstellingen met fictieve personages, muzikanten en decors gooit cabaretier Kasper van Kooten het eens over een andere boeg: rauwe stand-up comedy met alleen een barkruk, microfoon en de naakte waarheid.
 • Beer (7+)

  Met Fabian Jansen, Kiki Schippers, Oscar Aerts en Wendy Hoogendijk

  De verschijning van een beer zorgt voor verdeeldheid in een stad. Want wat moet er nu gebeuren? Uitzetten? Of omarmen? Beer is een coproductie van Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland en het Luxor Theater Rotterdam.
 • Dennis van Aarssen (winnaar The Voice '19)

  Start spreading the news

  Met inspiratiebronnen als Frank Sinatra, Josh Groban, Michael Bublé, Robbie Williams en Stromae neemt Dennis van Aarssen je mee op een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de muziekhistorie. Laat je betoveren door het soepele, warme stemgeluid van dit talent.
 • COX

  De grote grijze belofte (try-out)

  Gerard Cox viert zijn tachtigste verjaardag en zal, samen met muzikaal leider Jean-Louis van Dam, eens even laten zien dat de vulkaan nog lang niet is uitgebrand. De allereerste solovoorstelling van de man wiens humor, openheid en talent is relevanter dan ooit. Cox, de grote grijze belofte...
 • Kaj Gorgels

  Effe relativeren

  “Effe relativeren” is de eerste one-man theatershow van Youtuber en presentator Kaj Gorgels. Op social media werd Kaj bekend door ‘Kaj’s typetjes’. Inmiddels ken je hem ook als finalist van Expeditie Robinson 2017 en als presentator van Concentrate, Temptation Island VIPS, I Love You Tattoo en De Beste Verleiders.
 • Musica Extrema met Internationaal Danstheater

  Partita (try-out)

  Een virtuoos gesprek tussen twee dansers van het Internationaal Danstheater, violiste Tanya Schaap van Musica Extrema en het muzikale genie Johann Sebastian Bach
 • Sidney Schmeltz

  Hooggeleid

  Met uitspraken als: ‘Ik ben hooggeleid, G!’ en ‘Ik steel van die rijke tatas’ maakte Sidney Schmeltz van zichzelf een internetfenomeen. Hij heeft zich ontwikkeld als rapper én comedian en dat is hem op het lijf geschreven. Op donderdag 14 november staat Sidney in De Kroepoekfabriek.
 • Leonard Cohen Tribute Band

  I can't forget tour

  Met onvergetelijke nummers als Suzanne, So Long Marianne en Hallelujah is dit voor de echte Leonard Cohen-fan een niet te missen avond! Voor diegenen die nog onbekend zijn met het werk van deze Canadese zanger, dichter en schrijver trouwens ook!
 • Peter Pannekoek

  Later was alles beter

  Peter Pannekoek is hét comedy talent van nu. In zijn voorstelling Later was alles beter is hij slimmer, scherper, gevaarlijker en ontwapenender dan ooit!
 • Elizabeth Simonian

  Jazz in Town

  Op veler bezoek brengen we samen met poppodium De Kroepoekfabriek een keur aan jazzmuziek onder de noemer Jazz in Town! Kom genieten van een drankje, een hapje en prachtige muziek. Het wordt een echte jazztatafette want iedere keer wordt de artiest van de volgende editie bekendgemaakt door de voorgaande artiest. Op deze manier halen we samen de top van de jazz naar Vlaardingen!
 • 155 (eenvijfvijf) (14+)

  Motors

  Is dit nou een theatervoorstelling, een dansshow of iets met motoren op het podium? Motors van 155 (eenvijfvijf) is alles tegelijk!
 • Hippe Gasten (6+)

  Doe mij een liedje speciaal

  Hippe Gasten is een rockband speciaal voor kinderen, maar geloof ons: bij papa en mama vallen ze ook wel in de smaak! En misschien ben jij wel één van de bofkonten voor wie deze avond speciaal een liedje wordt gemaakt!
 • Johan Derksen

  Sound of The Blues & Americana

  Johan Derksen is na het doorslaande succes van Keeps the Blues Alive terug in de Stadsgehoorzaal, met zijn gloednieuwe show The Sound of The Blues & Americana.
 • Daan Boom

  De Eerste

  Wat Daan Boom in zijn eerste one-man-show gaat doen? Veel te veel, zoals alleen hij dat kan: tapdansen, streetdancen, zingen, rappen, pianospelen, schreeuwen, balletten, huilen, miepen, sociale experimenten uithalen (zoals in Streetlab), dirigeren (zoals in Maestro), verhalen vertellen uit de Kelderklasse en bovenal: je veel laten lachen.
 • Stadsterras

  Hét theaterfestival voor het hele gezin

  Klinkt een middagje genieten van theater- en muziekoptredens, leuke foyeractiviteiten, hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes met bekenden u als muziek in de oren? Zet dan het Stadsterras met hoofdletters in uw agenda!
 • Pelle en Ollie Show (4+)

  Een vrolijk kinderfeest

  Met ballonnen, slingers, muziek, dansjes, liedjes en heel veel grapjes vieren Pelle en Ollie het leukste kinderfeest dat ze kunnen bedenken. Samen met het publiek worden er goocheltrucjes gedaan, spelletjes gespeeld en de twee vrienden proberen uit te vinden wie van hen eigenlijk de allerleukste, de allerslimste en de allerstoerste is. Pelle, met oranje als favoriete kleur, of Ollie, met geel als favoriete kleur. Het publiek mag meebeslissen. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit; het belangrijkste is dat er een supertof feest gevierd wordt! Doe je ook mee?
 • List, Shaffy & Piaf

  Renée van Wegberg zingt!

  Renée van Wegberg brengt het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Maar ook Jacques Brel, Charles Aznavour, Frank Boeijen en Mikis Theodorakis zullen tot leven komen in deze muzikale show vol herkenbare en nieuwe arrangementen.
 • Jon van Eerd

  Herrie in de keuken (try-out)

  De spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie van koning van de klucht Jon van Eerd, waarin 6 acteurs maar liefst 20 rollen spelen! Tranen van het lachen gegarandeerd.
 • Toneelvereniging Het Masker

  Schaduwen

  Een ontroerend, mooi en licht romantisch verhaal over de actrice Maria die na een beroerte moet leren leven met afasie (taalstoornis).
 • Toneelgroep ONI

  Boeing Boeing

  Toneelgroep ONI gaat de lucht in met Boeing Boeing , een doldwaze en kolderieke klucht bewerkt door Jon van Eerd.
 • De Pieten Road Show (2+)

  Een groots Sinterklaasfeest

  Meneer Rik, Sinterklaas en natuurlijk de Showpieten brengen een spetterende en swingende Sinterklaasshow vol liedjes, dansjes en spelletjes.
 • Marlijn Weerdenburg

  Marlijn zingt

  Na hoofdrollen in Danni Lowinski en Soldaat van Oranje gaat Marlijn Weerdenburg terug naar haar grootste levensbehoefte: zingen. Een persoonlijk liedjesprogramma met teksten en muziek van o.a. Paul de Munnik, Herman van Veen, Bertolf, Daniel Lohues.
 • Kasper van der Laan

  1 kilo

  Debuutvoorstelling van hét comedytalent van 2019; absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig!
 • Nasrdin Dchar

  JA

  Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is?
 • Absolutely Floyd

  Echoes Of A Distant Time

  Met hits uit het hele oeuvre van Pink Floyd, spectaculaire lichteffecten en videobeelden brengt de elfkoppige band Absolutely Floyd deze legendarische Engelse rockband weer tot leven.
 • Ben van der Linden & Della Bosiers

  Klassiek op zondag

  In Klassiek op zondag is de speelvloer voor de Vlaardinsge pianist Ben van der Linden en de Vlaamse chansonnière Della Bosiers. Van der Linden werkte met Ramses Shaffy en componeerde diverse theaterstukken en Bosiers kan zonder twijfel tot de top van het Chanson gerekend worden. Samen brengen zij geestige en ontroerende chansons ten gehore.
 • Seven Drunken Nights

  The Story of the Dubliners

  Een eerbetoon aan de iconische Ierse folkband The Dubliners en de rijke, Ierse muzikale traditie en historie!
 • South African Road Trip

  Good Hope

  Het bekende Khayelitsha Mambazo Choir, meerdere Xhosa-zangeressen en Zuid-Afrikaanse muzikanten brengen vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang én opzwepende dans.
 • Bruut & Anton Goudsmit

  Jazz in Town

  Deze editie van Jazz in Town vindt plaats in de Kroepoekfabriek. BRUUT! en Anton Goudsmit gaan surfen. De vijf heren doken in hun grootouders' platenkasten en stortten zich op de surfmuziek uit de jaren '60. Hits van o.a. Dick Dale, The Beach Boys, Laika and the Cosmonauts en Benny Joy worden afgestoft en stevig onder handen genomen.
 • COX

  De grote grijze belofte (try-out)

  Gerard Cox viert zijn tachtigste verjaardag en zal, samen met muzikaal leider Jean-Louis van Dam, eens even laten zien dat de vulkaan nog lang niet is uitgebrand. De allereerste solovoorstelling van de man wiens humor, openheid en talent is relevanter dan ooit. Cox, de grote grijze belofte...
 • The Stones vs The Beatles

  Het verhaal, de hits en de vete van de 2 grootste bands ooit!

  De beste songs van de Rolling Stones en Beatles inclusief de muziekvete: koop je kaarten voor het Stones- of Beatlesvak?
 • Hendrik Groen

  Zolang er leven is

  Dé knuffelbejaarde van Nederland, Hendrik Groen, komt weer naar de Stadsgehoorzaal! Samen met zijn beste vriend Evert, de Omanido (Oud-maar-niet-dood)-club en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een levenslustig en hilarisch verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling.
 • Stefano Keizers

  Sorry Baby

  Tijdens het Amsterdams Kleinkunstfestival liet Stefano Keizers complete zalen in verwarring achter en sleepte hij de Wim Sonneveldprijs in de wacht. Tijd voor zijn tweede voorstelling, die de gemoederen nog meer zal beroeren.
 • SHOW en zo

  In Concert

  Geniet een avond lang van prachtige en intieme liedjes, herkenbare meezingers, opzwepende songs en een verrassend repertoire van artiesten uit de stal van SHOW en zo.
 • Peuter- en kleuterochtend

  Voor de allerkleinste theaterbezoekers!

  Speciaal voor de allerkleinste theaterbezoekers is er een bijzondere ochtend georganiseerd vol leuke activiteiten en voorstellingen!
 • Twinkel, twinkel, kleine ster (2+)

  Muziektheater voor de kerstperiode

 • Peppa Pig (2+)

  Verrassingsfeest

  Het lieve en ondeugende varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, in een vrolijke musical voor de hele familie!
 • Alice in Wonderland (6+)

  Door Stichting On Steetsj

  Een interactieve, grappige en beetje griezelige familievoorstelling,geïnspireerd op de wereldberoemde verhalen van Lewis Carroll.
 • Iris Hond

  Home

  Voor deze nieuwe muzikale voorstelling laat toppianiste Iris Hond zich inspireren door mensen met een bijzondere thuissituatie. Van de gevangenis en opvangcentra tot een nomadenstam.
 • Doornroosje (4+)

  Een magische sprookjesmusical

  Doornroosje (met Sita in de hoofdrol) is een magische familiemusical met aanstekelijke liedjes, sprookjesachtige decors, adembenemende kostuums, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en humor!
 • Brugklas de Musical (9+)

  Bekend van NPO Zapp!

  De razendpopulaire serie 'Brugklas' van NPO Zapp komt naar de Stadsgehoorzaal met een eigen musical! Alles wat er in het eerste jaar van de middelbare school gebeurt, maak je nu van nóg dichterbij mee met Max, Selma, Emma, Jamie en een nieuwe Brugklasser in 'Brugklas de Musical’.
 • Ellen ten Damme & The Magpie Orchestra

  Casablanca

  Ellen ten Damme en haar 8-koppige band The Magpie Orchestra zijn terug met een nieuwe, muzikale en zinnenprikkelende reis vol nieuwe nummers.
 • COX

  De grote grijze belofte (try-out)

  Gerard Cox viert zijn tachtigste verjaardag en zal, samen met muzikaal leider Jean-Louis van Dam, eens even laten zien dat de vulkaan nog lang niet is uitgebrand. De allereerste solovoorstelling van de man wiens humor, openheid en talent is relevanter dan ooit. Cox, de grote grijze belofte...
 • Jazz in Town

  Artiest wordt later bekendgemaakt

  Op veler bezoek brengen we samen met poppodium De Kroepoekfabriek een keur aan jazzmuziek onder de noemer Jazz in Town! Kom genieten van een drankje, een hapje en prachtige muziek. Het wordt een echte jazztatafette want iedere keer wordt de artiest van de volgende editie bekendgemaakt door de voorgaande artiest. Op deze manier halen we samen de top van de jazz naar Vlaardingen!
 • Verliefd op Ibiza (try-out)

  Met o.a. Johnny Kraaijkamp en Guido Spek!

  Dé feel-good musical over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn. Een romantische, muzikale comedy musical die het nét even anders durft te doen.
 • Nationaal Theaterweekend Blind date: Muziek

  Wie neem jij mee?

  Laat je verrassen en boek een blind-date voor één (of meerdere!) van de voorstellingen tijdens dit weekend. We houden de artiesten en titels nog geheim, maar geven je een tip van de sluier met het genre: Muziek!
 • Talk of the Town

  De avondvullende en inspirerende Vlaardingse talkshow!

  De Vlaardingse talkshow Talk of the Town is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van de Stadsgehoorzaal. Op drie vrijdagavonden organiseert de gedreven redactie deze prikkelende show over, voor en met de stad.
 • Moestuin Festival

  Een wereld vol muziek, theater, dans en eten!

  Een onvergetelijke festivalavond met een dijk van een programma, met liefde samengesteld door een enthousiast groep mensen uit verschillende culturen, prachtige muziek die u thuis niet snel zult horen, indrukwekkende voorstellingen op verschillende plekken in het theater, de lekkerste hapjes en drankjes én de kans om nieuwe en bijzondere mensen te ontmoeten!
 • Stadsterras

  Hét theaterfestival voor het hele gezin

  Klinkt een middagje genieten van theater- en muziekoptredens, leuke foyeractiviteiten, hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes met bekenden u als muziek in de oren? Zet dan het Stadsterras met hoofdletters in uw agenda!
 • Nationaal Theaterweekend Blind date: Jeugd en Familie

  Wie neem jij mee?

  Laat je verrassen en boek een blind-date voor één (of meerdere!) van de voorstellingen tijdens dit weekend. We houden de artiesten en titels nog geheim, maar geven je een tip van de sluier met het genre: jeugd & familie!
 • Grof Geschud

  Lijmen

  Dit (cum laude afgestudeerde) Vlaams-Nederlands, talentvolle cabaretduo gooide hoge ogen bij Cameretten en zijn nu te bewonderen met hun allereerste avondvullende voorstelling: Lijmen.
 • JB Meijers

  Deltaboy

  JB is één van Nederlands bekendste muzikanten door zijn werk met o.a. De Dijk en The Common Linnets. In Deltaboy neemt hij de muziekvorm Deltablues onder de loep. Want hoe ver reiken de tentakels van deze muziekvorm?
 • De Verleiders Female

  Een voorstelling onder de gordel

  Het woord is aan de vrouwen. Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal treden in de voetsporen van De Verleiders om de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen aan de kaak te stellen.
 • Dominic Seldis

  Music, Maestro!

  Met Music, Maestro! brengt de energieke Brit samen met zijn orkest, bestaande uit negen topmusici, een show vol humoristische en persoonlijke verhalen, verbluffende videobeelden en natuurlijk prachtige muziek. En wie weet bent u de geluksvogel die voor even dirigent mag zijn!
 • Daniëlle Schel

  Patroon (reprise)

  Daniëlle Schel, winnaar van de Publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2017, brengt deze avond vele stuntelende karakters, originele scènes en geweldige kleinkunstliedjes.
 • Bert Visscher

  Hij wordt vanzelf moe! (reprise)

  Visscher doet al jaren z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. En ook dit keer wordt het weer een cabareteske puinhoop. Maar ach, hij wordt vanzelf moe.. Of niet natuurlijk!
 • Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks (6+)

  In het weerwolvenbos

  Een spannende familiemusical over Dolfje Weerwolfje en zijn nieuwe (maar eigenlijk verboden) vriendinnetje Foeksia de miniheks, vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes! Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon.
 • Ronald Giphart & Jaap Robben

  Ja

  Schrijvers Ronald Giphart (Ik ook van jou, Phileine zegt sorry) en Jaap Robben (Birk, Zomervacht) beklimmen de bühne met een energieke, vrolijke, ontroerende en hilarische voorstelling vol literair variété, waarin zij veelvuldig ‘ja' gaan zeggen!
 • Eric Vloeimans

  Gatecrash - onderdeel van Jazz in Town

  Eric Vloeimans heeft 5 Edisons, de Bird Award en vele andere prijzen ontvangen voor zijn werk als improviserend trompettist. Ook is hij bekend van zijn samenwerking met Armin van Buuren met het nummer 'Escape'.
 • 25 jaar Van Dik Hout

  Een uniek jubileumconcert!

  Van Dik Hout bestaat 25 jaar en hoe kun je dit jubileum nou beter vieren dan met een speciale theatertour: 25 jaar Van Dik Hout!
 • Cabaret d’Amour

  Diner & Variété

  Waan je op deze Valentijnsavond in het uitgaansleven van Londen, Parijs en Berlijn! Geniet eerst van een overheerlijk 3-gangen diner in de Boven Foyer van het theater, en daarna van een zinderende variété show in de Harmonie.
 • Cocktails

  Met Vincent Croiset, Matteo van der Grijn, Xander van Vledder e.a.

  In dit spannende en humoristische toneelstuk laten vijf vrienden hun licht schijnen op de waarde van vriendschap.
 • Zingen Met Hollands Mooiste

  Terug naar de tijd van toen

  Een nostalgische reis langs de vele, nog niet vervlogen, mooie herinneringen aan het Nederlandstalige muzikale erfgoed van o.a. Conny van den Bos, Wim Sonneveld en Toon Hermans.
 • Lucky Fonz III

  Buiten de lijnen

  Lucky Fonz III combineert cabaret, kleinkunst en unieke liedjes tot bijzonder en onvergelijkbaar totaaltheater.
 • 40UP

  Dansfeest voor 40-plussers

  Kom van de bank, trek je mooiste outfit aan en dans! 40UP is hét dansfeest voor iedereen die net/bijna/ongeveer/net niet/al lang 40 is.
 • Martijn Kardol

  Welkom

  Na zijn met louter vier-sterren bekroonde debuutvoorstelling Bang, is Martijn Kardol terug met zijn tweede, hilarische avondvullende cabaretvoorstelling Welkom.
 • Het grote Mad Science Theaterfeest (5+)

  Omdat een feest moet knallen

  Tijdens deze energieke kindervoorstelling word je getrakteerd op het leukste en spectaculairste uit de wereld van de wetenschap. Ga samen met de professoren op zoek naar de formule om het coolste feestje te geven!
 • The Rocket man

  A tribute to Elton John

  Een tribute aan de multi-Grammy Award-winnaar, muzikale legende en wereldster Sir Elton John.
 • Sesamstraat Live! (2+)

  Een Wereld Vol Fantasie

  Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met de grootste theatershow ooit! Dus laat je speelgoed staan en plof neer in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke, grappige en swingende familiemusical met Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie en Janouk Kelderman.
 • DO

  Mijn Kleine Huis

  Do en haar muzikanten trakteren je op een volledig akoestische muziekshow vol prachtig Nederlandstalig repertoire, zowel nieuw werk als bekende klassiekers.
 • Peuter- en kleuterochtend

  Voor de allerkleinste theaterbezoekers!

  Speciaal voor de allerkleinste theaterbezoekers is er een bijzondere ochtend georganiseerd vol leuke activiteiten en voorstellingen!
 • De Gruffalo (3+)

  Naar het bekende boek van Julia Donaldson & Axel Scheffler

  Een spannende, fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, naar het bekende boek van Julia Donaldson & Axel Scheffler.
 • Luis Rabello

  Klassiek op zondag

  Geniet tijdens het tweede concert uit de reeks Klassiek op Zondag van de prachtigste muziekstukken door de Braziliaanse pianist Luìs Rabello. Sit back and relax!
 • Groninger Studenten Cabaret Festival

  33e Finalistentour

  Na een intensief coachingstraject gaan de drie meest hilarische talenten van het 33e Groninger Studenten Cabaret Festival op tournee langs theaters in het hele land. Ben je erbij als er opnieuw geschiedenis wordt geschreven, zoals oud-winnaars Jochem Myjer en Theo Maassen ook deden?
 • Mijn man begrijpt me niet

  Met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess

  Een hilarische komedie vol herkenbare situaties, zwarte humor, vrouwen-onder-elkaar-grappen, vriendschap en ontroering, want ‘Help, mijn man begrijpt me niet!’.
 • Het Groot Niet Te Vermijden

  The Last Waltz!

  De laatste kans om deze briljante mannen te zien, want The Last Waltz is de 16e én de afscheidsvoorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden!
 • De Warme Winkel

  Een oprechte ode aan de Ironie (try-out)

  Ironie wordt vaak weggezet als artistiek zwaktebod (want dan heb je niks te zeggen), jonge kunstenaars hangen ‘new sincerity’ aan (je moet menen wat je zegt) en politiek degradeert ironie tot middel om je in te dekken en racisme te billijken (stelletje homo’s!). Hoog tijd voor een theatrale rehabilitatie door De Warme Winkel; groots, geil en gevaarlijk.
 • Sven Ratzke

  Where are we now

  Sven Ratzke bewijst één van de beste Bowie-vertolkers te zijn, en met ‘Where are we now’ laat hij een hele andere kant hem zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet. Ga mee door het haast filmische universum van Bowie.
 • Nienke Plas

  Van de hak op de tak

  Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.
 • Enkele reis

  Met Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort

  Theatercoryfeeën Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort staan samen op het toneel in deze thrillerkomedie die gaat over de regie over je eigen leven in handen willen houden.
 • De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+)

  Winnaar Zapp Theaterprijs 2018 & Zilveren Krekel 2018

  De Waanzinnige Boomhut is één van de meest verkochte kinderboeken in Nederland en dit seizoen is de bestseller omgetoverd tot een net zo waanzinnige voorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij!
 • Enge Buren (afscheidstournee)

  Basta!, de allerlaatste show!

  Na 2.893 optredens, 28 dansjes, 156 persiflages, 1 vuurspuwnummer, 43.056 keelsnoepjes, 5 x Lowlands en 633 pizza’s (Calzone) is het voor Enge Buren mooi geweest! Geniet nog 1 laatste keer van een geheel nieuw programma, samengesteld van alle hoogtepunten, en dan is het Basta!
 • OG3NE

  Sweet Harmony Tour

  De dames van OG3NE keren na het enorme succes van Three Times a Lady, terug met een nieuwe theatershow. Laat u betoveren door de prachtige samenzang van de drie zussen.
 • Kiki Schippers

  WAAR

  Kiki Schippers (winnaar Cameretten en Annie M.G. Schmidtprijs) is eigenwijs, ontwapenend, een wervelstorm aan grote ideeën en meeslepend muzikaal. WAAR je naartoe moet gaat als de grond onder je vandaan valt? Naar Kiki Schippers in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen!
 • Tour de Legend met Thomas Dekker

  Het ultieme wielerevent in het theater!

  Tijdens de eerste editie van Tour de Legend zal voormalig topwielrenner Thomas Dekker aan de tand gevoeld worden over zijn periode als wielrenner en kom je alles te weten over de ins en outs van deze bovenmenselijke sport. Én als je geluk hebt kun je op een spinfiets de strijd aangaan met Dekker tijdens een etappe van Giro d’Italia!
 • The Bootleg Sixties

  Tribute: swingende ode aan de 60’s!

  ’s Werelds beste Sixties muziekshow is terug met een swingende en spectaculaire ode aan, je raadt het al: de jaren ’60!
 • Talk of the Town

  De avondvullende en inspirerende Vlaardingse talkshow!

  De Vlaardingse talkshow Talk of the Town is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van de Stadsgehoorzaal. Op drie vrijdagavonden organiseert de gedreven redactie deze prikkelende show over, voor en met de stad.
 • Danny Vera

  The Lone Stranger

  Na zijn memorabele optredens bij DWDD en VI en louter uitverkochte theaterzalen, is Danny Vera terug met een gloednieuwe (solo)show: The Lone Stranger. Een man met zijn gitaar, zijn liedjes uit 20 jaar eigen repertoire en zijn verhaal.
 • Stadsterras

  Hét theaterfestival voor het hele gezin

  Klinkt een middagje genieten van theater- en muziekoptredens, leuke foyeractiviteiten, hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes met bekenden u als muziek in de oren? Zet dan het Stadsterras met hoofdletters in uw agenda!
 • Beth & Flo én Lejo (3+)

  Het beroemde vingerpoppetje!

  Maak samen met het pianoduo Beth & Flo een dag mee uit het leven van het beroemde vingerpoppetje Lejo!
 • Vlaardings Musical Gezelschap

  Vrij zijn?!

  Het Vlaardings Musical Gezelschap viert 75 jaar vrijheid met een groots opgezette, muzikale productie!
 • Opvliegers 5

  Op safari

  In het vijfde deel van Opvliegers maken de vriendinnen Loes, Joke, Shirley en Moniek Zuid-Afrika onveilig. Een échte vriendinnencomedy over de fase waar een dame liever niet over spreekt, maar waar stiekem ook hard om gelachen kan worden!
 • De Mattheus Passie

  Met Sharon Kips, Peter Faber, Job Hubatka en Tango Extremo

  Een unieke uitvoering, waarin klassieke en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar ontmoeten. Acteur Peter Faber neemt het publiek mee door het verhaal van de evangelist, zangeres Sharon Kips (X-Factor) en bariton Job Hubatka zingen de beroemde aria’s. Met een muzikale omlijsting door Tango Extremo.
 • Joël Broekaert

  Proefles met Joël

  Culinair journalist en alleseter Joël Broekaert is een echte fijnproever en deelt graag zijn kennis! Aan de hand van een proefbox vol ingrediënten neemt hij u mee op een culinaire ontdekkingstocht. Proeven zal nooit meer hetzelfde zijn!
 • Tineke Schouten

  Highlights

  In Highlights duikt Tineke Schouten in haar eigen carrière van meer dan 35 jaar tijdloze hoogtepunten. Publieksfavorieten krijgen nog één keer de kans om in de spotlights te staan en kersverse figuren zetten de eerste stapjes op het toneel. Wees getuige van een legende!
 • RUMAG.

  Internetsensatie in het theater!

  Rumag stapt op zaterdag 18 april van het beeldscherm af en het toneel op! Word onderdeel van de show en onderzoek de grenzen van wat kan en wat absoluut niet. Alles komt aan bod: lifestyle, humor, kleding en die rare gast naast je in de bus en overal hebben we een mening over.
 • Claudia de Breij

  #NU

  Claudia de Breij houdt van vrolijkheid, maar soms is ze ook een beetje bang. Voor oorlog, en dat ze moet schuilen. Ze kan er over zingen, maar ze kan er ook iets aan doen. Maar hoe? Het antwoord ‘wanneer’ weet ze wél: NU!
 • Intouchables

  Met o.a. Huub Stapel en Romano Haynes

  Een aan een rolstoel gebonden miljonair neemt een crimineel uit de banlieus van Parijs aan als zijn verzorger. Hij wordt uitgedaagd door het lef en de overlevingsdrift van zijn metgezel, die op zijn beurt een wereld betreedt die in niets op de zijne lijkt. Er ontstaat een intense vriendschap.
 • Paulus Koor

  De trein

  Een jong echtpaar heeft in 1944 uren in een veewagen gezeten, op transport naar een kamp. Jaren later komen ze in een Intercity stil te staan en komen herinneringen boven. Waarom zaten ze in die trein? Kloppen de vreselijke verhalen?
 • Bevrijdingsfestival op het Veerplein

  75 jaar vrijheid!

  De Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen organiseert het altijd gezellige Bevrijdingsfestival gevuld met (jeugd)activiteiten, dans, muziek en gezelligheid. Omdat onze vrijheid bijzonder, kostbaar en waardevol is!
 • Van Merwijks Latin Soul en Salsa!

  Een spetterende muziek- en dansshow

  Jazz- en Latindrummer Lucas van Merwijk werd verliefd op Salsa muziek door de ritmes en verwantschap tussen muziek en dans. Ontdek de 100-jarige muziekgeschiedenis van Latin en Soul door middel van een knallende band, drie topzangers en tien betoverende dansers en danseressen!
 • De Fransse Eijkel

  Subtropique

  Een absurdistische en hilarische cabaretperformance in het décor van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs, waar maffe danspasjes, onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.
 • Ernst, Bobbie en de Rest (4+)

  Geklungel in de Jungle

  Ernst en Bobbie krijgen een bijna onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Ze besluiten af te reizen naar de jungle en natuurlijk klungelen de jongens er daar weer op los, wat voor een groot, hilarisch feest zorgt. Ga mee op een doldwaas en muzikaal avontuur waarin heel veel te lachen valt (ook voor (groot)ouders).
 • BRONST

  Yvonne van den Eerenbeemt

  Als BRONST een natuurdocumentaire zou zijn, dan was de begenadigd actrice (o.a. Klikbeet), veelzijdige zangeres en slimme cabaretier Yvonne van den Eerenbeemt ongetwijfeld de paradijsvogel. Een hilarische voorstelling over de dierlijke driften, de beestachtigheid die onder onze deftige dasjes schuilgaat en een vileine paringsdans met het leven.
 • De Vloer Op!

  De theaterversie

  Bekende acteurs komen, in wisselende samenstelling, al improviserend tot de meest bijzondere scènes over actuele maatschappelijke en relationele dilemma's. De scènes die uit deze improvisaties ontstaan zijn vaak uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend. Niets staat vast en alles kan, dus hup de vloer op!
 • De Ultieme Hazes Show

  Een avond met H6

  In 2003 speelde André Hazes een legendarisch concert, wat later één van zijn laatste zou blijken. Een avond met H6 neemt u mee terug naar dit historische moment. 13 topmuzikanten, waaronder leden van de Hazes band, en een zanger, wiens stemgeluid sterk op Hazes lijkt, brengen alle geliefde hits ten gehore.
 • Glodi Lugungu

  Ze bedoelen het goed

  Aanstormend talent en Comedytrain-lid Glodi Lugungu bekijkt altijd net even de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, belletje trekken bij een familie van 9 kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Iedereen bedoelt het altijd goed, maar komt het ook zo over? Glodi pakt iedereen aan. Niemand is veilig: Glodi niet, zijn familie niet, zelfs u niet! Maar wees gerust, ook hij bedoelt het goed.
 • Jan Rot

  O ja!

  Jan Rot, de door Frits Spits gekroonde 'Koning van de Hertaling', waagt zich aan hits van Nirvana en U2, maar ook de tranentrekker uit Titanic. Ook zijn eigen muzikale hoogtepunten en absurde verhalen worden niet vergeten, met menig ‘O ja!’- moment tot gevolg!
 • Brandweerman Sam Live! (2+)

  Het Grote Kampeeravontuur

  Brandweerman Sam, zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en zijn collega Elvis helpen twee bekende biologen bij de zoektocht naar een zeldzaam diertje in het bos bij Piekepolder. De ondeugende Norbert Puk besluit ook mee te gaan, maar plots raakt hij verdwaald! Hierdoor dreigt er een groot gevaar...
 • R&G Tango Duo

  Klassiek op zondag

  Pianist Robin El-Hage en violist Gustavo Cabrera studeerden beide cum laude af op Argentijnse tango bij Codarts. Kenmerkend voor het duo zijn de zelfgeschreven arrangementen die u meenemen langs het brede spectrum van de Argentijnse tango. Met geweldige interactie en verhalen over de arrangementen leert u de muziek aanvoelen en begrijpen.
 • Gerard Alderliefste & Friends

  Une belle histoire

  Gerard Alderliefste is al jarenlang de ambassadeur van de chanson. Als frontman van een achtkoppige band zorgt hij ervoor dat u op deze muzikale avond wederom verliefd zal worden op de prachtige teksten van artiesten als Julien Clerc tot aan Stromae, ook als u geen woord Frans spreekt.
 • Groen van Prinstererlyceum

  Feestavond jubileumjaar!

  Het Groen van Prinstererlyceum bestaat 100 jaar en daar hoort een bruisend jublieumfeest bij! Daarom deze oproep aan alle oud-leerlingen om deze avond op te treden. Bands, zangers, zangeressen, dichters, DJ's.
 • Muzikaal Onthaal

  Rita & Friends

  Een heerlijke zondagmiddag genieten meezingen en -deinen met de muzikale show van Rita Young. Speciale gast dit jaar is zanger Perry Zuidam die samen met Rita Young, en natuurlijk nog veel meer (nader bekend te maken) muzikale vrienden, zal zorgen voor een wervelende theatershow vol verrassingen.