programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

Start kaartverkoop 120 nieuwe shows - Donderdag 25 april, 10:00 uur

Op donderdag 25 april om stipt 10:00 uur start (zowel online, als telefonisch en bij de Theaterkassa) de kaartverkoop van de ruim 120 theatervoorstellingen die seizoen 24/25 rijk gaat zijn. Vanaf dat moment is ook de theateragenda vers van de pers te verkrijgen.
 • TOP Vrouwen

  Vriendinnencomedy met ups en downs!

  TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy met ups en downs, avontuur en (om eerlijk te zijn) flink wat moodswings. Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie spelen drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd die samen een berg beklimmen ter ere van hun overleden vriendin. Van de makers van Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers.
 • DE JOARDY SHOW

  Jim Deddes

  De Joardy Show met Jim Deddes is een sketchvolle theatershow waarin Jim het volledige JOARDY-universum tot leven brengt. Een avond met de hits en ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van Oscar Aerts (GTST). Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een fantastische en komische avond!
 • Koningsdag met de Stadsgehoorzaal

  Straattheater in de binnenstad

  Koningsdag komt eraan! Dit jaar vieren wij dit leuke feest met jou in het centrum van Vlaardingen. Door middel van prachtige en kleurrijke straattheateracts nemen wij je graag mee in de wereld van het theater.
 • Math with Menno

  Examentraining havo-5 wiskunde A

  Je kunt je niet beter voorbereiden op jouw havo-5 wiskunde examen dan met deze wiskunde examentraining door Menno Lagerwey, bekend van zijn YouTube-kanaal Math with Menno!
 • Math with Menno

  Examentraining vwo-6 wiskunde A

  Je kunt je niet beter voorbereiden op jouw vwo-6 wiskunde A examen dan met deze wiskunde examentraining door Menno Lagerwey, bekend van zijn YouTube-kanaal Math with Menno!
 • Math with Menno

  Examentraining vwo-6 wiskunde B

  Je kunt je niet beter voorbereiden op jouw vwo-6 wiskunde B examen dan met deze wiskunde examentraining door Menno Lagerwey, bekend van zijn YouTube-kanaal Math with Menno!
 • Fien & Teun de Musical (2+)

  Bonte avond op de boerderij

  Fien en Teun de Musical is een leuke en interactieve voorstelling over het liefste boertje en boerinnetje Fien en Teun! Zij zullen er tijdens de familievoorstelling Fien & Teun – Bonte avond op de boerderij een écht Hollands feestje maken. De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
 • George en Eran Producties & Club Classique

  LEVEN

  Jeugdvrienden Adam en George vertellen over hun bijzondere vriendschap met Roos een meisje dat ze onverwacht tijdens een treinreis ontmoeten. Maar wanneer hun reis een plotselinge wending neemt waardoor ze elkaar dreigen te verliezen moeten ze zich opnieuw verhouden tot elkaar, het leven en het verlies dat het met zich meedraagt.
 • Jay Francis

  Catastrofe

  Jay Francis is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond, maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een nogal negatieve wereld. Gewapend met humor, inspiratie en aspiratie zorgt hij ervoor dat iedereen lacht, want dan lacht Jay ook.
 • Blauwe Vinkjes

  Disclaimer

  In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen Manon en Kevin in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten.
 • Dilana Smith

  Legendary Women of Rock

  Dilana Smith kruipt in de huid van rocklegendes als Tina Turner, Janis Joplin en Adele, waarin ze losgaat met alles wat ze heeft: een krachtige, bezielde soul- en rockstem. Dilana ontroert, verleidt en schudt wakker. Ze is een magneet: aan het einde van de avond houdt iedereen van haar.
 • De Magische Kast (4+)

  Met Nederlands kampioen jongleren Huub Cooijmans

  In De Magische Kast heeft Huub een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks. Wat is er met de kast aan de hand? Hij lijkt wel betoverd!
 • In Gods Naam

  Met Bastiaan Ragas en Yvonne van den Eerenbeemt

  Hoe ga je in godsnaam met het leven om? In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Bas neemt jou mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel onbegrijpelijkste boek ter wereld.
 • Ernst Jansz met Band

  Ernst Jansz 75

  Ernst Jansz is na zijn hippieperiode met CCC Inc. en het succes van het door hem opgerichte Doe Maar solo gegaan. Ter gelegenheid van zijn 75e verjaardag verzamelde hij niet alleen zijn mooiste liedjes, maar er gaan ook geruchten dat er een nieuw boek en een nieuw album zullen verschijnen. Dus, wie weet…
 • Kees van Amstel

  Vluchtweg altijd vrijhouden

  Waarom vluchten we toch zo graag? Kees van Amstel vlucht ook graag, maar dan wel voor zijn plezier in plaats van verantwoordelijkheden of stress. Want je kan van iedere situatie iets komisch maken. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden.
 • Alex Roeka

  Nachtcafé

  Treed binnen, vrienden, in het nachtcafé, Waar Roeka achter de bar staat en u laat proeven van exquise dranken, die onverwachte landschappen en verrassende vergezichten aan uw geestesoog voorbij doen glijden.
 • Fleetwood Mac - The Incredible Story

  The Cosmic Carnival

  The Cosmic Carnival neemt je mee op een muzikale ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische band Fleetwood Mac.
 • Belle Perez

  Diferente

  Belle Perez heeft slechts een paar noten nodig, gecombineerd met haar unieke stemgeluid om haar publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. In haar nieuwe theatertournee brengt ze niet alleen haar grootste hits, maar hoor je voor het eerst ook enkele liedjes uit haar deelname aan ‘Beste Zangers’.
 • Koffie met de Stadsvrienden

  Alleen naar het theater? Geen probleem!

  De Stadsvrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de Stadsvrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Meld je nú aan voor het gratis toegankelijke koffiemomentje.
 • Rust en Vreugd

  De opvolger van Hendrik Groen

  Emma (Doris Baaten) besluit na de dood van haar man een tuinhuisje te onderhouden. Een tenenkrommend grappige muzikale voorstelling van de schrijver van Hendrik Groen, waarbij maatschappelijke kwesties op humoristische wijze worden belicht.
 • Mongen Dance Studio

  Dansvoorstelling "The Movies"

  De getalenteerde dansers van de Vlaardingse Mongen Dance Studio brengen ieders favoriete filmklassiekers tot leven op het podium! Van betoverende Disney-figuren tot epische superhelden.
 • Dani Apeldoorn

  #EigenSchuld

  #EigenSchuld is een interactieve voorstelling voor hoopvolle denkers. Humor, spoken word en eerlijke gesprekken door de in Vlaardingen woonachtige oud-rapper Dani Apeldoorn.
 • Stadskaravaan Holy

  Festival met theater, muziek, kunst en meer!

  De Stadskaravaan is een reizend festival waarbij muziek, theater, cultuur, dans, eten, drinken en veel meer. Iedere editie van het festival is anders en wordt samengesteld in samenwerking met wijkbewoners en andere belangstellenden.
 • Dansstudio Dance Point Vlaardingen & Celtic Swing

  ON WORLD TOUR WITH THE STARS!

  Kom mee met de leerlingen van Dance Point & Celtic Swing op wereldtournee!  (Let op: combi-kaarten zijn enkel te bestellen via de aparte knop op de voorstellingspagina)
 • Stadskaravaan Westwijk

  Festival met theater, muziek, kunst en meer!

  De Stadskaravaan is een reizend festival waarbij muziek, theater, cultuur, dans, eten, drinken en veel meer. Iedere editie van het festival is anders en wordt samengesteld in samenwerking met wijkbewoners en andere belangstellenden.
 • Sven Hammond Big Band Plays Ray Charles

  Na het geweldige succes van de allereerste theatertournee kun je organist en bandleider Sven Figee en zijn bekende orkest wederom in het theater bewonderen. In een funky en soulvolle avond rondom de legende Ray Charles geniet je van wereldhits, zijn bijzondere levensverhaal en vooral soul, jazz, blues, rhtyhm & blues!
 • Koffie met de Stadsvrienden

  Alleen naar het theater? Geen probleem!

  De Stadsvrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de Stadsvrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Meld je nú aan voor het gratis toegankelijke koffiemomentje.
 • de Wannebiezz in Concert

  Samen met hun begeleidingsband B!K D!EL en de backing vocals de Wannebabezz zingen de Wannebiezz hun eigen hits, maar ook nooit eerder uitgevoerd repertoire in hun eerste theaterconcert. Van klein akoestisch tot fifties rock en alles wat daartussen zit.
 • Emma Heesters

  Live in Theater

  Heb jij ook zo genoten van de optredens van Emma Heesters in de televisieprogramma's Stars on Stage en Beste Zangers? Stap nu binnen in haar muzikale wereld, rechtstreeks van het scherm naar het podium, tijdens Emma Heesters' Live in Theater!
 • Valentina Tóth

  Wildbloei (reprise)

  Hét Comedy Talent van 2023 Valentina Tóth brengt met haar tragikomische, muzikale en over the top one woman debuutshow Wildbloei een ode aan de hysterische vrouw. Met een mix van opera, theater, musical, kleinkunst, klassieke muziek en comedy verkent ze de grenzen en clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij.
 • Koffie met de Stadsvrienden

  Alleen naar het theater? Geen probleem!

  De Stadsvrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de Stadsvrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Meld je nú aan voor het gratis toegankelijke koffiemomentje.
 • Stadskaravaan Finale 2024

  Feestelijke afsluiting van het festivaljaar

  Tijdens de finale van de Stadskaravaan komen hoogtepunten van de afgelopen edities nóg een keer langs én wordt het publiek getrakteerd op nieuwe artiesten en activiteiten.
 • The Fortunate Sons

  The Best of CCR

  The Fortunate Sons hebben met hun zeer succesvolle deelname aan het SBS6-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ een ware Creedence Clearwater Revival ontketend. In deze weergaloze ode nemen de muzikanten je mee naar de hoogtijdagen van de popmuziek met de grootste hits van CCR!
 • Koffie met de Stadsvrienden

  Alleen naar het theater? Geen probleem!

  De Stadsvrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de Stadsvrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Meld je nú aan voor het gratis toegankelijke koffiemomentje.
 • Eiffel

  Door de makers van Checkpoint Charlie

  De musical Eiffel vertelt het verhaal van een vader en dochter die elkaar verliezen in het bouwen aan de toekomst. Na het onzichtbare geraamte van het Vrijheidsbeeld te hebben gebouwd, wil Gustave Eiffel iets maken waardoor de wereld hem zal zien. Hij lijkt echter blind voor de offers die zijn dochter Claire hiervoor brengt. Zij is bang dat ze na haar moeder ook haar vader verliest.
 • Koffie met de Stadsvrienden

  Alleen naar het theater? Geen probleem!

  De Stadsvrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de Stadsvrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Meld je nú aan voor het gratis toegankelijke koffiemomentje.
 • Klaas van der Eerden

  Blijven drijven

  Sketches, typetjes, muziek en misschien zelfs wel een beetje dans in deze energieke comedyshow. Waar komt toch die onbedaarlijke gedrevenheid om iedereen voortdurend te vermaken vandaan? Dát is de vraag waarop Klaas van der Eerden een antwoord zoekt.