Wat wil je zien?

Genres
Datum

Gratis Stadsgehoorsjaal bij 4 of meer theaterkaarten

Wij zorgen ervoor dat jij er deze winter overal warmpjes bij zit met een speciale warme winteractie. Bij aankoop van 4 of meer theaterkaarten ontvang jij de enige echte unieke en heerlijk warme wollen Stadsgehoorsjaal. OP=OP!
 • Opvliegers

  Girls on Fire!

  De vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman zijn terug met dit keer het leukste feel-good concert en vriendinnenuitje van het seizoen vol bekende hits en heerlijk herkenbare, persoonlijke, pijnlijke, ontroerende en hilarische verhalen.
 • Hoog Spel

  Met o.a. Johnny Kraaijkamp, Trudy Labij, Doris Baaten en Thijs Prein

  Er is een moord gepleegd, maar door wie? Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Een nieuw fenomenaal moordmysterie door Lex Passchier met ijzersterke acteurs en een hoeveelheid wendingen die niet op één hand te tellen is.
 • GUIDO

  Portraits of Tomorrow

  GUIDO is al jarenlang een bekende naam achter de schermen door zijn muziek voor verschillende televisieprogramma’s, maar nu gaat hij voor het eerst het theater in. Zijn filmische, meditatieve, betoverende, neo-klassieke muziek raakt je in je ziel. Ondersteund door prachtige visuals creëert hij innerlijke rust in de chaos.
 • Info-uurtje nieuwe vrijwilligers

  Meld je aan en kom vrijblijvend langs!

  Ben je gek op theater? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? En heb je wat uurtjes over om 2 keer per maand te helpen bij een evenement of voorstelling? Dan voel je je ongetwijfeld thuis bij de vrijwillige Stadscrew! In dit Info-uurtje praten we je bij over de mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. Kom vrijblijvend langs!   
 • Veldhuis & Kemper

  Hou Dat Vast

  Na 20 jaar op het toneel zou je toch denken dat Veldhuis & Kemper elkaar goed kennen en alles tegen elkaar kunnen zeggen. Maar of dat echt zo is… Confronterend grappig is het in ieder geval wel, met ontroering als onverwachte bonus!
 • Familiegroep Jun

  Candle in the window

  De Vlaardingese familiegroep ‘Jun’ brengt weer een warm en blij concert in de dagen voor kerst. Zij laten zich inspireren door de Keltische muziek en verrassen met zang en muziek, zichzelf begeleidend op een scala van instrumenten.
 • Vlamousse

  Saampies

  Saampies gaat Vlamousse alles benoemen totdat er werkelijk niets meer te benoemen valt, oftewel: ‘Maak het bespreekbaar!’ Het moet namelijk eens een keer klaar zijn met de angst voor de medemens en het is de hoogste tijd om excuses te maken aan mens, dier en geslachtsdeel en steun te betuigen aan minderheden. Er moet en zal geluisterd worden!
 • Irish Christmas

  An intimate evening

  Fergal Ó Murchú, de grootmeester van de traditionele Ierse muziek, heeft een nieuwe kerstshow in de startblokken staan die je nog lang bij zal blijven. Want als de Ieren kerst vieren, dan kan dat alleen maar uitmonden in een onvergetelijk muzikaal feest.
 • De 'iets te vroege' Eindejaarsshow!

  Van de makers van Talk of the Town

  Een jaaroverzicht, maar dan anders. Niet een opsomming van gebeurtenissen, maar een antwoord op de vraag: wat voor impact had dit jaar op de Vlaardingse samenleving? Onder aanvoering van presentator Tjerk van der Ende wordt het jaar op een geheel eigen wijze samengevat. Dát is de 'iets te vroege' Eindejaarsshow van de makers van Talk of the Town.
 • Christian van Eijkelenburg

  Drift

  Christian van Eijkelenburg zorgt met zijn eerste solo voorstelling Drift voor een avondje muziektheater van hoge kwaliteit waarin je driftend en vol plankgas sjeest van eigenzinnige verhalen naar elektronische beats, kleurrijke visuele droombeelden, filosofische uitbarstingen en theatrale driftbuien.
 • Kruimeltje de Familiemusical (6+)

  Het straatschoffie uit de boeken van Chris van Abkoude

  Kruimeltje, het populaire oer-Hollandse kinderverhaal van Chris van Abcoude, is omgetoverd tot een hartverwarmende familiemusical vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur. Samen met zijn vriendinnetje Keesie gaat het straatschoffie Kruimeltje op zoek gaat naar zijn familie en zijn plek in de wereld.
 • Schuld of Onschuld: De Strafmoord

  Doe online mee en beslis het vonnis

  Jij beslist deze kerst opnieuw het lot van de hoofdverdachte in een spannende moordzaak. Advocaat Jan Kooijman en officier van justitie Louise Korthals nemen het wederom tegen elkaar op. De jury beslist uiteindelijk over Schuld of Onschuld.
 • n00b

  speelt n00b (try-out)

  Het hilarische duo n00b brengt met razendsnel afwisselende scenes een ode aan de n00b (eenling, nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody) en laten zien hoe bizar, raar en lachwekkend de realiteit soms is.
 • Assepoester de Musical (4+)

  Door Van Hoorne Entertainment

  In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal muzikaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen en het hart van een prins te veroveren.
 • Een wintervertelling! (7+)

  Door het Jeugdtheaterhuis

  De jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis gaan aan de haal met het wereldberoemde A Christmas Carol. De spelers vlechten hun persoonlijke verhalen door de vertelling van Dickens, met als thema: ‘van donker(te) naar licht(er)’.
 • Koffie met de Stadsvrienden

  Alleen naar het theater? Geen probleem!

  De Stadsvrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de Stadsvrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Meld je nú aan voor het gratis toegankelijke koffiemomentje.
 • Info-uurtje nieuwe vrijwilligers

  Meld je aan en kom vrijblijvend langs!

  Ben je gek op theater? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? En heb je wat uurtjes over om 2 keer per maand te helpen bij een evenement of voorstelling? Dan voel je je ongetwijfeld thuis bij de vrijwillige Stadscrew! In dit Info-uurtje praten we je bij over de mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. Kom vrijblijvend langs!   
 • Tyranni Flock

  Jazz in Town (locatie: De Kroepoekfabriek)

  Tyranni Flock (onderdeel van de concertreeks Jazz in Town) brengt in de Kroepoekfabriek een avond vol ‘fusion’: elektronisch en akoestisch, synthesizers en dwarsfluiten. In dit contrast zit hun harmonie.
 • Yentl en de Boer

  Modderkruipers

  Modderkruipers zwemmen bij ieder teken van gevaar hard weg en verstoppen zich onder een dikke laag blubber om er pas weer uit te komen als de rust wedergekeerd is. Dit wonderlijke dier vormde voor cabaretduo Yentl en de Boer de inspiratie voor een nieuwe avondvullende en muzikale voorstelling over heldenmoed en vluchtdrang. Hoe je eigenlijk gewoon altijd lekker in de warme blubber zou willen blijven liggen, terwijl de wereld snakt naar helden.
 • ISH Dance Collective (8+)

  FTBLL - Can You Kick It

  Dansgezelschap ISH vangt met de show FTBLL op spectaculaire wijze straatvoetbal, freestyle voetbal en breaking in één choreografie.
 • Elvis The Music - The King

  Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

  Een wervelende en spetterende muzikale show voor Presleyfans én nieuwe liefhebbers met de beste songs van de grootste die er was: Elvis Presley!
 • Kikker is verliefd! (3+)

  Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

  ‘Kikker is verliefd’ is een magisch mooie, avontuurlijke en muzikale poppenvoorstelling met veel interactie en humor, gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs.
 • Släpstick

  The Roaring Twenties

  Vanwege het 25-jarig bestaan van Släpstick brengt de groep een bijzonder feestelijke voorstelling. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ‘20 van de vorige eeuw en je bent van harte uitgenodigd! Dus doe jouw feestkleding aan en betreed de rode loper!
 • Dennis van Aarssen

  Swinging On A Star

  Onder begeleiding van zijn bigband brengt Dennis van Aarssen een avond vol heerlijke oude nummers van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en prachtige nieuwe songs uit zijn eigen repertoire.
 • Pater Moeskroen

  Geeft Een Rondje!

  Al meer dan 35 jaar maakt Pater Moeskroen fantastische muziek, dus het is tijd voor een feestje! In een setting die doet denken aan de eerste stappen als straatmuziek en troubadours wordt verteld over al die jaren vol hoogte- en dieptepunten met veel ruimte voor hits, vergeten parels en nieuwe escapades.
 • Info-uurtje nieuwe vrijwilligers

  Meld je aan en kom vrijblijvend langs!

  Ben je gek op theater? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? En heb je wat uurtjes over om 2 keer per maand te helpen bij een evenement of voorstelling? Dan voel je je ongetwijfeld thuis bij de vrijwillige Stadscrew! In dit Info-uurtje praten we je bij over de mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. Kom vrijblijvend langs!   
 • Mart Hoogkamer

  Met een lach en een traan

  Na de nummer-1 hit Ik ga zwemmen (in bacardi lemon) en een avondvullend concert in Rotterdam Ahoy waagt volkszanger en ras-entertainer Mart Hoogkamer zich dit seizoen aan een muzikale theatertournee.
 • Op de stip

  Feyenoord-theatercollege met Eddy van der Ley, John de Wolf en Paul Bosvelt

  Op de stip brengt de voetbalpraattafel naar het theater met spraakmakende interviews, het laatste voetbalnieuws, bijzondere verhalen, nostalgie, prachtige beeldfragmenten en natuurlijk humor door bekende oud-voetballers, trainers en/of analisten.
 • Flip Noorman

  Zingt Tom Waits (in het Nederlands)

  Na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen was het slechts wachten tot Flip Noorman zijn andere grote held terug naar Nederland (en in het Nederlands) zou brengen: Tom Waits.
 • Jeroen van der Boom

  Live in het Theater

  Jeroen van der Boom vliegt al jaren van hot naar her voor optredens, interviews, presentatieklussen en nog veel meer en dit najaar doet hij daar gewoon nog een schepje bovenop met een theatertour. Na bomvolle ArenA’s, afgeladen televisiestudio’s en uitpuilende stadspleinen is het tijd voor uitverkochte theaterzalen, waaronder onze Grote Zaal.
 • Lotte Velvet

  Ondergrond

  In deze prijswinnende voorstelling staat één boodschap centraal, namelijk: de wereld stort in, dus het is tijd om het uit te maken. In een scherpe combinatie van muziek, spoken word, personages en vooral veel grappen geeft Lotte een stem aan mensen die ook in de knoop zitten met de wereld en met man en macht proberen om de touwtjes in handen te houden in hun strijd met de veranderende omstandigheden.
 • Willie Wartaal

  Moederdag

  Rapper, acteur en televisiepresentator Willy Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig) maakt de stap naar het theater met een solovoorstelling over de impact van een jeugd zonder moeder.
 • De Verleiders

  Door de bank genomen: Tien jaar later (try-out)

  Pierre Bokma, Peter Blok, George van Houts, Adam Kissequel en Linde van den Heuvel geven een kritische blik op de verbijsterende ontwikkelingen m.b.t. het geldstelsel in een twee uur durende rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Je lacht je gek!
 • Thjum Arts

  Tijdloos Genot

  In 2012 won Thjum Arts een bon voor de Free Record Shop op de talentenjacht van zijn school, maar in 2021 won hij de harten van zowel de jury als het publiek van Cameretten en ging naar huis met een rugzak vol prijzen. Nu is het tijd dat hij de wijde wereld in gaat met zijn theatershow ‘Tijdloos Genot’.
 • Checkpoint Charlie

  Een musical over de muur die hen verdeelt én verbindt

  13 augustus 1961, de nacht waarin Berlijn plots in twee delen verdeeld werd door een muur van prikkeldraad. Deze nieuwe Nederlandse musical met liedteksten van Stef Bos vertelt de verhalen van Berlijners die gescheiden werden van familie, vrienden, buren en hun stad door de muur die hen verdeelt én verbindt.
 • Oxygen

  Delusion: spectaculaire choreografieën, dans en illusie

  Delusion is de eerste, avondvullende dansvoorstelling van de jonge, talentvolle choreograaf Jennifer Romen en haar gezelschap ‘Oxygen’ vol samenspel van dans en illusie waarbij het gebruik van licht de verbindende factor is.
 • André Kuipers

  Op Reis Naar De Toekomst

  Er zijn maar weinig mensen die onze aardbol vanuit de ruimte hebben bekeken én die er zó over kunnen vertellen dat het lijkt alsof je er zelf bij was, maar astronaut André Kuipers is er één van! Na een uitverkochte tour keert hij terug met een nieuw theatercollege en vertelt hij vol enthousiasme over wat het leven van een astronaut inhoudt en waarom ruimtevaart niet meer is weg te denken uit ons dagelijks leven en onze toekomst.
 • Info-uurtje nieuwe vrijwilligers

  Meld je aan en kom vrijblijvend langs!

  Ben je gek op theater? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? En heb je wat uurtjes over om 2 keer per maand te helpen bij een evenement of voorstelling? Dan voel je je ongetwijfeld thuis bij de vrijwillige Stadscrew! In dit Info-uurtje praten we je bij over de mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. Kom vrijblijvend langs!   
 • Lennon & McCartney Acoustic

  Jop Wijlacker & Dennis Kolen – Two Of Us

  Met muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden; John Lennon en Paul McCartney. Sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen geven een geheel nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs van het duo.
 • Frans Bauer (met o.a. Sieneke)

  Verkoop start in januari, aanmelden voor de wachtlijst mogelijk!

  Een gegarandeerde avond oergezelligheid, vol Hollandse hits, een spektakel en altijd met die gulle Bauer lach.
 • René van Meurs

  2636

  René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Met z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Wat als je daar niet klaar voor bent en gewoon nog wil dollen? Moet ook kunnen, toch? Laat René maar een avond vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten bomvol steengoede grappen.
 • Kommil Foo

  Grind

  Grind is een splinternieuwe voorstelling van de broers Walschaerts. Raf en Mich spitten door hun eigen familieverleden, de oude geheimen, groteske, hartverscheurende verhalen, soms gebulderd aan de met bier overgoten feesttafel, soms gefluisterd in een hoekje van de keuken, vaak verzwegen uit schaamte.
 • Sven Hammond met Peter Beets & New Jazz Orchestra

  Jazz in Town

  Sven Figee (Metropole Orkest, Residentie Orkest) slaat met zijn band Sven Hammond de handen ineen met de 18 koppige bigband New Jazz Orchestra o.l.v. Peter Beets. Verwacht verrassend solo- en samenspel, muzikaal avontuur en gezonde, maar vlijmscherpe swing en eigentijdse bewerkingen met een eigenzinnige draai.
 • De Brieven van Mia

  Een muzikale familievoorstelling over vriendschap, oorlog en liefde

  De Brieven van Mia is een een spannende, poëtische en muzikale familievoorstelling over vriendschap, liefde en wat oorlog met je doet.
 • Komt een vrouw bij de dokter

  Naar de aangrijpende bestseller van Kluun

  Na Kluuns bestseller (1,2 miljoen exemplaren verkocht) uit 2003 en een filmbewerking in 2009 kón een theaterbewerking van de aangrijpende liefdesgeschiedenis Komt een vrouw bij de dokter natuurlijk niet uitblijven. Een indrukkend stuk over twee strijdlustige en imperfecte mensen wiens liefde tot het uiterste wordt getest door een vijand die ze niet kunnen verslaan.
 • De Mattheus Passie

  Met Rik Hoogendoorn, Sharon Kips en Musica Extrema

  Een unieke uitvoering, waarin klassieke en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar ontmoeten. Het publiek wordt door Rik Hoogendoorn meegenomen in het verhaal van de evangelist, zangeres Sharon Kips (X-Factor) en bariton Job Hubatka zingen de beroemde aria’s. Met een muzikale omlijsting door Tango Extremo.
 • Dreumes Speelconcert (1,5 tot 2,5 jaar)

  Klassiek voor kleintjes (door Krulmuziek)

  In dit sfeervolle speelconcert worden dreumesen (1,5 tot 2,5 jaar) betovert door de klassieke klanken van het vrolijke strijkerstrio Krulmuziek.
 • Baby Speelconcert (0 tot 18 maanden)

  Klassiek voor kleintjes (door Krulmuziek)

  In dit sfeervolle speelconcert worden de állerkleinste theaterbezoekertjes (0 tot 18 maanden) betovert door de klassieke klanken van het vrolijke strijkerstrio Krulmuziek.
 • Fabian Franciscus

  Lekker Gezellig!

  Na twee zeer goed ontvangen shows is het tijd voor Fabian Franciscus’ derde: Lekker gezellig! Met zijn kenmerkende sympathieke, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens, maar daar daardoor valt er deze avond wél veel te lachen!
 • Slagerij van Kampen

  Rhythm of Life

  De nieuwste wervelende show van Slagerij van Kampen vol hartverwarmende energie, indrukwekkende set-ups, visuele effecten en de onmiskenbare kracht van de opzwepende drums.
 • Ronald Goedemondt

  Met knielende knikjes

  In dit achtste avondvullende soloprogramma sluipen er grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt.
 • Cry me a river Band

  Heroes of the 70's

  Heroes of the 70’s door de Cry Me A Rive Band o.l.v. rockzanger Erik Hagelstein (finalist The Voice Senior in 2021) is een sprankelende en muzikale ode, waarbij je op een trip down memory lane wordt meegenomen langs de grootse en mooiste hits uit de jaren ‘70.
 • Info-uurtje nieuwe vrijwilligers

  Meld je aan en kom vrijblijvend langs!

  Ben je gek op theater? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? En heb je wat uurtjes over om 2 keer per maand te helpen bij een evenement of voorstelling? Dan voel je je ongetwijfeld thuis bij de vrijwillige Stadscrew! In dit Info-uurtje praten we je bij over de mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. Kom vrijblijvend langs!   
 • Jasper van der Veen

  Niet gehinderd door enige kennis

  Cabaretier Jasper van der Veen zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen die hij met je deelt, niet gehinderd door enige kennis!
 • Supertrap

  Crime of the Century

  De Nederlandse tribute band Supertrap brengt in hun nieuwe show een eerbetoon aan het album Crime of the Century van Supertramp. Een avond die de ware Supertramp liefhebber niet wil en mag missen!
 • Kleuterpop Liveshow (3+)

  Door Monique Smit

  Monique Smit brengt een spectaculaire, vrolijke, muzikale Kleuterpop liveshow voor de kleinste theaterbezoekertjes.
 • Huisvrouwen bestaan niet

  Eerste hulp bij opvliegers

  Huisvrouwen bestaan niet is terug! Na het succes van de films, brengt Rick Engelkes Producties Huisvrouwen bestaan niet naar het theater! In de herkenbare en humoristische voorstelling volgen we het leven van drie uitgesproken vrouwen. De extravagante Loes (59), haar dochter Gijsje (29) met smetvrees en Gijsjes halfzus Marjolein (39). Ze bespreken elkaars leven, het huishouden en vragen zich af of de “echte” huisvrouw wel bestaat?
 • Wouter Hamel

  Little Torch (Jazz in Town)

  Samen met zijn vaste muzikanten Thierry Castel en Rory Ronde verkent Wouter Hamel, met zowel elektronische als akoestische instrumenten, het spanningsveld tussen het oude en moderne, tussen nostalgie en een eigentijdse romantische draai: nummers die achteloos bewegen tussen de jazzy lounge lizards van vervlogen tijden en de donkere, klamme nachtclubs van vandaag.
 • Pieter Derks

  Uit het niets (reprise)

  In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.
 • Nienke Plas

  Postnatale Expressie

  Vlogger, presentatrice, cabaretier, stand up comedian en entertainer Nienke Plas brengt na het grote succes van haar debuutvoorstelling Van de hak op de tak een goednieuwe, tweede voorstelling over de mooie, hilarische en heel soms jammerlijke evolutie van een vrouw.
 • Fats Domino

  Tribute

  De Fats Domino Tribute is een feest van herkenning, een explosief muziekspektakel vol vuur, virtuositeit en humor, met een overweldigende blazerssectie. Zin in een avondje ‘’Boogiewoogie’’? Dan is Fats Domino Tribute de beste keus voor u!
 • Richard Groenendijk - UITVERKOCHT!

  Voor iedereen beter (reprise)

  Afgelopen jaar hield Richard Groenendijk een sabbatical nadat hij zijn vorige voorstelling Om Alles! meer dan tweehonderd keer had gespeeld. Eén van de grote komieken van ons land is dit seizoen gelukkig weer terug en dat is écht voor iedereen beter. Richard is openhartig, scherp, een tikkie villein, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook.
 • Bumba (1+)

  Bumbina komt spelen!

  Een gloednieuwe, muzikale show van het populaire clowntje Bumba voor alle theaterbezoekertjes vanaf 1 jaar!
 • De regels van Floor (8+)

  Naar de boeken van Marjon Hoffman

  Na de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman en de met een Emmy Award bekroonde televisieserie De regels van Floor, kan een geweldige familievoorstelling vol humor en herkenbare familieproblemen natuurlijk niet ontbreken!
 • Remy Evers

  Gewoon Remy

  Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) toont zijn ideale wereld. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en met een vleugje engagement. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.
 • Musa

  Schaakmat

  Wanneer Musa acht jaar is besluit zijn vader met het hele gezin een nieuw thuis te zoeken in Europa. Bij aankomst in het koude Nederland keert zijn vader echter meteen weer alleen terug en blijven Musa samen met zijn broer, zusjes en moeder alleen achter in een land dat ze niet kennen en waarvan ze de taal niet spreken. Wat nu? Musa brengt een comedyvoorstelling met een kwetsbaar randje.
 • Herman van Veen

  De Voorstelling

  Niemand minder dan Herman van Veen sluit het theaterseizoen 22/23 muzikaal af met zijn gloednieuwe voorstelling De Voorstelling. Kom naar de voorstelling, vrolijke groet Herman van Veen!
 • Wijzigingen t.o.v. theaterkalender

  Helaas gaan sommige voorstellingen niet door

  Op woensdag 27 april hebben wij het programma van theaterseizoen 22/23 gepresenteerd aan de hand van een feestelijke theaterkalender. Helaas zijn een aantal voorstellingen sinds het moment van drukken gewijzigd of geannuleerd. Hier vind je alle informatie.