programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum
 • Kommil Foo

  Grind

  Raf en Mich bijten zich vast in hun familieverleden, graven de oude verdoken geheimen op. De groteske, hilarische, hartverscheurende verhalen, soms gebulderd aan de feesttafel, soms geluisterd in een hoekje van de keuken, vaak verzwegen uit schaamte.
 • Sven Hammond met Peter Beets & New Jazz Orchestra

  Jazz in Town

  Sven Figee (Metropole Orkest, Residentie Orkest) slaat met zijn band Sven Hammond de handen ineen met de 18 koppige bigband New Jazz Orchestra o.l.v. Peter Beets. Verwacht verrassend solo- en samenspel, muzikaal avontuur en gezonde, maar vlijmscherpe swing en eigentijdse bewerkingen met een eigenzinnige draai.
 • Komt een vrouw bij de dokter

  Naar de aangrijpende bestseller van Kluun

  Na Kluuns bestseller (1,2 miljoen exemplaren verkocht) uit 2003 en een filmbewerking in 2009 kón een theaterbewerking van de aangrijpende liefdesgeschiedenis Komt een vrouw bij de dokter natuurlijk niet uitblijven. Een indrukwekkend stuk over twee strijdlustige en imperfecte mensen wiens liefde tot het uiterste wordt getest door een vijand die ze niet kunnen verslaan.
 • Koffie met de Stadsvrienden

  Alleen naar het theater? Geen probleem!

  De Stadsvrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de Stadsvrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Meld je nú aan voor het gratis toegankelijke koffiemomentje.
 • De Mattheus Passie

  Met Noraly Beyer, Sharon Kips en Musica Extrema

  Een unieke uitvoering, waarin klassieke en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar ontmoeten. Het publiek wordt door Noraly Beyer meegenomen in het verhaal van de evangelist, zangeres Sharon Kips (X-Factor) en bariton Job Hubatka zingen de beroemde aria’s. Met een muzikale omlijsting door Tango Extremo.
 • Dreumes Speelconcert (1,5 tot 2,5 jaar)

  Klassiek voor kleintjes (door Krulmuziek)

  In dit sfeervolle speelconcert worden dreumesen (1,5 tot 2,5 jaar) betovert door de klassieke klanken van het vrolijke strijkerstrio Krulmuziek.
 • Baby Speelconcert (0 tot 18 maanden)

  Klassiek voor kleintjes (door Krulmuziek)

  In dit sfeervolle speelconcert worden de állerkleinste theaterbezoekertjes (0 tot 18 maanden) betovert door de klassieke klanken van het vrolijke strijkerstrio Krulmuziek.
 • Fabian Franciscus

  Lekker Gezellig!

  Na twee zeer goed ontvangen shows is het tijd voor Fabian Franciscus’ derde: Lekker gezellig! Met zijn kenmerkende sympathieke, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens, maar daar daardoor valt er deze avond wél veel te lachen!
 • Slagerij van Kampen

  Rhythm of Life

  De nieuwste wervelende show van Slagerij van Kampen vol hartverwarmende energie, indrukwekkende set-ups, visuele effecten en de onmiskenbare kracht van de opzwepende drums.
 • Ronald Goedemondt - UITVERKOCHT

  Met knielende knikjes

  In dit achtste avondvullende soloprogramma sluipen er grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt.
 • De Stadskaravaan - Holierhoek

  Gratis festival met o.a. Jeangu Macrooy, Peppa Pig en The Suspenders

  In 2023 viert Vlaardingen 750 jaar stadsrechten. Om heel de stad dit feest mee te laten vieren trekt de Stadskaravaan langs zes wijken in Vlaardingen met een reizend festival vol muziek, theater, kunst, dans, eten, drinken en veel meer.
 • Cry me a river Band

  Heroes of the 70's

  Heroes of the 70’s door de Cry Me A Rive Band o.l.v. rockzanger Erik Hagelstein (finalist The Voice Senior in 2021) is een sprankelende en muzikale ode, waarbij je op een trip down memory lane wordt meegenomen langs de grootse en mooiste hits uit de jaren ‘70.
 • Ezthetic

  Jazz in Town (locatie: De Kroepoekfabriek)

  Ezthetic. Met de zinderende ‘z’ van jazz. Zet je schrap voor het slagvaardige schoonheidsideaal van de Nederlandse drummer en componist Jens Meijer. Eigentijdse jazz op de kruiswegen van jazzrock, vrije improvisatie en lyrische melodiekunst.
 • Info-uurtje nieuwe vrijwilligers

  Meld je aan en kom vrijblijvend langs!

  Ben je gek op theater? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? En heb je wat uurtjes over om 2 keer per maand te helpen bij een evenement of voorstelling? Dan voel je je ongetwijfeld thuis bij de vrijwillige Stadscrew! In dit Info-uurtje praten we je bij over de mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. Kom vrijblijvend langs!   
 • Jasper van der Veen

  Niet gehinderd door enige kennis

  Cabaretier Jasper van der Veen zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen die hij met je deelt, niet gehinderd door enige kennis!
 • Supertrap

  Crime of the Century

  De Nederlandse tribute band Supertrap brengt in hun nieuwe show een eerbetoon aan het album Crime of the Century van Supertramp. Een avond die de ware Supertramp liefhebber niet wil en mag missen!
 • Kidspop Liveshow (3+)

  Door Monique Smit

  Monique Smit brengt een spectaculaire, vrolijke, muzikale Kleuterpop liveshow voor de kleinste theaterbezoekertjes.
 • Huisvrouwen bestaan niet

  Eerste hulp bij opvliegers

  Huisvrouwen bestaan niet is terug! Na het succes van de films, brengt Rick Engelkes Producties Huisvrouwen bestaan niet naar het theater! In de herkenbare en humoristische voorstelling volgen we het leven van drie uitgesproken vrouwen. De extravagante Loes (59), haar dochter Gijsje (29) met smetvrees en Gijsjes halfzus Marjolein (39). Ze bespreken elkaars leven, het huishouden en vragen zich af of de “echte” huisvrouw wel bestaat?
 • De Poppenspeler van Warschau

  Naar het beroemde boek van Eva Weaver door Trio Wilde Eend

  Trio Wilde Eend speelt De Poppenspeler van Warschau in De Windwijzer, naar het beroemde boek van schrijfster Eva Weaver. Een ontroerend verhaal over levens die zich verweven, bezien vanuit het perspectief van vriend en vijand. Een vertelling over hoe de hoop levend blijft, zélfs in tijden van oorlog en chaos.
 • De Stadskaravaan - Westwijk

  Reizend festival vol theater, muziek, dans, kunst, eten, drinken en meer!

  In 2023 viert Vlaardingen 750 jaar stadsrechten. Om heel de stad dit feest mee te laten vieren trekt de Stadskaravaan langs zes wijken in Vlaardingen met een reizend festival vol muziek, theater, kunst, dans, eten, drinken en veel meer.
 • Wouter Hamel

  Little Torch (Jazz in Town)

  Samen met zijn vaste muzikanten Thierry Castel en Rory Ronde verkent Wouter Hamel, met zowel elektronische als akoestische instrumenten, het spanningsveld tussen het oude en moderne, tussen nostalgie en een eigentijdse romantische draai: nummers die achteloos bewegen tussen de jazzy lounge lizards van vervlogen tijden en de donkere, klamme nachtclubs van vandaag.
 • Pieter Derks

  Uit het niets (reprise)

  In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.
 • Nienke Plas

  Postnatale Expressie

  Vlogger, presentatrice, cabaretier, stand up comedian en entertainer Nienke Plas brengt na het grote succes van haar debuutvoorstelling Van de hak op de tak een goednieuwe, tweede voorstelling over de mooie, hilarische en heel soms jammerlijke evolutie van een vrouw.
 • Fats Domino

  Tribute

  De Fats Domino Tribute is een feest van herkenning, een explosief muziekspektakel vol vuur, virtuositeit en humor, met een overweldigende blazerssectie. Zin in een avondje ‘’Boogiewoogie’’? Dan is Fats Domino Tribute de beste keus voor u!
 • Richard Groenendijk - UITVERKOCHT!

  Voor iedereen beter (reprise)

  Afgelopen jaar hield Richard Groenendijk een sabbatical nadat hij zijn vorige voorstelling Om Alles! meer dan tweehonderd keer had gespeeld. Eén van de grote komieken van ons land is dit seizoen gelukkig weer terug en dat is écht voor iedereen beter. Richard is openhartig, scherp, een tikkie villein, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook.
 • Bumba (1+)

  Bumbina komt spelen!

  Een gloednieuwe, muzikale show van het populaire clowntje Bumba voor alle theaterbezoekertjes vanaf 1 jaar!
 • De regels van Floor (8+)

  Naar de boeken van Marjon Hoffman

  Na de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman en de met een Emmy Award bekroonde televisieserie De regels van Floor, kan een geweldige familievoorstelling vol humor en herkenbare familieproblemen natuurlijk niet ontbreken!
 • Remy Evers

  Gewoon Remy

  Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) toont zijn ideale wereld. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en met een vleugje engagement. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.
 • Rik Hoogendoorn

  Donkerblauw Hotel

  Rik Hoogendoorn laat zijn jongensdroom uitkomen door zijn nieuwe album Donkerblauw Hotel op vinyl uit te brengen. In een gratis concert brengt hij de prachtige luisterliedjes in intieme setting.
 • De Stadskaravaan - Babberspolder

  Reizend festival vol theater, muziek, dans, kunst, eten, drinken en meer!

  In 2023 viert Vlaardingen 750 jaar stadsrechten. Om heel de stad dit feest mee te laten vieren trekt de Stadskaravaan langs zes wijken in Vlaardingen met een reizend festival vol muziek, theater, kunst, dans, eten, drinken en veel meer.
 • Musa

  Schaakmat

  Wanneer Musa acht jaar is besluit zijn vader met het hele gezin een nieuw thuis te zoeken in Europa. Bij aankomst in het koude Nederland keert zijn vader echter meteen weer alleen terug en blijven Musa samen met zijn broer, zusjes en moeder alleen achter in een land dat ze niet kennen en waarvan ze de taal niet spreken. Wat nu? Musa brengt een comedyvoorstelling met een kwetsbaar randje.
 • St★rman

  The Dutch David Bowie Tribute

  Tribute band St★rman gooide hoge ogen in het tv programma 'The Tribute - Battle of the Bands' met hun krachtige en emotioneel beladen vertolkingen van de grootste hits van David Bowie. Een absolute must-see, voor de verstokte Bowiefan maar ook zeker voor de absolute beginner.
 • Herman van Veen

  De Voorstelling

  Niemand minder dan Herman van Veen sluit het theaterseizoen 22/23 muzikaal af met zijn gloednieuwe voorstelling De Voorstelling. Kom naar de voorstelling, vrolijke groet Herman van Veen!
 • Wijzigingen t.o.v. theaterkalender

  Helaas gaan sommige voorstellingen niet door

  Op woensdag 27 april hebben wij het programma van theaterseizoen 22/23 gepresenteerd aan de hand van een feestelijke theaterkalender. Helaas zijn een aantal voorstellingen sinds het moment van drukken gewijzigd of geannuleerd. Hier vind je alle informatie.
 • Stadskaravaan VOP

  Reizend festival vol theater, muziek, dans, kunst, eten, drinken en meer!

  In 2023 viert Vlaardingen 750 jaar stadsrechten. Om heel de stad dit feest mee te laten vieren trekt de Stadskaravaan langs zes wijken in Vlaardingen met een reizend festival vol muziek, theater, kunst, dans, eten, drinken en veel meer.
 • Stadskaravaan Hoofdstedenbuurt

  Reizend festival vol theater, muziek, dans, kunst, eten, drinken en meer!

  In 2023 viert Vlaardingen 750 jaar stadsrechten. Om heel de stad dit feest mee te laten vieren trekt de Stadskaravaan langs zes wijken in Vlaardingen met een reizend festival vol muziek, theater, kunst, dans, eten, drinken en veel meer.
 • Stadskaravaan Westwijk

  Reizend festival vol theater, muziek, dans, kunst, eten, drinken en meer!

  In 2023 viert Vlaardingen 750 jaar stadsrechten. Om heel de stad dit feest mee te laten vieren trekt de Stadskaravaan langs zes wijken in Vlaardingen met een reizend festival vol muziek, theater, kunst, dans, eten, drinken en veel meer.
 • Dai Carter

  Mentale Kracht

  Na 10 jaar gediend te hebben bij het Korps Commandotroepen, neemt Dai Carter het publiek mee langs de spannende verhalen en avonturen die hij daar heeft meegemaakt. Ondersteund met nooit eerder vertoond eigen beeldmateriaal spreekt hij over mentale kracht, weerbaarheid en veerkracht.
 • #PERFECT

  Een theaterconcert met herkenbare verhalen door vrouwen van nu

  Een theaterconcert vol mooie luister- en meezingliedjes met persoonlijke verhalen van vrouwen van nu. Renée van Wegberg en Bettina Holwerda over het hebben van kinderen in de leeftijd van peuter tot puber, een succesvol huwelijk, scheiden, een samengesteld gezin en het werken aan een carrière.