programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum
 • Theater op de Radio: Hans Liberg

  De Stadsgaatdoorzaal i.s.m. Omroep Vlaardingen

  Onder de noemer ‘De Stadsgaatdoorzaal’ organiseren we de komende weken verschillende nieuwe vormen van theatraal vermaak. Zo luister je iedere dinsdag, woensdag en donderdag om 12:00 uur op Omroep Vlaardingen naar een theatervoorstelling uit de oude doos.
 • Jan Rot

  O ja!

  Jan Rot, de door Frits Spits gekroonde 'Koning van de Hertaling', waagt zich aan hits van Nirvana en U2, maar ook de tranentrekker uit Titanic. Ook zijn eigen muzikale hoogtepunten en absurde verhalen worden niet vergeten, met menig ‘O ja!’- moment tot gevolg!
 • Talk of the Town

  De Vlaardingse talkshow Talk of the Town is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van de Stadsgehoorzaal. Op deze vrijdagavond organiseert de gedreven redactie deze prikkelende show weer mét publiek over, voor en met de stad.
 • Tineke Schouten

  Nieuwe datum bekend, bezoekers worden geïnformeerd

  In Highlights duikt Tineke Schouten in haar eigen carrière van meer dan 35 jaar tijdloze hoogtepunten. Publieksfavorieten krijgen nog één keer de kans om in de spotlights te staan en kersverse figuren zetten de eerste stapjes op het toneel. Wees getuige van een legende!
 • Lejo (2+)

  Hands up!

  In deze vrolijke, woordloze voorstelling vol muziek vergeet je al snel dat je naar twee handen zit te kijken.
 • Talk of the Town

  Nieuwe datum bekend, bezoekers zijn geïnformeerd

  De Vlaardingse talkshow Talk of the Town is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van de Stadsgehoorzaal. Op drie vrijdagavonden organiseert de gedreven redactie deze prikkelende show over, voor en met de stad.
 • De Fransse Eijkel

  Subtropique

  Een absurdistische en hilarische cabaretperformance in het décor van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs, waar maffe danspasjes, onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.
 • de Wannebiezz

  15 jaar Live!

  Een exclusieve Wannebiezz-beleving op gepaste afstand. Eens kijken of met honderd inhakers en meezingers ook het dak eraf gaat. De polonaise wordt lastig, maar daar wordt vast wel een mouw aan gepast. Een unieke avond die slechts is weggelegd voor 100 snelle beslissers!
 • De Formule 1 Show

  Met Olav Mol en Jack Plooij

  Commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij vertellen je álles over de hoogste klasse in de autosport!
 • Vlaardings Musical Gezelschap

  Meer informatie volgt z.s.m., bezoekers worden geïnformeerd

  Het Vlaardings Musical Gezelschap viert 75 jaar vrijheid met een groots opgezette, muzikale productie!
 • Danny Vera

  Nieuwe datum bekend, bezoekers worden spoedig geïnformeerd

  Na zijn memorabele optredens bij DWDD en VI en louter uitverkochte theaterzalen, is Danny Vera terug met een gloednieuwe (solo)show: The Lone Stranger. Een man met zijn gitaar, zijn liedjes uit 20 jaar eigen repertoire en zijn verhaal.
 • de Wannebiezz Ol de wee

  JIPPIE JA JEE

  Het jaarlijkse meezingfeest van de Wannebiezz! Kom pak je lasso maar and grab your hat! Dan gaan we als poor lonesome cowboys langs country roads over the Rocky Mountains via Amarillo de sunset tegemoet. Ol de wee JIPPIE JA JEE!
 • Best of The Bee Gees

  Night Fever

  Night Fever: the very best of the BEE GEES komt terug met een gloednieuwe show! In een kleine setting creëert de tributeband de typische 60s en 70s sound van de iconische popgroep en speelt deze op akoestische wijze. Geniet van wereldhits als ‘Too Much Heaven’, ‘Spicks & Specks’ en ‘How Deep Is Your Love’.
 • Ingewikkeld

  MuToDa 2021

  Hoe reageert een vader als zijn dochter geen vlees meer wil eten? Hoe bezorgd zijn we rondom het klimaat? En hoe tolerant is een ouder als een ingewikkelde kwestie het eigen kind betreft? Het contact tussen ouder en kind is niet altijd eenvoudig. Grote thema’s worden aangekaart in een kleurrijke voorstelling met medewerking van een kleine vijftig leerlingen en ruim tien personeelsleden van het Groen van Prinstererlyceum.