programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

Onze theaterdeuren blijven deels open. Bekijk het coronaprotocol t/m (voorlopig) 18 december

Gezien de toenemende druk op de zorg is op 26 november bekend gemaakt dat onze theaterdeuren t/m (voorlopig) 18 december tot 17:00 uur geopend mogen zijn. Wij bekijken per voorstelling de mogelijkheden en brengen kaartkopers z.s.m. op de hoogte.
 • Simone Kleinsma

  Verder

  Verder is een voorstelling vol mooie liedjes en mooie verhalen en zonder al te veel bombarie. Geen gedans dus, tenzij het even voor de gein is. Daarmee is dit programma ook Kleinsma's meest persoonlijke programma tot nu toe.
 • Informatie-uurtje nieuwe vrijwilligers

  Dit info-uur kan helaas niet doorgaan, de volgende editie is op 20 januari

  Ben je gek op theater? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? En heb je wat uurtjes over om 2 keer per maand te helpen bij een evenement of voorstelling? Dan voel je je ongetwijfeld thuis bij de vrijwillige Stadscrew! In dit Info-uurtje praten we je bij over de mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. Kom vrijblijvend langs!   
 • Groot Vlaardings Koor

  Deze voorstelling is geannuleerd, kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

  Deze vrijdagavond brengt het Groot Vlaardings Koor een feestelijk kerstoptreden met sfeervolle en verrassende kerstnummers.
 • Maartje & Kine

  Deze voorstelling is verplaatst naar 15:00 uur

  Maartje & Kine maken muzikale comedy. Hun stijl is een combinatie van klassiek en modern, altijd met een verfrissende blik op de actualiteit. Inmiddels brengt dit unieke en muzikale duo op een eigentijdse manier het oude cabaret terug in het theater met hun ontwapenende aanwezigheid op het podium.
 • Hét KinderKERSTpopconcert (4+)

  Swingen met de hele familie!

  Heb je weleens een kind zien stagediven of onbevreesd zien crowdsurfen? Het kan zomaar gebeuren tijdens het Kinderkerstpopconcert van Jelle Amersfoort en zijn geweldige liveband! Alles mag: meezingen, mee zwaaien, meedansen of gewoon lekker luisteren; net als bij een écht popconcert.
 • Tineke Schouten

  Dubbel

  Een theateravond gevuld met alleen de beste van de beste typetjes, sketches, grappen en liedjes. Trouwe fans weet Tineke onophoudelijk te boeien, terwijl nieuwe fans haar voorgoed in hun hart sluiten.
 • Schuld of Onschuld - Midwinternachtsmoord

  Doe online mee en beslis het vonnis

  Jij beslist het lot van de hoofdverdachte! Op een zaterdagmiddag wordt op het Hermes College - net na de repetities van het toneelstuk Een Midwinternachtsdroom - het levenloze lichaam aangetroffen van de jonge docente Engels Lieke de Waal. Spreek jij de verdachte vrij of veroordeel je hem?
 • Rundfunk

  Todesangstschrei

  Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, vinden de jongens van Rundfunk het nu tijd voor de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen toch?
 • Informatie-uurtje nieuwe vrijwilligers

  Meld je aan en kom vrijblijvend langs!

  Ben je gek op theater? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? En heb je wat uurtjes over om 2 keer per maand te helpen bij een evenement of voorstelling? Dan voel je je ongetwijfeld thuis bij de vrijwillige Stadscrew! In dit Info-uurtje praten we je bij over de mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. Kom vrijblijvend langs!   
 • Leo Blokhuis + Strange Brew

  A love letter to 1972

  Strange Brew viert met hun voorstellingen de allerbelangrijkste, allermooiste gebeurtenissen uit de geschiedenis van de popmuziek. Eerder maakte zij programma's over o.a. Woodstock, Elvis Presley, John Lennon en The Beach Boys en deze keer schijnt de theatervoorstelling licht op het muzikale jaar 1972.
 • Koefnoen

  Live (try-out)

  In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich, samen met Ruth Sahertian en Jeske van de Staak in een scherpe, wervelende satirische theatershow over veranderen, vernieuwen of vastroesten. 
 • Queen The Music

  Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

  QUEEN The Music brengt je tijdens dit Nationaal Theaterweekend een avond Queen zoals je nog niet eerder hebt beleefd! In QUEEN The Music komen alle grote hits voorbij zoals: I Want it All, Play The Game, I Want to Break Free, Somebody to Love, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, We Will Rock You, The Show Must Go On, Don’t Stop Me Now en natuurlijk Bohemian Rhapsody!
 • Sneeuwwitje (2+)

  Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

  Het eeuwenoude sprookje over Sneeuwwitje, de prinses met huid zo wit als sneeuw, lippen zo rood als bloed en haar zo zwart als ebbenhout, is bij velen bekend. Het Kleine Theater brengt het verhaal tot leven in deze magische familievoorstelling, onderdeel van het Nationaal Theaterweekend.
 • The Mousetrap

  Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

  Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol! Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater, tijdens het Nationaal Theaterweekend!
 • Het Grote Grand Prix Circus 2 (10+)

  Met Tom Coronel, Rob Kamphues en Rob van Gameren

  Zit jij steevast aan de buis gekluisterd als er Formule 1 op tv? Raak je ook maar niet uitgepraat over de talentvolle Verstappen? Kortom, ben je een echte Formule-1-liefhebber? Dan wil je deze 1,5 uur durende show vol verhalen en anekdotes over legendes in de autosport door smaakmakers Rob Kamphues, Rob van Gameren en Tom Coronel niet missen!
 • Moordmysterie

  Casino Russian Roulette

  Attentie attentie, alle Sherlocks en Poirots opgelet! Er is een moord gepleegd in de Stadsgehoorzaal en de dader moet zo snel mogelijk gevonden worden. Stel een team samen van 2 tot 6 personen (uit hetzelfde huishouden) en los het mysterie op!
 • Het Huwelijk

  Huub Stapel

  In deze innemende, melige en geestige show, neemt Huub Stapel het publiek mee in de gemakken en ongemakken, de verleidingen en de geneugten, de kwellingen en de liefde van het huwelijk.
 • Nienke Plas

  Van de hak op de tak

  Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.
 • Oldenhermanns

  FCKD!

  FCKD! is een klimaatcomedy waarin we met lichte paniek samen lachen (en huilen) over wat komen gaat. Oldenhermanns maakt duurzaamheid sexy en recyclen wordt een uitje. Please let global warming be a hoax…
 • Cabaret d'Amour

  Muziek, comedy en internationaal variété

  Cabaret d’Amour keert terug naar Vlaardingen. De flamboyante conferencier Dave van der Wal trekt wederom zijn hakken aan en komt met een geheel nieuw programma vol muziek, comedy en internationale variété acts.
 • Informatie-uurtje nieuwe vrijwilligers

  Meld je aan en kom vrijblijvend langs!

  Ben je gek op theater? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? En heb je wat uurtjes over om 2 keer per maand te helpen bij een evenement of voorstelling? Dan voel je je ongetwijfeld thuis bij de vrijwillige Stadscrew! In dit Info-uurtje praten we je bij over de mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. Kom vrijblijvend langs!   
 • Harrie neemt de benen

  Met Jon van Eerd

  HARRIE NEEMT DE BENEN is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten u gegarandeerd van uw stoel van het lachen. In deze spiksplinternieuwe top komedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harrie weer in de meest onmogelijke situaties.
 • Stones Sessions

  Pleased to meet you!

  Zes jonge rasmuzikanten, met een rock ’n roll-kilometerteller die overuren draait, vonden elkaar in een gezamenlijke liefde: The Rolling Stones. Samen vormden zij de succesvolle tributeband Stones Sessions. Ga terug in de tijd met het oeuvre van The Stones.
 • Huisvrouwen bestaan niet

  Eerste hulp bij opvliegers

  Huisvrouwen bestaan niet is terug! Na het succes van de films, brengt Rick Engelkes Producties Huisvrouwen bestaan niet naar het theater! In de herkenbare en humoristische voorstelling volgen we het leven van drie uitgesproken vrouwen. De extravagante Loes (59), haar dochter Gijsje (29) met smetvrees en Gijsjes halfzus Marjolein (39). Ze bespreken elkaars leven, het huishouden en vragen zich af of de “echte” huisvrouw wel bestaat?
 • Talent On The Move

  Holland Dance Festival & Codarts Dance Company

  ‘Talent On The Move’ is het jaarlijkse tourneeprogramma met werk van (inter)nationale topchoreografen gedanst door de virtuoze en veelzijdige talenten van Codarts Rotterdam. Een aanstekelijke, hartverwarmende show op het hoogste niveau, waarbij de passie en energie van het podium afspatten: ieder jaar weer, ieder jaar anders en nu al meer dan tien jaar.
 • Koffie met de Stadsvrienden

  Alleen naar het theater? Geen probleem!

  De StadsVrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de StadsVrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Meld je nú aan voor het gratis toegankelijke koffiemomentje.
 • Woezel & Pip (2+)

  Sing-a-long

  In deze gezellige familiemusical is stilzitten absoluut geen optie! Zing en dans samen met Woezel en Pip en hun vriendjes mee en geniet van een uitgebreide knuffel tijdens de Meet & Greet na afloop van de voorstelling in de Foyer. 
 • Plien en Bianca

  En nu dan?

  Wegens succes gaan de meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing van Plien & Bianca voor een zevende keer in reprise! In En nu dan? wacht er een onvergetelijke stoet aan typeringen en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. 
 • Pauline Broekema

  Lezing over de Geuzen

  Schrijver en journalist Pauline Broekema geeft in het kader van de Geuzenmaand een speciale lezing van haar boek 'Het Boschhuis', over het verzetsverleden van haar oom Pieter. Pauline zal vertellen over de keuze voor gewapend verzet en de eeuwige angst gepakt te worden.
 • Rolf Sanchez

  Mi Aventura

  Met Mi Aventura brengt Rolf Sanchez de Latin vibes naar het theater met een breed repertoire aan Nederlands-, Engels- en Spaanstalige muziek. Samen met zijn band Latin Society zet hij een onvergetelijke show neer vol vlammende passie.
 • Trompettist in Auschwitz

  Herinneringen van Lex van Weren

  Trompettist Lex van Weren wist Auschwitz te overleven en anderen te helpen dankzij zijn unieke positie in het 'kamporkest'. Een indringend ooggetuigenverslag over hoe oorlog de mens deformeren. Lex van Weren was een van de grote trompettisten van de vorige eeuw.
 • Dominic Seldis

  Music, Maestro!

  Na het daverende succes van vorig seizoen komt Dominic Seldis weer terug naar de theaters met zijn show Music, Maestro! Het belooft een indrukwekkende show te worden gevuld met een overvloed aan talent; muziek, humor, persoonlijke verhalen en een prachtig decor!
 • Sterrin: superhelden van het dierenrijk (6+)

  Op avontuur door de wereld van de reptielen

  Welkom in de avontuurlijke wereld van Sterrin! Met haar 26 jaar is ze de jongste reptielenexpert van Nederland. In deze voorstelling laat ze het publiek zien hoe bijzonder reptielen en slangen zijn. Een belangrijke én spannende les! Kom je ook, als je durft?
 • Informatie-uurtje nieuwe vrijwilligers

  Meld je aan en kom vrijblijvend langs!

  Ben je gek op theater? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? En heb je wat uurtjes over om 2 keer per maand te helpen bij een evenement of voorstelling? Dan voel je je ongetwijfeld thuis bij de vrijwillige Stadscrew! In dit Info-uurtje praten we je bij over de mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. Kom vrijblijvend langs!   
 • Frank Boeijen

  In Concert

  Hij behoeft eigenlijk geen introductie. Bijna 35 jaar geleden was deze zanger één van de eersten die het poppodium verruilde voor het theater. Frank zal tijdens deze avond in het theater zorgen voor herkenning en verrassing. Met meer dan 400 liedjes in zijn constant groeiende repertoire is er in ieder geval meer dan genoeg materiaal voor een zeer boeiende avond.
 • Ruud Smulders

  Bruter dan BRUUD

  ‘Bruter dan BRUUD’ is een comedy special zoals je die kent van Netflix. Zestig minuten. Van de hak op de tak. Waar hilarische gedachtespinsels in rap tempo uit de bocht vliegen. Deze eigenzinnige maker is het publiek altijd één stap voor en de vorm altijd meester.
 • Brandweerman Sam Live! (2+)

  De Verloren Piratenschat

  Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.
 • De Dochter van Meijer

  Theaterconcert Pauline Broekema en The Amsterdam Consort

  Meijer, de vader van kleine Sara, wordt met de eerste trein van Westerbork naar het Oosten gevoerd. Sara en haar moeder Mies duiken onder. Schrijfster Pauline Broekema vertelt, in het kader van De Geuzenmaand, over hoop, veerkracht en stille helden in donkeren tijden. De klanken van The Amsterdam Consort omarmen de geschiedenis
 • Tis Hier Geen Hotel

  #pubers #gottalovethem

  ‘Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.
 • Toneelvereniging Het Masker

  Ontkoppeld

  Toneelvereniging Het Masker speelt Ontkoppeld, een humoristisch toneelspel van Neil Simon, met gevatte dialogen en grappen.
 • Stadsterras (4+)

  Theaterfestival

  Een deze zondagmiddag bruist het hele theater van de vele, vrolijke kunst- en cultuurfestiviteiten voor jong en oud.
 • Songs For A New World

  Met o.a. Raquel Benito Martin, Robin von Stockhausen o.l.v. Richard Spijkers

  Songs For A New World is een Engelstalige musical met muziek van Jason Robert Brown met o.a. Raquel Benito Martin, Robin von Stockhausen o.l.v. Richard Spijkers. De show ligt tussen muzikale en liederencyclus in , maar is geen van beide; het is een abstracte musical, een reeks liedjes die allemaal verbonden zijn door een thema: "het moment van beslissing".  
 • Fun Home

  met o.a. Renée van Wegberg en Ad Knippels

  Met negen nominaties en drie gewonnen Musical Awards waaronder die van ‘Beste Kleine Musical’ was Fun Home dé musicalsensatie van het afgelopen jaar. Fun Home beschrijft op indringende wijze het coming-out verhaal van Alison Bechdel en de complexe verhouding met haar vader binnen een disfunctioneel gezin. Een absolute must see voor alle musicalliefhebbers.
 • Toneelgroep ONI

  Levering onder Rembours

  In deze komedie van Michael Cooney heeft Erik zich behoorlijk in de nesten gewerkt en elke keer als hij een probleem probeert op te lossen, ontstaat er weer een nog groter probleem. Erik lijkt alles in controle te hebben maar het begint een echte nachtmerrie te worden. Kortom, een doldwaze hilarische situatie. U bent verzekerd van een avondje heerlijke ontspanning.
 • Richard Groenendijk - UITVERKOCHT

  Voor iedereen beter

  Afgelopen jaar hield Richard Groenendijk een sabbatical nadat hij zijn vorige voorstelling Om Alles! meer dan tweehonderd keer had gespeeld. Eén van de grote komieken van ons land is dit seizoen gelukkig weer terug en dat is écht voor iedereen beter. Richard is openhartig, scherp, een tikkie villein, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook.
 • Doctor Bernard and The Swing Cats

  King of Swing

  Doctor Bernard & The Swing Cats spelen ‘swing jazz’ in de stijl en traditie van Benny Goodman en Fletcher Henderson. De muziek gaat terug tot de jaren 30 van de twintigste eeuw, maar bewijst zijn eeuwigheidswaarde tot de dag van vandaag Kom en geniet van een swingende avond onder leiding van deze top band!
 • De Speld Theater

  De artikelen van nieuwsplatform De Speld geven dagelijks scherp, gevat en brutaal commentaar op de maatschappij. Met een podium online én in de Volkskrant bereiken ze een miljoenenpubliek. Volgend podium: het theater!
 • Peuterfestijn (2+)

  Een onvergetelijk theateravontuur voor de kleintjes

  Een onvergetelijk theateravontuur voor peuters (én natuurlijk (groot)ouders) waarbij je Peppa Pig, Kikker, Woezel & Pip en Fien & Teun in het echt kunt ontmoeten!
 • De Mattheus Passie

  Met Jan Rot, Sharon Kips en Musica Extrema

  Een unieke uitvoering, waarin klassieke en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar ontmoeten. Acteur Peter Faber neemt het publiek mee door het verhaal van de evangelist, zangeres Sharon Kips (X-Factor) en bariton Job Hubatka zingen de beroemde aria’s. Met een muzikale omlijsting door Tango Extremo.
 • ABBA The Music

  De beste songs van deze Zweedse supergroep 

  Alles wordt gespeeld met de feel van ABBA, zoals ze dat tijdens hun eigen concerten deden: niets op tape, alles live! Het is geen musical, geen tributeband, maar het brengt precies datgene waar het omgaat: The Music! Ervaar een groots showpodium met veel visuals en licht!
 • Pieter Derks

  Uit het niets

  In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.
 • Koffie met de Stadsvrienden

  Alleen naar het theater? Geen probleem!

  De StadsVrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de StadsVrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Meld je nú aan voor het gratis toegankelijke koffiemomentje.
 • De wraak van de klimaatpiraat (8 - 16 jaar)

  Spannende escaperoom theatervoorstelling

  In de educatieve escapetheaterproductie De Wraak van de Klimaatpiraat is het jouw taak om het plan van de Klimaatpiraat te stoppen. Via spannende escaperoom-games en filmpjes kom je steeds meer te weten over klimaatverandering. Deze informatie kun je gebruiken om de Klimaatpiraat te overtuigen. Maar haast je, voordat het te laat is!  
 • Fats Domino

  Tribute

  De Fats Domino Tribute is een feest van herkenning, een explosief muziekspektakel vol vuur, virtuositeit en humor, met een overweldigende blazerssectie. Zin in een avondje ‘’Boogiewoogie’’? Dan is Fats Domino Tribute de beste keus voor u!
 • Nederpop All Stars

  met o.a. Lois Lane

  Naast tijden van krakersrellen, walkmans, bezuinigingen, yuppen, werkloosheid en ‘de bom’ waren de jaren ’80 en ’90 ook fundamenteel voor de Nederpop. Bands als De Dijk, Het Goede Doel, Doe Maar en Toontje Lager zijn hedendaags nog steeds geliefd. Samen met de mooiste dames van het bal, de dames van Loïs Lane, maken De Nederpop All Stars een trip down memory lane.
 • Rob & Emiel (10+)

  Van Houdini tot Copperfield

  Rob & Emiel zijn al jarenlang grootmeesters van de magie. Nu gaan ze terug naar hun roots. Kunnen ze echt gedachten lezen? En zweeft die persoon nou écht? Ervaar het gevoel van het onmogelijke en geloof in magie tijdens deze waanzinnige avond.
 • Informatie-uurtje nieuwe vrijwilligers

  Ben je gek op theater? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? En heb je wat uurtjes over om 2 keer per maand te helpen bij een evenement of voorstelling? Dan voel je je ongetwijfeld thuis bij de vrijwillige Stadscrew! In dit Info-uurtje praten we je bij over de mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. Kom vrijblijvend langs!   
 • Maarten van Rossem

  Theaterlezing

  Ook deze theaterlezing van buigt van Rossem zich weer over actuele gebeurtenissen en voorziet hij ze van de nodige historische feitenkennis. Een voorstelling met een lach die je tot nadenken aanzet!
 • Belle en het Beest (4+)

  Romantische sprookjesmusical

  Wederom een sprookje wat tot leven komt in het theater: Belle en het Beest De Musical! Het romantische sprookje gaat over Belle, een slim en sprankelend meisje. Ze leert verder kijken dan het monsterlijke uiterlijk van het Beest. Ook het populaire tovernaarsduo Titus en Fien keert terug in deze sprookjesshow. Een betoverend mooie voorstelling voor het hele gezin!
 • RUMAG.

  Internetsensatie in het theater

  RUMAG. stapt van het beeldscherm af en het toneel op! Word onderdeel van de show en onderzoek de grenzen van wat kan en wat absoluut niet. Alles komt aan bod: lifestyle, humor, kleding en die rare gast naast je in de bus en overal hebben we een mening over.
 • Rabbits at work

  Een muzikale sitcom

  Twee musici – Florien Hilgenkamp en Celia Gracía-Gracía – rebelleren tegen een machtige wereldleider, die musici enkel gebruikt voor propagandistische doeleinden. Terwijl de musici worstelen om zichzelf uit hun benarde situatie te helpen, redden ze per ongeluk de wereld van vernietiging.
 • Moestuin Festival

  Een wereld vol muziek, theater, dans en eten in alle hoeken van het theater!

  Zodra je het theater binnenstapt waan je je in zeven werelddelen tegelijk en worden alle zintuigen geprikkeld. Luister naar muziek die je thuis niet snel zult horen, bekijk indrukwekkende voorstellingen op diverse plekken in het theater, proef de lekkerste hapjes en drankjes van over de hele wereld en voel de culturele energie die door het gebouw raast.
 • Het Succes van Chahrazad (door Women Connected)

  Onderdeel van het Moestuin Festival

  Een solovoorstelling rondom het thema Succes, de betekenis en vele gezichten ervan, ondersteund door vele vrouwen uit het netwerk van Women Connected uit Rotterdam.
 • Haar & Hem, De Vader, de Zoon en de Heilige Geest

  Onderdeel van het Moestuin Festival

  Haar & Hem, De Vader, de Zoon en de Heilige Geest is het derde deel in een serie verhalen. Ga mee in deze unieke theaterbeleving over een kapper, Phillip, die gelooft dat liefde, ondanks alle obstakels en zware uitdagingen in het leven, altijd overwint.
 • De Avond van de Meezingers

  Door de Vlaardingse band We-R-All-Stars

  Waan je voor een avond als een echte rockster en laat je muzikale talenten de vrije loop tijdens deze XL Karaoke Show! De Vlaardingse band We-R-All-Stars  spelen hits van nu en uit lang vervlogen tijden, schuiven de theater etiquette compleet aan de kant en laten de hele zaal meezingen en dansen.
 • Étoiles Électriques

  Onderdeel van het Moestuin Festival

  De 14-koppige festivalband Étoiles Électriques vermengt muziek uit het Midden-Oosten met funky popmuziek en creëert zo een culturele en muzikale explosie die stilstaan onmogelijk maakt. Arabische, Koerdische en Perzische muziek smelten samen met Amerikaanse en Europese klanken.
 • Shrek de Musical (6+)

  Door Iris Performing Arts en Stichting IPA Producties

  Shrek de Musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt.
 • De Sekszusjes

  Ongelikt

  De Sekszusjes (bekend van YouTube) delen deze avond op goudeerlijke wijze, met herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak hun ervaringen en onzekerheden op het gebied van seks.
 • Joost x Roedie (8+)

  Uitgespeeld

  De populaire YouTubers JoostSpeeltSpellen (500.000 volgers) en Roedie (ruim 400.000 volgers) betreden voor het eerst het toneel en geven ouders en kinderen een unieke inkijk in het leven van een online gamer. Van hoogtepunten tot worstelingen.