programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Muziektheater

 • List, Shaffy & Piaf

  Renée van Wegberg zingt!

  Renée van Wegberg brengt het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Maar ook Jacques Brel, Charles Aznavour, Frank Boeijen en Mikis Theodorakis zullen tot leven komen in deze muzikale show vol herkenbare en nieuwe arrangementen.
 • Marlijn Weerdenburg

  Marlijn zingt

  Na hoofdrollen in Danni Lowinski en Soldaat van Oranje gaat Marlijn Weerdenburg terug naar haar grootste levensbehoefte: zingen. Een persoonlijk liedjesprogramma met teksten en muziek van o.a. Paul de Munnik, Herman van Veen, Bertolf, Daniel Lohues.
 • Ellen ten Damme & The Magpie Orchestra

  Casablanca

  Ellen ten Damme en haar 8-koppige band The Magpie Orchestra zijn terug met een nieuwe, muzikale en zinnenprikkelende reis vol nieuwe nummers.
 • Sven Ratzke

  Where are we now

  Sven Ratzke bewijst één van de beste Bowie-vertolkers te zijn, en met ‘Where are we now’ laat hij een hele andere kant hem zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet. Ga mee door het haast filmische universum van Bowie.
 • Enge Buren (afscheidstournee)

  Basta!, de allerlaatste show!

  Na 2.893 optredens, 28 dansjes, 156 persiflages, 1 vuurspuwnummer, 43.056 keelsnoepjes, 5 x Lowlands en 633 pizza’s (Calzone) is het voor Enge Buren mooi geweest! Geniet nog 1 laatste keer van een geheel nieuw programma, samengesteld van alle hoogtepunten, en dan is het Basta!