Samen voor een bloeiend Stadspodium

Door samen betrokken te zijn, elkaar kunnen vinden, op de hoogte te zijn van ontwikkelingen, en door met een grote groep bij te dragen aan een nog groter doel... Met een Stadskas!

Ja, mijn bedrijf doet mee!
De Club van 200 is een club met straks 200 betrokken bedrijven, die samen een sterk netwerk van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen vormen en die ieder €200 per jaar (excl. btw) doneren aan de Stadskas. De Stadskas vullen we samen om een succes te maken van de Stadsgehoorzaal, om een levendig podium van de stad te zijn!

Uw bijdrage draagt bij aan:

 • 1. Meer unieke voorstellingen en festivals programmeren in de Stadsgehoorzaal, zodat de Stadsgehoorzaal heinde en ver bekend staat om haar prettige sfeer en mooie programma.
  2. Het makkelijker en goedkoper maken voor culturele initiatieven en scholen om gebruik te maken van de ruimtes in de Stadsgehoorzaal.
  3. Met gave podiumprojecten nog meer bijdragen aan uitdagingen in de stad en regio, zoals toenemende eenzaamheid, aanbod voor jongeren, het aantrekkelijk houden van de binnenstad, diversiteit, mensen uit de regio naar Vlaardingen trekken, en nog veel meer!
  Meer unieke voorstellingen en festivals programmeren in de Stadsgehoorzaal, zodat de Stadsgehoorzaal heinde en ver bekend staat om haar prettige sfeer en mooie programma.
 • Het makkelijker en goedkoper maken voor culturele initiatieven en scholen om gebruik te maken van de ruimtes in de Stadsgehoorzaal.
 • Met gave podiumprojecten nog meer bijdragen aan uitdagingen in de stad en regio, zoals toenemende eenzaamheid, aanbod voor jongeren, het aantrekkelijk houden van de binnenstad, diversiteit, mensen uit de regio naar Vlaardingen trekken, en nog veel meer!

Uw bijdrage levert u het volgende op:

 • Een leuke netwerkavond per jaar waar u de 200 bedrijven uit de regio ontmoeten en meteen op de hoogte bent van alle ins en outs.
 • 4 vrijkaarten per jaar voor een voorstelling of concert, waarbij u jaarlijks kan kiezen uit een zorgvuldig samengestelde lijst van ons uitgebreide programma.
 • Belastingvoordeel omdat de Stadsgehoorzaal trotse bezitter is van de ANBI-status. (Algemeen Nut Beogende Instelling) Klik hier voor meer informatie.
 • 10% korting bij het huren van een ruimte in het theater, bijvoorbeeld voor een vergadering, presentatie of bedrijfsfeest.
 • U heeft toegang tot het netwerk van de Club van 200. Er zijn echter geen verwachtingen over en weer in afname van handel of exclusiviteit. 
 • Een dankbare vermelding op de website en in 2019 een logo in de Stadsgehoorzaal.

De successen van de Stadsgehoorzaal:

Er zijn nog 28 plekken beschikbaar in de Club van 200.

Meld u nu aan