gehoorzaal

Het theater is van ons allemaal!

Naast artiesten zijn ook bedrijven en particulieren van harte welkom om gebruik te maken van één of meerdere ruimtes in de Stadsgehoorzaal. Dankzij de klassieke theaterambiance, met een eigentijdse, frisse knipoog, is de Stadsgehoorzaal een inspirerende en unieke plek voor uw evenement of bijeenkomst. Van vergadering tot besloten voorstelling en van trouwerij tot uitgebreid diner. Wij beschikken over de mensen, de faciliteiten en alle expertise om van ieder bezoek een waardevolle belevenis te maken.

Bekijk hieronder een uitgebreid overzicht van de populairste invullingen van onze ruimtes. Door bij uw gewenste evenement op "meer informatie" te klikken vindt u een sfeerimpressie en informeren wij u graag over de verschillende mogelijkheden en de aanbevolen ruimtes.

Uiteraard kunnen wij de mogelijkheden ook aan u presenteren tijdens een persoonlijke afspraak. Neem via onderstaande knop direct contact met ons op. Wij helpen u graag!

NEEM CONTACT OP of bel naar 010 434 05 00

Zakelijk
Wij maken graag een succes van uw evenement!

Als theater van de stad staan wij voor u klaar om uw zakelijke evenement zo speciaal mogelijk te maken. Wilt u eens vergaderen in een andere en inspirerende omgeving? Of wilt u tijdens een bedrijfsfeest uw waardering voor uw medewerkers laten blijken? Alles kan in de Stadsgehoorzaal. Wij denken graag mee over een originele en effectieve uitvoering van uw wensen.

Klik hieronder op het evenement waar u naar zoekt voor meer informatie en een sfeerimpressie van onze ruimtes of neem direct en geheel vrijblijvend contact op via onderstaande knop.

NEEM CONTACT OP of bel naar 010 434 05 00

De creatieve sfeer van de Stadsgehoorzaal is uitermate geschikt voor succesvol vergaderen of het organiseren van een congres.
Vergadering & Congres
Bij de Stadsgehoorzaal is er altijd een gepaste ruimte voor iedere gelegenheid
Receptie
De Stadsgehoorzaal is de perfecte locatie om meer over elkaar of een onderwerp te leren!
Cursus en teambuilding
Genieten van heerlijk eten in een unieke omgeving.
Diner
Wij helpen graag om uw feest tot een onvergetelijk succes te maken!
Feest
Wij denken graag mee over creatief gebruik van onze ruimtes. Staat uw gewenste activiteit niet in bovenstaande lijst? Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Overig, neem contact op
Particulier
Het theater is van ons allemaal! Maak gebruik van onze verschillende ruimtes.

Heeft u iets te vieren? Wij helpen u graag om uw jubileum, trouwen, verjaardag of een andere gelegenheid niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Onze sfeervolle en diverse ruimtes zijn uitermate geschikt voor bijzondere en onvergetelijke momenten met uw dierbaren. Samen met u gaan wij aan de slag om uw persoonlijke wensen te vervullen. Bekijk hieronder een overzicht van onze mogelijkheden, of neem via onderstaande knop direct contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

NEEM CONTACT OP of bel naar 010 434 05 00

Ga helemaal los in de Stadsgehoorzaal!
Feest
Wat de gelegenheid voor uw receptie ook is, onze sfeervolle en diverse ruimtes zijn uitermate geschikt!
Receptie
De Stadsgehoorzaal helpt jullie graag om jullie speciale dag onvergetelijk te maken!
Trouwerij
Wij denken graag mee over creatief gebruik van onze ruimtes. Staat uw gewenste activiteit niet in bovenstaande lijst? Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Overig, neem contact op
Cultureel
Voorstellingen maken, bezoeken of spelen in de Stadsgehoorzaal

Uiteraard bieden wij als theater ook ruimte aan culturele verhuringen, voor een speciaal cultuurtarief. Hard aan het werk voor een nieuwe voorstelling of is het juist tijd voor de première? Voor iedere stap in het theatrale maakproces is plek in de Stadsgehoorzaal. Ook andere uitingen van cultuur zijn natuurlijk meer dan welkom bij ons. Bekijk hieronder onze mogelijkheden óf neem via onderstaande knop direct contact op. Wij maken uw project graag tot een succes!

NEEM CONTACT OP of bel naar 010 434 05 00

Van educatieve voorstelling tot festival, alles is mogelijk in de Stadsgehoorzaal
Cultureel evenement
Oefen scènes, liedjes of choreografieën meteen op het toneel
Repeteren
Zet de puntjes op de i in één van onze theaterzalen
Montage
Haal een staande ovatie in de Stadsgehoorzaal
Voorstelling
Wij denken graag mee over creatief gebruik van onze ruimtes. Staat uw gewenste activiteit niet in bovenstaande lijst? Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Overig, neem contact op
Onze Ruimtes
Van Grote Zaal tot Huiskamer: De Stadsgehoorzaal beschikt over de meest geschikte ruimte voor uw wensen.

Ons multifunctionele theatergebouw midden in Vlaardingen bestaat uit acht ruimtes van verschillende groottes. Hierdoor hebben wij voor bijna ieder evenement of bijeenkomst wel een passende locatie. Wilt u even rondkijken? Dat kan! Loop hierboven virtueel rond door ons pand en bekijk de ruimtes vanuit verschillende hoeken. Hieronder vindt u tevens meer informatie over de mogelijkheden per ruimte.

Interesse in het gebruik van onze ruimtes? Bekijk al onze verhuurmogelijkheden door hier te klikken of neem contact met ons op via onderstaande knop. Wij denken graag mee over de ruimtes die het beste bij uw wensen passen.

NEEM CONTACT OP of bel naar 010 434 05 00

 

Hét paradepaardje van de Stadsgehoorzaal. De zaal biedt ruimte aan maximaal 650 bezoekers.
Grote Zaal
Bouwjaar: 1952
Een zaal met 200 jaar historie in een modern jasje. De inschuifbare tribune biedt plaats aan 150 bezoekers.
De Harmonie (kleine zaal)
Bouwjaar: 1817
Licht, ruimte en historie samen op één plek. De Boven Foyer biedt ruimte aan ca. 200 bezoekers.
Boven Foyer
Bouwjaar: 2007
Een knusse ruimte voor sfeervolle bijeenkomsten. De Beneden Foyer biedt ruimte aan circa 200 personen.
Beneden Foyer
Bouwjaar: 2007
Kom samen in een gezellige café setting. Het Theatercafé en de Lichtstraat bieden ruimte aan 100 personen (maximaal 20 personen gedurende de corona periode).
Theater Café en Lichtstraat
Bouwjaar: 2007
Vergader, leer of presenteer in een inspirerende omgeving. De 3 ruimtes bieden elk plaats aan 15 tot 20 personen.
Kleinere ruimtes
Bouwjaar: 2007