gehoorzaal

Kaartverkoop
 • Wat zijn de openingstijden van de kassa?

  De theaterkassa is (aan de deur en telefonisch via 010 434 05 00) bereikbaar op de volgende momenten: 

  • Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30 uur;
  • Zaterdag van 14:00 - 16:00 uur;
  • Tijdens evenementen, vanaf een uur voor aanvang.
 • Betaalmogelijkheden

  Via de website kunt u betalen via iDEAL, Creditcard, Podium Cadeaukaart, Nationale Kunst- en Cultuurkaart en tegoed/waardebon van de Stadsgehoorzaal (klik voor deze laatste optie in het bestelproces op 'Gebruik waardebon' en vul de waardeboncode in om het bedrag op te halen). Het is helaas niet mogelijk om cadeau- en tegoedbonnen achteraf in een reeds voltooide (betaalde) bestelling te verrekenen.


  Bij problemen/vragen omtrent het online verzilveren van cadeau- en tegoedbonnen vragen wij u contact met ons op te nemen via info@stadsgehoorzaal.nl of 010-4340500.


  Aan onze theaterkassa kunt u contant betalen, via pin, Creditcard, Podium Cadeaukaart, Nationale Kunst & Cultuurkaart, VVV-bon, tegoed/waardebonnen van de Stadsgehoorzaal. 

 • Aflevermogelijkheden

  E-tickets per mail

  In het bestelproces kunt u ervoor kiezen uw kaarten direct na betaling als e-tickets per mail te ontvangen. U kunt de e-tickets uitprinten of aan de deur op uw smartphone tonen. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.


  Aan de deur

  Aan het kopen van kaarten aan de theaterkassa zitten geen extra kosten verbonden.


  Kaarten reserveren

  Het is mogelijk een reservering te plaatsen en de theaterkaarten op een later moment tijdens openingstijden af te halen. Hiervoor worden €3,00 administratiekosten per bestelling in rekening gebracht. Let op: het is van belang dat de kaarten 7 dagen voor aanvang van de voorstelling worden betaald anders vervalt de reservering.


  Per post

  In het bestelproces kunt u ervoor kiezen de kaarten per post te ontvangen, hiervoor worden €5,00 verzendkosten per bestelling in rekening gebracht. 

 • Kaarten annuleren

  Heeft u kaarten gekocht, maar bent u onverwacht verhinderd? Geen probleem, u kunt uw kaarten tot 24 uur voor de voorstelling bij de theaterkassa omruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon (vergeet de kaarten niet mee te nemen).


  U krijgt een tegoedbon voor het bedrag van de kaarten die worden geruild (minus € 3,50 administratiekosten per kaart) of u kunt voor dit bedrag direct andere theaterkaarten uitzoeken (eventueel met bijbetaling) uit onze eigen programmering. Restitutie en achteraf inleveren van kaarten is niet mogelijk. De tegoedbon is geldig tot 1 jaar na uitgifte en kan zowel online, als aan de theaterkassa als betaalmiddel worden gebruikt.

 • Rolstoelplaatsen

  In zowel de Grote Zaal, als de Harmonie zijn rolstoelplaatsen beschikbaar, deze zijn enkel te gebruiken indien vooraf gereserveerd. Wegens de beperkte capaciteit (Grote Zaal: 6, Harmonie: 7) en technische redenen is het niet mogelijk om rolstoelplaatsen via internet te reserveren.


  U kunt hiervoor langskomen bij de theaterkassa of contact opnemen via info@stadsgehoorzaal.nl en 010 434 05 00.

 • Wachtrij uitverkochte voorstellingen

  Wanneer een voorstelling uitverkocht is, kunt u zich online via de bestelpagina van deze voorstelling op de wachtlijst plaatsen. Zodra er kaarten beschikbaar komen, worden deze in chronologische volgorde aan de klanten op de wachtlijst toegewezen.

 • Geef theater cadeau!

  Een theaterkaartje is een perfect cadeau, voor welke gelegenheid dan ook. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen en bovendien binnen 5 minuten besteld. U hoeft nooit met lege handen op een feestje aan te komen!


  Lastig kiezen met zo veel voorstellingen? Geef een cadeaubon (te verkrijgen voor elk gewenst bedrag) en laat de gelukkige ontvanger zelf een voorstelling kiezen! De cadeaubon is te bestellen via de theaterkassa of telefonisch via 010 434 05 00. Uw cadeaubon staat vervolgens voor u klaar bij de theaterkassa of is eventueel te versturen per post (á €5,00).

 • Zaalplattegrond

  Bekijk snel wat voor u de beste stoelen zijn! Beide zalen zijn zo opgebouwd dat er geen plekken zijn met slechte zichtlijnen.

  Plattegrond Grote Zaal

  Plattegrond Harmonie (Kleine Zaal)

 • Weet waar u koopt!

  Door te kopen bij het theater of de artiest zelf bent u verzekerd van veilige verkoop van de kaarten. Wij staan enkel garant voor kaarten die gereserveerd zijn via onze eigen kanalen of de Nationale Theaterkassa. Wij staan niet garant voor kaarten die u via andere kanalen heeft gereserveerd zoals TopTicketShop. Deze kanalen verkopen kaarten doorgaans voor een hogere prijs dan de originele prijs.


  Meer informatie over veilige kaartverkoop kunt vinden op www.weetwaarjekoopt.nl