gehoorzaal

Verhuur
Het theater is van ons allemaal!

Naast artiesten zijn ook bedrijven en particulieren van harte welkom om gebruik te maken van één of meerdere ruimtes in de Stadsgehoorzaal. Dankzij de klassieke theaterambiance, met een eigentijdse, frisse knipoog, is de Stadsgehoorzaal een inspirerende en unieke plek voor uw evenement of bijeenkomst.

Alvast een kleine indruk van de mogelijke evenementen (klik voor meer informatie):

Wij beschikken over de mensen, de faciliteiten en alle expertise om van ieder evenement een waardevolle belevenis te maken! Via onderstaande knop vertellen wij u graag uitgebreid over de mogelijkheden voor uw gewenste evenement.

Bekijk hier al onze verhuurmogelijkheden

Verhuringen op korte termijn

Bent u korte termijn op zoek naar een ruimte voor uw evenement? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat klaar om van uw evenement een groot succes te maken.

NEEM CONTACT OP of bel naar 010 434 05 00

Onze Ruimtes
Van Grote Zaal tot Huiskamer: De Stadsgehoorzaal beschikt over de meest geschikte ruimte voor uw wensen.

Ons multifunctionele theatergebouw midden in Vlaardingen bestaat uit acht ruimtes van verschillende groottes. Hierdoor hebben wij voor bijna ieder evenement of bijeenkomst wel een passende locatie. Wilt u even rondkijken? Dat kan! Loop hierboven virtueel rond door ons pand en bekijk de ruimtes vanuit verschillende hoeken. Hieronder vindt u tevens meer informatie over de mogelijkheden per ruimte.

Interesse in het gebruik van onze ruimtes? Bekijk al onze verhuurmogelijkheden door hier te klikken of neem contact met ons op via onderstaande knop. Wij denken graag mee over de ruimtes die het beste bij uw wensen passen.

NEEM CONTACT OP of bel naar 010 434 05 00

 

Hét paradepaardje van de Stadsgehoorzaal. De zaal biedt ruimte aan maximaal 650 bezoekers.
Grote Zaal
Bouwjaar: 1952
Een zaal met 200 jaar historie in een modern jasje. De inschuifbare tribune biedt plaats aan 150 bezoekers.
De Harmonie (kleine zaal)
Bouwjaar: 1817
Licht, ruimte en historie samen op één plek. De Boven Foyer biedt ruimte aan ca. 200 bezoekers.
Boven Foyer
Bouwjaar: 2007
Een knusse ruimte voor sfeervolle bijeenkomsten. De Beneden Foyer biedt ruimte aan circa 200 personen.
Beneden Foyer
Bouwjaar: 2007
Kom samen in een gezellige café setting. Het Theatercafé en de Lichtstraat bieden ruimte aan 100 personen (maximaal 20 personen gedurende de corona periode).
Theater Café en Lichtstraat
Bouwjaar: 2007
Vergader, leer of presenteer in een inspirerende omgeving. De 3 ruimtes bieden elk plaats aan 15 tot 20 personen.
Kleinere ruimtes
Bouwjaar: 2007
Alle mogelijkheden
Vind meer informatie over uw gewenste evenement

Heeft u interesse in het gebruik van één of meerdere van onze ruimtes voor een eigen evenement? Wat leuk! Via onderstaande knop komt u op de pagina waar de meest voorkomende verhuurmogelijkheden uitgebreid omschreven worden. Ook geven wij hier graag een sfeerimpressie met foto's van voorgaande evenementen en benoemen wij per evenement de verschillende mogelijkheden.

(Bijna) alles is mogelijk!

Heeft u een wens voor een evenement wat niet genoemd wordt of komen de genoemde mogelijkheden nog niet volledig overeen met uw idee? Geen probleem! In een theater is niets te gek. Ons team denkt graag een flexibel mee over hoe wij uw droom het beste werkelijkheid kunnen maken.

Vergaderen, feesten, trouwen, repeteren, monteren, spelen en nog véél meer. Alles kan in de Stadsgehoorzaal. Op deze pagina vertellen wij u graag alles over de verhuurmogelijkheden.
Bekijk alle verhuurmogelijkheden
Wij geven u graag een sfeerimpressie
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor evenementen op korte termijn of op grote schaal.
Neem direct contact op
Wij denken graag met u mee!