gehoorzaal

Kleinere ruimtes
Vergader, leer of presenteer in een inspirerende omgeving

Ook voor kleinere gezelschappen biedt de Stadsgehoorzaal verschillende ruimtes. Wilt u een keer vergaderen in een inspirerende omgeving om creativiteit te stimuleren, of wilt u kleinschalige workshops geven aan uw medewerkers? Bekijk dan één of meer van de onderstaande ruimtes in het theatergebouw of neem voor meer informatie direct contact met ons op via onderstaande knop.

NEEM CONTACT OP OVER DE VERHUURMOGELIJKHEDEN of bel naar 010 434 05 00

 • Huiskamer

  De Huiskamer is een stijlvol ingerichte ruimte, met flexibel inzetbaar meubilair, die uitermate geschikt is voor vergaderingen of andere kleine bijeenkomsten. De ruimte beschikt over een beamer met audio installatie, verrijdbare tafels en een koelkast. Op verzoek kan er ook gebruikgemaakt worden van een groot TV scherm of catering. Met de unieke muurfoto van een volle Grote Zaal is de Huiskamer zeer passend voor creatieve brainstormsessies of vergaderingen.

  BEKIJK DEZE RUIMTE IN ONZE DIGITALE RONDLEIDING 

  NEEM CONTACT OP OVER DE VERHUURMOGELIJKHEDEN

  Aantal personen: 5 tot 40 personen
 • Glazen Foyer

  De Glazen Foyer is een ruimte met veel licht en flexibel inzetbaar meubilair, die regelmatig wordt gebruikt tijdens voor- en nagesprekken aansluitend op een voorstelling, als vergaderlocatie of als cursuslokaal. Door de ramen rondom komt er veel daglicht naar binnen, wat zeer stimulerend is bij brainstorm- of idee ontwikkelingssessies. De ruimte beschikt daarnaast over een projectiescherm met audio installatie, verschuifbare tafels, koelkast en glaswerk voor mogelijke catering.

  BEKIJK DEZE RUIMTE IN ONZE DIGITALE RONDLEIDING 

  NEEM CONTACT OP OVER DE VERHUURMOGELIJKHEDEN

  Aantal personen: 5 tot 20 personen
 • Artiesten Foyer

  Voor aanvang en na afloop van een voorstelling kunnen artiesten tot rust komen in onze Artiesten Foyer. Maar ook voor vergaderingen is dit een unieke locatie. Wanneer gewenst kan hierbij gebruikgemaakt worden van de aanwezige keuken met kookplaat, oven, koelkast, koffiezetapparaat en vaatwasser, mogelijk in combinatie met verdere catering.

  BEKIJK DEZE RUIMTE IN ONZE DIGITALE RONDLEIDING 

  NEEM CONTACT OP OVER DE VERHUURMOGELIJKHEDEN

  Aantal personen: 5 tot 15 personen