gehoorzaal

Boven Foyer
Licht, ruimte en historie samen op één plek

Voordat het publiek de theaterzaal betreedt komen zij in de Theater Foyers (de Beneden Foyer en de Boven Foyer). In deze ruimtes kan voor en na de voorstelling, onder het genot van een drankje, nagepraat worden in een sfeervolle omgeving. Ook zonder voorstelling kan op verschillende manieren gebruikgemaakt worden van de foyers.

In Boven Foyer wordt een unieke samensmelting van historische en moderne elementen gecreëerd. De authentieke beeldhouwwerken op de originele buitenmuur van het theater zijn namelijk het pronkstuk van deze ruimte. Zij worden omgeven door natuurlijk daglicht, wat door de moderne glazen wanden van de huidige buitenkant van het gebouw straalt. Na zonsondergang wordt de ruimte sfeervol verlicht door twee kroonluchters en een rand van lampen in het plafond.

Bij gebruik van de ruimte kan gebruikgemaakt worden van de volledige uitgeruste bar, een vleugel, de houten dansvloer met mobiele spiegelwand, een podium voor optredens en toespraken, het flexibel inzetbare meubilair en een groot verrijdbaar TV scherm.

BEKIJK DEZE RUIMTE IN ONZE DIGITALE RONDLEIDING of NEEM CONTACT OP OVER DE VERHUURMOGELIJKHEDEN

Aantal personen:
  • Max. 200 personen