gehoorzaal

Diner
Genieten van heerlijk eten in een unieke omgeving.

Een zakelijk diner in de Stadsgehoorzaal is een unieke manier om te netwerken, iets aan te kondigen of juist iets af te sluiten. Wij denken graag met u mee over de meest geschikte locatie en cateringopties om van uw diner een onvergetelijk succes te maken.

Hieronder vindt u alle ruimtes die geschikt zijn voor een diner. Door op de ruimte te klikken kunt u deze digitaal bekijken in onze 3D scans. Vraag voor meer informatie en bezichtigingen een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN of bel naar 010 434 05 00

Hét paradepaardje van de Stadsgehoorzaal uit 1952. Maak gebruik van enkel het toneel of de gehele zaal en de technische mogelijkheden waaronder een beamer, groot TV scherm en professioneel licht en geluid.
Grote Zaal
50 tot 650 personen
Theaterzaal met 200 jaar historie. Door de inschuifbare tribune is de ruimte zeer divers in te richten. Gebruik van beamer, licht en geluid en groot TV scherm mogelijk.
Harmonie
150 tot 200 personen
De Boven Foyer, de Beneden Foyer, en het Theatercafé. Drie ruimtes van verschillende groottes, met elk een eigen bar en diverse mogelijkheden. In deze ruimtes is het mogelijk gebruik te maken van een klein podium en een groot verrijdbaar TV scherm.
Theater Foyers
60 tot 200 personen