gehoorzaal

Trouwen
De Stadsgehoorzaal helpt jullie graag om jullie speciale dag onvergetelijk te maken!

Jullie bruiloft belooft een van de mooiste dagen van jullie leven te worden. Daar dragen wij, als officiële trouwlocatie, natuurlijk graag aan bij. Groots of intiem, wat jullie wensen ook zijn, we gaan graag samen met jullie aan de slag om deze te laten vervullen.

Hoe zouden jullie het bijvoorbeeld vinden om elkaar het jawoord te geven op het toneel van de Grote Zaal? Bij een groot gezelschap kunnen jullie gasten plaatsnemen op de comfortabele zaalstoelen en bij een select gezelschap kunnen zij zelfs de toneelervaring met jullie delen. Met uitgebreide technische mogelijkheden op het gebied van licht en geluid maken wij jullie bruiloft nóg mooier! Ook de historische Harmonie (kleine zaal) en onze Theater Foyers zijn uitermate geschikt om van jullie bruiloft een onvergetelijk succes te maken.

Uiteraard is het ook mogelijk om onze ruimtes te gebruiken voor het feest na afloop van de ceremonie. Ook hierbij zijn er veel mogelijkheden op het gebied van aankleding en technische wensen. Wij nemen graag al jullie zorgen uit handen, zodat jullie enkel hoeven te genieten van deze bijzondere dag.

Hieronder ziet u al onze ruimtes die aan te raden zijn voor een bruiloft of trouwfeest. Door op de ruimtes te klikken kunt u in onze 3D scan digitaal rondkijken. Wilt u meer informatie of de ruimtes in het echt bezichtigen? Vraag dan een offerte aan via onderstaande knop.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN of bel naar 010 434 05 00

Hét paradepaardje van de Stadsgehoorzaal uit 1952. Maak gebruik van enkel het toneel of de gehele zaal en de technische mogelijkheden waaronder een beamer, groot TV scherm en professioneel licht en geluid.
Grote Zaal
50 tot 650 personen
Theaterzaal met 200 jaar historie. Door de inschuifbare tribune is de ruimte zeer divers in te richten. Gebruik van beamer, licht en geluid en groot TV scherm mogelijk.
Harmonie
150 tot 200 personen
De Boven Foyer, de Beneden Foyer, en het Theatercafé. Drie ruimtes van verschillende groottes, met elk een eigen bar en diverse mogelijkheden. In deze ruimtes is het mogelijk gebruik te maken van een klein podium en een groot verrijdbaar TV scherm.
Theater Foyers
60 tot 200 personen