gehoorzaal

Vergadering en congres
Laat u inspireren door de creatieve sfeer van de Stadsgehoorzaal

Het theater bruist van de creativiteit en inspiratie, perfect voor een vergadering of brainstormsessie. Er kan door heel ons theater vergaderd worden. Van kleine bijeenkomsten aan een tafeltje in de Theater Foyer tot ledenvergaderingen van grote verenigingen in de Grote Zaal met een aansluitende borrel. Bekijk hieronder al onze ruimtes om te vinden welke locatie het beste aansluit bij uw wensen of neem direct contact met ons op via onderstaande knop. Wij denken graag met u mee!

Hieronder ziet u al onze ruimtes die aan te raden zijn voor vergaderingen of congressen. Door op de ruimte te klikken kunt u deze digitaal bekijken in onze 3D scans. Interesse in meer informatie of wilt u de ruimte een keer zelf komen bekijken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel naar 010 434 05 00

Hét paradepaardje van de Stadsgehoorzaal uit 1952. Maak gebruik van enkel het toneel of de gehele zaal en de technische mogelijkheden waaronder een beamer, groot TV scherm en professioneel licht en geluid.
Grote Zaal
50 tot 650 personen
Theaterzaal met 200 jaar historie. Door de inschuifbare tribune is de ruimte zeer divers in te richten. Gebruik van beamer, licht en geluid en groot TV scherm mogelijk.
Harmonie
150 tot 200 personen
De Boven Foyer, de Beneden Foyer, en het Theatercafé. Drie ruimtes van verschillende groottes, met elk een eigen bar en diverse mogelijkheden. In deze ruimtes is het mogelijk gebruik te maken van een klein podium en een groot verrijdbaar TV scherm.
Theater Foyers
60 tot 200 personen
De modern ingerichte Huiskamer is flexibel te gebruiken voor verschillende doeleinden. In deze ruimte kan gebruikgemaakt worden van een beamer of een verrijdbaar groot TV scherm.
Huiskamer
Aantal personen: 20
De Glazen Foyer is een kleinschalige ruimte die zich onderscheidt door de grote hoeveelheid aan daglicht. In deze ruimte is het mogelijk gebruik te maken van een beamer met geluidsinstallatie.
Glazen Foyer
Aantal personen: 20
In de Artiesten Foyer worden de artiesten ontvangen en kunnen ze tot rust komen, maar ook voor andere doeleinden is dit een geschikte ruimte. In deze ruimte is het mogelijk gebruik te maken van een groot verrijdbaar TV scherm.
Artiesten Foyer
Aantal personen: 15