Släpstick

The Roaring Twenties

Vanwege het 25-jarig bestaan van Släpstick brengt de groep een bijzonder feestelijke voorstelling. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ‘20 van de vorige eeuw en je bent van harte uitgenodigd! Dus doe jouw feestkleding aan en betreed de rode loper!

The Roaring Twenties: dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende belevenis van het decennium in het theater. Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van de slapstick even fijnzinnig als elegant laat herleven. Wentel jouw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten, verdrink in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…

Nou en, als de tafelpoten een beetje wankel zijn… So what, als het orgel op instorten staat? Boeiend, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt…  Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan!

Over Släpstick (voorheen Wereldband)
Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en beleeft nu haar 25-jarig jubileum. Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

Speelduur
± 1 uur en 30 minuten (geen pauze)

“Slapstick biedt vermaak op wereldformaat.”

“The Roaring Twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie.”

“De muzikale clownerie van Släpstick is van absolute wereldklasse.”