programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Muziek

 • Jan Rot

  O ja!

  Jan Rot, de door Frits Spits gekroonde 'Koning van de Hertaling', waagt zich aan hits van Nirvana en U2, maar ook de tranentrekker uit Titanic. Ook zijn eigen muzikale hoogtepunten en absurde verhalen worden niet vergeten, met menig ‘O ja!’- moment tot gevolg!
 • de Wannebiezz

  15 jaar Live!

  Een exclusieve Wannebiezz-beleving op gepaste afstand. Eens kijken of met honderd inhakers en meezingers ook het dak eraf gaat. De polonaise wordt lastig, maar daar wordt vast wel een mouw aan gepast. Een unieke avond die slechts is weggelegd voor 100 snelle beslissers!
 • Danny Vera

  Nieuwe datum bekend, bezoekers worden spoedig geïnformeerd

  Na zijn memorabele optredens bij DWDD en VI en louter uitverkochte theaterzalen, is Danny Vera terug met een gloednieuwe (solo)show: The Lone Stranger. Een man met zijn gitaar, zijn liedjes uit 20 jaar eigen repertoire en zijn verhaal.
 • Best of The Bee Gees

  Night Fever

  Night Fever: the very best of the BEE GEES komt terug met een gloednieuwe show! In een kleine setting creëert de tributeband de typische 60s en 70s sound van de iconische popgroep en speelt deze op akoestische wijze. Geniet van wereldhits als ‘Too Much Heaven’, ‘Spicks & Specks’ en ‘How Deep Is Your Love’.