programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Muziek

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

Dit theaterseizoen bieden we 12 voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
 • The Freddie Mercury Story

  Crazy Little Things

  In The Freddie Mercury Story staat alles in het teken van de ongelooflijke songs die de in Zanzibar geboren superster Freddie Mercury tijdens zijn leven maakte. De muziek, die door de zevenmanformatie met zanger Marijn Geluk als frontman wordt gespeeld is een heuze Queen sensatie!
 • Ocobar

  Forever Clapton!

  Een muzikaal verjaardagscadeau voor de legendarische gitarist en zanger Eric Clapton, die in 2025 80 jaar wordt. In Forever Clapton vieren de heren van Ocobar (allen enorme liefhebbers van Claptons muziek) alle muzikale hoogtepunten uit zijn bewogen leven.
 • Eric Vloeimans, Kinan Azmeh en Jeroen van Vliet

  Blow the wind easterly

  Eric Vloeimans, Kinan Azmeh en Jeroen van Vliet komen met nieuw repertoire en nemen je mee op een muzikale ontdekkingsreis naar verre eindes en magische verrassingen.
 • 3JS en Red Limo Quartet

  Een bijzonder mooie samenwerking tussen de 3JS en het Red Limo Quartet. De Nederlandstalige, vaak folk-achtige muziek van de 3JS leent zich uitstekend voor de prachtige strijkersarrangementen van dit strijkkwartet onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap.
 • Spinvis & Saartje Van Camp

  Neveldieren

  Spinvis en Saartje Van Camp wekken de mythologische neveldieren tot leven in de wereld van nu. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze eeuwenoude wezens ons toe. Wat drijft hen en waarom zijn ze nog hier? Neveldieren is een muzikale voorstelling met veel bekende én nieuwe Spinvisliedjes.
 • Thalita in Concert

  Diamond Jubilee

  De Showbrassband bestaat dit jaar 60 jaar! Als aftrap van dit jubileumjaar geeft Thalita een groots concert. Showbrassband Thalita én Thalita Extra zullen met ruim 50 enthousiaste muzikanten het podium betreden.
 • The Billy Joel Experience

  The Album Tour

  Bekend van het SBS6-programma The Tribute: Battle of the Bands. Bij deze show bepaal jij zelf de setlist door op je favoriete Billy Joel nummers te stemmen. Dat klinkt als muziek in de oren toch? The Billy Joel Experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van o.a. Najib Amhali en Crazy Pianos.
 • Dilana Smith

  Legendary Women of Rock

  Dilana Smith kruipt in de huid van rocklegendes als Tina Turner, Janis Joplin en Adele, waarin ze losgaat met alles wat ze heeft: een krachtige, bezielde soul- en rockstem. Dilana ontroert, verleidt en schudt wakker. Ze is een magneet: aan het einde van de avond houdt iedereen van haar.
 • Ernst Jansz met Band

  Ernst Jansz 75

  Ernst Jansz is na zijn hippieperiode met CCC Inc. en het succes van het door hem opgerichte Doe Maar solo gegaan. Ter gelegenheid van zijn 75e verjaardag verzamelde hij niet alleen zijn mooiste liedjes, maar er gaan ook geruchten dat er een nieuw boek en een nieuw album zullen verschijnen. Dus, wie weet…
 • Alex Roeka

  Nachtcafé

  Treed binnen, vrienden, in het nachtcafé, Waar Roeka achter de bar staat en u laat proeven van exquise dranken, die onverwachte landschappen en verrassende vergezichten aan uw geestesoog voorbij doen glijden.
 • Fleetwood Mac - The Incredible Story

  The Cosmic Carnival

  The Cosmic Carnival neemt je mee op een muzikale ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische band Fleetwood Mac.
 • Belle Perez

  Diferente

  Belle Perez heeft slechts een paar noten nodig, gecombineerd met haar unieke stemgeluid om haar publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. In haar nieuwe theatertournee brengt ze niet alleen haar grootste hits, maar hoor je voor het eerst ook enkele liedjes uit haar deelname aan ‘Beste Zangers’.
 • de Wannebiezz in Concert

  Samen met hun begeleidingsband B!K D!EL en de backing vocals de Wannebabezz zingen de Wannebiezz hun eigen hits, maar ook nooit eerder uitgevoerd repertoire in hun eerste theaterconcert. Van klein akoestisch tot fifties rock en alles wat daartussen zit.
 • Emma Heesters

  Live in Theater

  Heb jij ook zo genoten van de optredens van Emma Heesters in het televisieprogramma Stars on Stage en Beste Zangers? Stap nu binnen in haar muzikale wereld, rechtstreeks van het scherm naar het podium, tijdens Emma Heesters' Live in Theater!
 • The Fortunate Sons

  The Best of CCR

  The Fortunate Sons hebben met hun zeer succesvolle deelname aan het SBS6-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ een ware Creedence Clearwater Revival ontketend. In deze weergaloze ode nemen de muzikanten je mee naar de hoogtijdagen van de popmuziek met de grootste hits van CCR!
 • Buddy Vedder & A Perfect Combination

  The Legends we’ve lost

  Buddy Vedder & A Perfect Combination nemen je mee op een reis terug naar de jaren ‘70 en ’80 en eren de helden die door hun muziek onsterfelijk zijn geworden. Van Hotel California tot Purple Rain en van Boogie Wonderland tot Beat It. Met live band onder leiding van Danny Sahupala wordt stilzitten onmogelijk.