programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Muziek

 • Clean Pete

  Afblijven

  De muzikale tweelingzussen van Clean Pete brengen u vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen. Met prachtige liedjes vol dualiteit zullen zij u volledig meenemen in hun verhalen.
 • Zanggroep Puur!

  Back to the sixties

  Een 'Trip down memory lane'. Met liedjes uit de popmuziek, kleinkunst, cabaret en musical. Zanggroep Puur! neemt u mee terug naar de tijd waar we de muziek nu nog steeds allemaal van mee kunnen zingen.
 • New Orleans

  Ricky Koole, Leo Blokhuis & Ivan Peroti

  Dramatisch, feestelijk en inspirerend, het komt allemaal aan bod tijdens de muzikale show van Leo Blokhuis, Ricky Koole en Ivan Peroti. Ze gaan op reis naar New Orleans, de stad die de bakermat is van vele muzikale stijlen zoals jazz, soul en rock en waar het bruist van de ongekende creativiteit!
 • De grote Harry Bannink podcast on tour

  Met Gijs Groenteman, Frank Groothof & Dick van der Stoep

  Ga mee op een ontdekkingsreis door het oeuvre van de bekende componist Harry Bannink. Een avond vol verhalen en de liedjes die het summum van de Nederlandse liedkunst vertegenwoordigen.
 • De dag dat ik Robert Long ontmoette

  Met o.a. Maaike Widdershoven en Wil van der Meer

  Robert Long zou dit jaar 75 jaar zijn geworden. Zijn prachtige oeuvre wordt geëerd door vertolkingen van artiesten die de welbekende zanger zelf hebben mogen ontmoeten.
 • Thomas Acda

  Motel

  Motel is een langverwachte, muzikale cabaretvoorstelling met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan invulling aan ons leven proberen te geven.
 • Lulu en de mannen

  Swingend entertainment op de zondagmiddag!

  Lulu en de mannen is een akoestisch trio dat gitaarmuziek en moderne hits combineert tot een swingend geheel, ook een Nederlandstalige smartlap wordt niet geschuwd!
 • Absolutely Floyd

  Echoes Of A Distant Time

  Met hits uit het hele oeuvre van Pink Floyd, spectaculaire lichteffecten en videobeelden brengt de elfkoppige band Absolutely Floyd deze legendarische Engelse rockband weer tot leven.
 • OG3NE

  Sweet Harmony Tour

  De dames van OG3NE keren na het enorme succes van Three Times a Lady, terug met een nieuwe theatershow. Laat u betoveren door de prachtige samenzang van de drie zussen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle voorstellingen, achtergronden en aanbiedingen.

aanmelden