programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Muziek

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

Dit theaterseizoen bieden we 12 voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
 • Ricky Koole & Band

  Onwijs Gers

  Na omzwervingen van New Orleans tot Tennessee vindt Ricky zichzelf terug thuis in Nederland. Waar gaat het nou uiteindelijk om? Wat zocht ze al die tijd? Ze gaat terug naar haar eigen wortels in Zuid-Holland, naar de mooie jaren ’80, de muziek uit het pannenkoekenhuis en naar haar allereerste ambitie: Persoonlijke liedjes maken waar het publiek iets aan heeft!
 • Iris Hond & Kamerata Zuid

  Domino

  Pianiste Iris Hond en strijkorkest Kamerata Zuid, die al vaker een zeer succesvolle samenwerking hadden, brengen samen de Nederlandse première van het pianoconcert Domino van de Italiaanse pianist Ludovico Einaudi. Naast dit unieke werk worden eigen stukken van Iris én klassieke werken van o.a. Chopin en Rachmaninoff gespeeld.
 • Cuby’s Blues

  Erwin Java en Erwin Nijhoff e.a.

  Gitarist Erwin Java brengt met zijn band (inclusief blazers) een ode aan Harry Muskee en diens band Cuby & The Blizzards. Hij wordt bijgestaan door twee speciale gasten: Erwin Nyhoff en Sean Webster.
 • Ode aan Jan Rot

  Door Marjolein Meijers

  Twintig jaar lang vormden Marjolein Meijers en Jan Rot het duo ‘An en Jan’. Nu maakt zij samen met muzikanten Jakob Klaasse, Walter Kuipers en Onno Kuipers een reeks meezingvoorstellingen als Ode aan Jan Rot. Want zoals Jan Rot haar vroeg: ‘Je gaat toch wel een voorstelling maken met mijn liedjes?’
 • Red Limo Quartet

  An offbeat movie night

  Na meer dan 15 jaar samengespeeld te hebben met de grootste namen uit binnen- en buitenland staat Red Limo Quartet nu zélf in het middelpunt. Het strijkkwartet dat het in zich heeft te klinken als een volledige band, nemen je mee in een filmisch avontuur.
 • Percossa

  Let me in – Let me out

  De beste slagwerkgroep van de Benelux veroorzaakt in deze voorstelling een wervelwind aan muzikale stijlen. De mannen van Percossa nemen je mee in een achtbaan op weg naar het onbekende, verpakt in muzikale scenes, verstillende momenten en hilarische acts.
 • Absolutely Floyd

  Symphonic Times

  Een aangename verrassing met bevlogen muzikanten die je meenemen in de wereld van de legendarische rockband Pink Floyd. Laat je omverblazen door fantastische muziek, licht en visuals. Een absolute aanrader voor de echte Pink Floyd liefhebber!
 • The Dashboard Danglers

  Take me home

  Geboren uit liefde voor het betere country-lied, brengen Jaco van der Steen (voorheen Dutch Eagles) en zijn nieuwe band The Dashboard Danglers de échte countryfeel. De voorstelling Take me home is een reis naar de muzikale identiteit van de muzikanten.
 • Yoga in Concert

  Colors of Coldplay

  Yoga in Concert is een unieke beleving vol yoga én muziek. In dit concert komen yogahoudingen en de klanken van muziek en meditatie samen. Laat je meenemen op een unieke innerlijke reis en onthoud dat alles mogelijk is: actief meedoen of ontspannen achteroverleunen terwijl je luistert naar mooie muziek.
 • South African Road Trip

  ROOTS!

  Muziek recht uit het hart. Ga mee op een unieke reis door Zuid-Afrika en laat je onderdompelen in de rijke tradities van de prachtige Xhosa cultuur. 14 musici en dansers uit Kaapstad vertellen openhartig over het dagelijks leven én over de geschiedenis van Zuid-Afrika.
 • Charl Delemarre

  Charl zingt Shaffy

  Prijswinnend singer-songwriter Charl Delemarre gebruikt zijn talent om een ode te brengen aan de legendarische Nederlandse componist, liedjesschrijver en acteur Ramses Shaffy. Want het repertoire van Shaffy verdient het om te blijven worden gespeeld!
 • The Freddie Mercury Story

  Crazy Little Things

  In The Freddie Mercury Story staat alles in het teken van de ongelooflijke songs die de in Zanzibar geboren superster Freddie Mercury tijdens zijn leven maakte. De muziek, die door de zevenmanformatie met zanger Marijn Geluk als frontman wordt gespeeld is een heuze Queen sensatie!
 • Ocobar

  Forever Clapton!

  Een muzikaal verjaardagscadeau voor de legendarische gitarist en zanger Eric Clapton, die in 2025 80 jaar wordt. In Forever Clapton vieren de heren van Ocobar (allen enorme liefhebbers van Claptons muziek) alle muzikale hoogtepunten uit zijn bewogen leven.
 • Eric Vloeimans, Kinan Azmeh en Jeroen van Vliet

  Blow the wind easterly

  Eric Vloeimans, Kinan Azmeh en Jeroen van Vliet komen met nieuw repertoire en nemen je mee op een muzikale ontdekkingsreis naar verre eindes en magische verrassingen.
 • 3JS en Red Limo Quartet

  Hollandse Meesters

  Een bijzonder mooie samenwerking tussen de 3JS en het Red Limo Quartet. De Nederlandstalige, vaak folk-achtige muziek van de 3JS leent zich uitstekend voor de prachtige strijkersarrangementen van dit strijkkwartet onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap.
 • Spinvis & Saartje Van Camp

  Neveldieren

  Spinvis en Saartje Van Camp wekken de mythologische neveldieren tot leven in de wereld van nu. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze eeuwenoude wezens ons toe. Wat drijft hen en waarom zijn ze nog hier? Neveldieren is een muzikale voorstelling met veel bekende én nieuwe Spinvisliedjes.
 • Thalita in Concert

  Diamond Jubilee

  De Showbrassband bestaat dit jaar 60 jaar! Als aftrap van dit jubileumjaar geeft Thalita een groots concert. Showbrassband Thalita én Thalita Extra zullen met ruim 50 enthousiaste muzikanten het podium betreden.
 • The Billy Joel Experience

  The Album Tour

  Bekend van het SBS6-programma The Tribute: Battle of the Bands. Bij deze show bepaal jij zelf de setlist door op je favoriete Billy Joel nummers te stemmen. Dat klinkt als muziek in de oren toch? The Billy Joel Experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van o.a. Najib Amhali en Crazy Pianos.
 • Dilana Smith

  Legendary Women of Rock

  Dilana Smith kruipt in de huid van rocklegendes als Tina Turner, Janis Joplin en Adele, waarin ze losgaat met alles wat ze heeft: een krachtige, bezielde soul- en rockstem. Dilana ontroert, verleidt en schudt wakker. Ze is een magneet: aan het einde van de avond houdt iedereen van haar.
 • Ernst Jansz met Band

  Ernst Jansz 75

  Ernst Jansz is na zijn hippieperiode met CCC Inc. en het succes van het door hem opgerichte Doe Maar solo gegaan. Ter gelegenheid van zijn 75e verjaardag verzamelde hij niet alleen zijn mooiste liedjes, maar er gaan ook geruchten dat er een nieuw boek en een nieuw album zullen verschijnen. Dus, wie weet…
 • Alex Roeka

  Nachtcafé

  Treed binnen, vrienden, in het nachtcafé, Waar Roeka achter de bar staat en u laat proeven van exquise dranken, die onverwachte landschappen en verrassende vergezichten aan uw geestesoog voorbij doen glijden.
 • Fleetwood Mac - The Incredible Story

  The Cosmic Carnival

  The Cosmic Carnival neemt je mee op een muzikale ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische band Fleetwood Mac.
 • Belle Perez

  Diferente

  Belle Perez heeft slechts een paar noten nodig, gecombineerd met haar unieke stemgeluid om haar publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. In haar nieuwe theatertournee brengt ze niet alleen haar grootste hits, maar hoor je voor het eerst ook enkele liedjes uit haar deelname aan ‘Beste Zangers’.
 • Buddy Vedder & A Perfect Combination

  The Legends we’ve lost

  Buddy Vedder & A Perfect Combination nemen je mee op een reis terug naar de jaren ‘70 en ’80 en eren de helden die door hun muziek onsterfelijk zijn geworden. Van Hotel California tot Purple Rain en van Boogie Wonderland tot Beat It. Met live band onder leiding van Danny Sahupala wordt stilzitten onmogelijk.