programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Muziek

 • The Songwriter Circle (First edition – the kick off)

  Met Corvin Silvester & Michel Ebben, met DJ Marijke

  Een middag genieten van Amerikaanse folky entertainment, door songwriters Corvin Silvester en Michel Ebben die beide hun nieuwe EP releasen.
 • The Kik

  Onderdeel van de KF take-over

  Als onderdeel van de KF Take-over staat niets en niemand minder dan The Kik voor een dubbelshow op de bühne! De Rotterdamse beathelden doen twee shows in de Grote Zaal.
 • Duo Lente

  Klassiek op zondag

  De violiste Svetlana Pilipenko, en pianist Tim Krakers vormen samen al negen jaar het muzikale duo “Duo Lente”. Ze spelen muziek uit verschillende stijlperioden, zoals de klassieke muziek van Mozart, de romantische muziek van Grieg, of de twintigste-eeuwse muziek van Prokofiev.
 • Kaya

  Wat ik achter laat

  Kaya is terug met een nieuwe muzikale theatervoorstelling met zelfgeschreven liedjes en verhalen over liefde, verlies, macht, onmacht en ouderschap. Geniet van teksten recht uit het hart en gegoten in kleine - en verstilde liedjes tot swingende jazz en popsongs.
 • Stones Sessions

  Pleased to Meet You

  Zes jonge ras muzikanten, met een rock ’n roll-kilometerteller die overuren draait, vonden elkaar in een gezamenlijke liefde; The Rolling Stones. Samen vormden zij de succesvolle tributeband Stones Sessions. Ga terug in de tijd met het oeuvre van The Stones.
 • KF Allstars

  Onderdeel van de KF take-over

  Een volledig coronaproof editie van KF Allstars staat officieel op de agenda! Muzikanten uit de regio treden in wisselende bezettingen én op passende afstand op in de Stadsgehoorzaal, als onderdeel van De KF Take-over.
 • Jazz in Town - New Hammond Sound Project

  Onderdeel van de KF take-over

  Hammondmeester Carlo de Wijs staat met zijn New Hammond Sound Project (NHSP) in deze editie van Jazz in Town. Vooraf geeft hij ook een lezing over het instrument en zijn visie. Het klassieke Hammondgeluid opnieuw uitgevonden!
 • Freds Folk Foyer

  Met o.a. Gerard van Maasakkers

  Gastheer Fred Piek nodigt u uit om de sfeer te proeven van een authentieke folkclub en te genieten van muziek in een programma met bijzondere gasten. Drie middagen met traditionals, interviews, verhalen, eigen repertoire van singer-songwriters en verrassende combinaties. Vanmiddag ontvangt hij Gerard van Maasakkers en multi-instrumentalist Rens van der Zalm.
 • Lennon & McCartney Acoustic

  Jop Wijlacker & Dennis Kolen – Two Of Us

  Met muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden; John Lennon en Paul McCartney. Sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen geven u een geheel nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs van het duo.
 • De Dochter van Meijer

  Theaterconcert Pauline Broekema en The Amsterdam Consort

  Meijer, de vader van kleine Sara, wordt met de eerste trein van Westerbork naar het Oosten gevoerd. Sara en haar moeder Mies duiken onder. De dochter van Meijer gaat over bezetting en bevrijding… Pauline Broekema vertelt over hoop, veerkracht en stille helden in donkeren tijden. De klanken van The Amsterdam Consort omarmen de geschiedenis
 • OG3NE

  Sweet Harmony Tour

  De dames van OG3NE keren na het enorme succes van Three Times a Lady, terug met een nieuwe theatershow. Laat u betoveren door de prachtige samenzang van de drie zussen.
 • Sandra van Nieuwland

  Onderdeel van de KF take-over

  Op vrijdag 19 maart staat zangeres, songwriter en muzikanten Sandra van Nieuwland in de Stadsgehoorzaal als onderdeel van de KF Take-over met haar ‘Human Alien’-tour. De oud-Voice deelneemster en hitmachine wist hit na hit te scoren en heeft inmiddels een viertal albums uitgebracht.
 • Jazz in Town

  Thijs Nissen

  Keiharde swing, dat kunt U verwachten van het Thijs Nissen Trio, maar ook voor een lyrische ballad schuwt deze formatie zich niet. De overkoepelende factor is in ieder geval het Great American Songboek.
 • Danspaleis van Kooten

  Van Toppop tot TMF

  Het is 50 jaar geleden dat Toppop voor het eerst op de buis kwam. Generaties bleven thuis om te kijken naar de optredens van legendarische artiesten in groteske televisiedecors. Kasper van Kooten en zijn fantastische Danspaleisband nemen het publiek mee terug naar deze tijd in dit allereerste clip-concert met live muziek onder unieke beelden, afgewisseld door hilarische imitaties en anekdotes.
 • Johan Verminnen

  Johan 70: en daarna ga ik vissen

  Johan, één van de boegbeelden van het Nederlandstalige chanson, wordt 70 jaar en dat wordt in stijl gevierd met een intiem, akoestisch tournee samen met zijn kompanen Bert Candries (gitaar) en Leo Caerts jr. (keyboard). Op het menu staat een evenwichtige greep uit zijn rijk gevulde repertoire vol klassiekers zoals ‘Laat me nu toch niet alleen’, ‘Brussel’ en ‘Rue des Bouchers’.
 • Klassiek op zondag

  Het Zangkwartet

  4 Vlaardingse muzikale vrienden vormen samen het Zangkwartet. Helma van der Windt (sopraan), Sarie van Kralingen (alt), andré Betsema (tenor) en Peter van Kranenburg (bas) hebben allen al jarenlange koorervaring en komen een aantal keer per jaar samen als kwartet. Het repertoire is zeer divers: van vrolijke en komische liedjes tot serieuzer materiaal, maar het plezier beleven staat centraal.
 • Freds Folk Foyer

  Met o.a. Stephanie Struijk

  Gastheer Fred Piek nodigt u uit om de sfeer te proeven van een authentieke folkclub en te genieten van muziek in een programma met bijzondere gasten. Drie middagen met traditionals, interviews, verhalen, eigen repertoire van singer-songwriters en verrassende combinaties. Vanmiddag ontvangt hij Stephanie Struijk en multi-instrumentalist Rens van der Zalm.
 • Frank Boeijen

  Theatertour '20 - '21

  Hij behoeft eigenlijk geen introductie. Bijna 35 jaar geleden was deze zanger één van de eersten die het poppodium verruilde voor het theater. Frank zal tijdens deze avond in het theater zorgen voor herkenning en verrassing. Met meer dan 400 liedjes in zijn constant groeiende repertoire is er in ieder geval meer dan genoeg materiaal voor een zeer boeiende avond.
 • Rabbits at work

  Een muzikale sitcom

  Drie musici – Florien Hilgenkamp, Celia Gracía-Gracía en Vanessa Lann – rebelleren tegen een machtige wereldleider, die musici enkel gebruikt voor propagandistische doeleinden. Terwijl de musici worstelen om zichzelf uit hun benarde situatie te helpen, redden ze per ongeluk de wereld van vernietiging.
 • Freds Folk Foyer

  Met The Lasses en Celtic Swing

  Gastheer Fred Piek nodigt u uit om de sfeer te proeven van een authentieke folkclub en te genieten van muziek in een programma met bijzondere gasten. Dit keer ontvangt hij The Lasses en dansgroep Celtic Swing!
 • De Avond van de Meezingers

  Door de Vlaardingse band We-R-All-Stars

  Waan je voor een avond als een echte rockster en laat je muzikale talenten de vrije loop tijdens deze XL Karaoke Show! De Vlaardingse band We-R-All-Stars  spelen hits van nu en uit lang vervlogen tijden, schuiven de theater etiquette compleet aan de kant en laten de hele zaal meezingen en dansen.
 • Symphonic Rock Night

  The Second Chapter

  De band Symphonic Rock Night presenteert met de show 'A Complete Evening' een geheel nieuwe set van maar liefst 18 songs van o.a. Pink Floyd, Yes, Marillion en Supertramp, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog in de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden.  
 • Jazz in Town - Voorstelling gaat door!

  Stormvogel

  De artistieke duizendpoot Stormvogel trakteert u op een onvergelijkbare mix van modale jazz, prog rock en oude Indo-Europese traditionele muziek te brengen i.c.m. met voordrachten uit zijn eigen werken zoals de kersverse dichtbundel 'Pijnlijke Stilte'.
 • Let's be Gypsies XL

  ft. Mozes Rosenberg

  Jongens in scherp gesneden pakken, ramvol gypsy jazz. Met zang van Roy de Rijke (gitaar) en Erik Koning (viool), nu eenmalig met Mozes Rosenberg.
 • De Mattheus Passie

  Met Jan Rot, Sharon Kips en Musica Extrema

  Een unieke uitvoering, waarin klassieke en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar ontmoeten. Acteur Peter Faber neemt het publiek mee door het verhaal van de evangelist, zangeres Sharon Kips (X-Factor) en bariton Job Hubatka zingen de beroemde aria’s. Met een muzikale omlijsting door Tango Extremo.