programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Muziek

 • Steffen Morrison

  Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

  Soulzanger Steffen Morrison speelt met zijn veelzijdige, soms rauwe stem al jarenlang met zijn band de festivals en clubs plat in de geest van zijn grote muzikale helden Otis Redding en James Brown!
 • Zep & Friends

  Onderdeel van het Moestuin Festival

  Onweerstaanbare dansgrooves met drums, blazers, beats, vocals en dansers. De spectaculaire show van Zep & Friends heeft het allemaal. De 19-jarige drummer en producer staat centraal, maar samen met zijn bevriende muzikanten en dansgroep weet hij de vibe naar het kookpunt te krijgen.
 • JB Meijers

  Deltaboy

  JB is één van Nederlands bekendste muzikanten door zijn werk met o.a. De Dijk en The Common Linnets. In Deltaboy neemt hij de muziekvorm Deltablues onder de loep. Want hoe ver reiken de tentakels van deze muziekvorm?
 • Dominic Seldis

  Music, Maestro!

  Met Music, Maestro! brengt de energieke Brit samen met zijn orkest, bestaande uit negen topmusici, een show vol humoristische en persoonlijke verhalen, verbluffende videobeelden en natuurlijk prachtige muziek. En wie weet bent u de geluksvogel die voor even dirigent mag zijn!
 • Eric Vloeimans

  Gatecrash - onderdeel van Jazz in Town

  Eric Vloeimans heeft 5 Edisons, de Bird Award en vele andere prijzen ontvangen voor zijn werk als improviserend trompettist. Ook is hij bekend van zijn samenwerking met Armin van Buuren met het nummer 'Escape'.
 • 25 jaar Van Dik Hout

  Een uniek jubileumconcert!

  Van Dik Hout bestaat 25 jaar en hoe kun je dit jubileum nou beter vieren dan met een speciale theatertour: 25 jaar Van Dik Hout!
 • Zingen Met Hollands Mooiste

  Terug naar de tijd van toen

  Een nostalgische reis langs de vele, nog niet vervlogen, mooie herinneringen aan het Nederlandstalige muzikale erfgoed van o.a. Conny van den Bos, Wim Sonneveld en Toon Hermans.
 • Lucky Fonz III

  Buiten de lijnen

  Lucky Fonz III combineert cabaret, kleinkunst en unieke liedjes tot bijzonder en onvergelijkbaar totaaltheater.
 • 40UP

  Dansfeest voor 40-plussers

  Kom van de bank, trek je mooiste outfit aan en dans! 40UP is hét dansfeest voor iedereen die net/bijna/ongeveer/net niet/al lang 40 is.
 • The Rocket man

  A tribute to Elton John

  Een tribute aan de multi-Grammy Award-winnaar, muzikale legende en wereldster Sir Elton John.
 • DO

  Mijn Kleine Huis

  Do en haar muzikanten trakteren je op een volledig akoestische muziekshow vol prachtig Nederlandstalig repertoire, zowel nieuw werk als bekende klassiekers.
 • Luis Rabello

  Klassiek op zondag

  Geniet tijdens het tweede concert uit de reeks Klassiek op Zondag van de prachtigste muziekstukken door de Braziliaanse pianist Luìs Rabello. Sit back and relax!
 • Het Groot Niet Te Vermijden

  The Last Waltz!

  De laatste kans om deze briljante mannen te zien, want The Last Waltz is de 16e én de afscheidsvoorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden!
 • OG3NE

  Sweet Harmony Tour

  De dames van OG3NE keren na het enorme succes van Three Times a Lady, terug met een nieuwe theatershow. Laat u betoveren door de prachtige samenzang van de drie zussen.
 • The Bootleg Sixties

  Tribute: swingende ode aan de 60’s!

  ’s Werelds beste Sixties muziekshow is terug met een swingende en spectaculaire ode aan, je raadt het al: de jaren ’60!
 • Danny Vera - UITVERKOCHT!

  The Lone Stranger

  Na zijn memorabele optredens bij DWDD en VI en louter uitverkochte theaterzalen, is Danny Vera terug met een gloednieuwe (solo)show: The Lone Stranger. Een man met zijn gitaar, zijn liedjes uit 20 jaar eigen repertoire en zijn verhaal.
 • De Mattheus Passie

  Met Sharon Kips, Jan Rot, Job Hubatka en Musica Extrema

  Een unieke uitvoering, waarin klassieke en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar ontmoeten. Acteur Peter Faber neemt het publiek mee door het verhaal van de evangelist, zangeres Sharon Kips (X-Factor) en bariton Job Hubatka zingen de beroemde aria’s. Met een muzikale omlijsting door Tango Extremo.
 • Paulus Koor

  De trein

  Een jong echtpaar heeft in 1944 uren in een veewagen gezeten, op transport naar een kamp. Jaren later komen ze in een Intercity stil te staan en komen herinneringen boven. Waarom zaten ze in die trein? Kloppen de vreselijke verhalen?
 • Bevrijdingsfestival op het Veerplein

  75 jaar vrijheid!

  De Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen organiseert het altijd gezellige Bevrijdingsfestival gevuld met (jeugd)activiteiten, dans, muziek en gezelligheid. Omdat onze vrijheid bijzonder, kostbaar en waardevol is!
 • Van Merwijks Latin Soul en Salsa!

  Een spetterende muziek- en dansshow

  Jazz- en Latindrummer Lucas van Merwijk werd verliefd op Salsa muziek door de ritmes en verwantschap tussen muziek en dans. Ontdek de 100-jarige muziekgeschiedenis van Latin en Soul door middel van een knallende band, drie topzangers en tien betoverende dansers en danseressen!
 • De Ultieme Hazes Show

  Een avond met H6

  In 2003 speelde André Hazes een legendarisch concert, wat later één van zijn laatste zou blijken. Een avond met H6 neemt u mee terug naar dit historische moment. 13 topmuzikanten, waaronder leden van de Hazes band, en een zanger, wiens stemgeluid sterk op Hazes lijkt, brengen alle geliefde hits ten gehore.
 • Jan Rot

  O ja!

  Jan Rot, de door Frits Spits gekroonde 'Koning van de Hertaling', waagt zich aan hits van Nirvana en U2, maar ook de tranentrekker uit Titanic. Ook zijn eigen muzikale hoogtepunten en absurde verhalen worden niet vergeten, met menig ‘O ja!’- moment tot gevolg!
 • R&G Tango Duo

  Klassiek op zondag

  Pianist Robin El-Hage en violist Gustavo Cabrera studeerden beide cum laude af op Argentijnse tango bij Codarts. Kenmerkend voor het duo zijn de zelfgeschreven arrangementen die u meenemen langs het brede spectrum van de Argentijnse tango. Met geweldige interactie en verhalen over de arrangementen leert u de muziek aanvoelen en begrijpen.
 • Gerard Alderliefste & Friends

  Une belle histoire

  Gerard Alderliefste is al jarenlang de ambassadeur van de chanson. Als frontman van een achtkoppige band zorgt hij ervoor dat u op deze muzikale avond wederom verliefd zal worden op de prachtige teksten van artiesten als Julien Clerc tot aan Stromae, ook als u geen woord Frans spreekt.
 • Muzikaal Onthaal

  Rita & Friends

  Een heerlijke zondagmiddag genieten meezingen en -deinen met de muzikale show van Rita Young. Speciale gast dit jaar is zanger Perry Zuidam die samen met Rita Young, en natuurlijk nog veel meer (nader bekend te maken) muzikale vrienden, zal zorgen voor een wervelende theatershow vol verrassingen.