Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Muziek

 • The Kik

  Hertaalt Eurovisie

  In 'The Kik hertaalt Eurovisie' neemt The Kik een ieder mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald. Origineel en briljant uitgevoerd zoals alleen The Kik dat kan!
 • The Dutch Eagles

  New Horizon

  Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang maken The Dutch Eagles de hits en vergeten parels uit de jaren ’70 tijdloos en weer helemaal van nu. Verken samen met de bevlogen muzikanten een nieuwe horizon van de Amerikaanse country rock.
 • Carel Kraayenhof Quartet

  100 jaar Piazzolla

  Met ‘100 jaar Piazzolla’ eren de musici van het Carel Kraayenhof Quartet hun muzikale idool Astor Piazzolla, ter gelegenheid van zijn honderdste verjaardag. Instrumentale juweeltjes worden afgewisseld met kleurrijke persoonlijke verhalen van Carel en zijn muzikale compañeros.
 • Mart Hoogkamer

  Met een lach en een traan

  Na de nummer-1 hit Ik ga zwemmen (in bacardi lemon) en een avondvullend concert in Rotterdam Ahoy waagt volkszanger en ras-entertainer Mart Hoogkamer zich dit seizoen aan een muzikale theatertournee.
 • Önder

  Jazz in Town (locatie: De Kroepoekfabriek)

  Önder (onderdeel van de concertreeks Jazz in Town) brengt in de Kroepoekfabriek een avond vol nieuwe jazz-ontdekkingen van hypnotiserende, labyrintische drones naar chopped-up beats,  en van open soundscapes naar stevige avant-garde.
 • Marjolein Meijers

  Familieportret

  Marjolein Meijers (o.a. bekend als Annie van de Berini’s) is samen met haar muzikanten Walter en Onno Kuipers terug in de Stadsgehoorzaal! De nieuwe voorstelling ‘Familieportret’ zit vol mooie terugblikken, maar maakt ook nieuwe herinneringen.
 • Ellen ten Damme

  Barock

  Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme duikt in deze geschiedenis en laat zien dat het vandaag de dag nog steeds zo is. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.
 • Ruben Annink

  13 theatertour

  Na meerdere succesvolle clubtours maakt Ruben Annink, bekend dankzij zijn deelname aan tv-programma De Beste Singer-songwriter in 2015, eindelijk de stap naar het theater. Annink brengt een avondje Nederpop met een rauwe, warme twist en beheerst de kunst om herkenbare onderwerpen op niet-alledaagse wijze voor te dragen.
 • Lucas Hamming

  Niets te melden

  Lucas Hamming in het theater, géén rockmuziek, festivals, jankende gitaren en tussen zijn lange haar door speeksel spetterend schreeuwen in een roestende microfoon. Nee, alleen met een gitaar, zonder band, in een theaterzaal; dat is genoeg!
 • Henk Poort

  Singing with a Big Band

  Henk Poort is al jaren een fenomeen in ons land. Zo speelde hij vele rollen in musicals, opera’s, concerten en op TV. De volgende stap op zijn bucketlist: zingen met een echte Big Band! In deze zinderende show zingt hij het mooiste materiaal uit het American Songbook, van extravagante swing tot intieme luisterliedjes.
 • Irish Christmas

  An intimate evening

  Fergal Ó Murchú, de grootmeester van de traditionele Ierse muziek, heeft een nieuwe kerstshow in de startblokken staan die je nog lang bij zal blijven. Want als de Ieren kerst vieren, dan kan dat alleen maar uitmonden in een onvergetelijk muzikaal feest.
 • Tyranni Flock

  Jazz in Town (locatie: De Kroepoekfabriek)

  Tyranni Flock (onderdeel van de concertreeks Jazz in Town) brengt in de Kroepoekfabriek een avond vol ‘fusion’: elektronisch en akoestisch, synthesizers en dwarsfluiten. In dit contrast zit hun harmonie.
 • Elvis The Music - The King

  Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

  Een wervelende en spetterende muzikale show voor Presleyfans én nieuwe liefhebbers met de beste songs van de grootste die er was: Elvis Presley!
 • Dennis van Aarssen

  Swinging On A Star

  Onder begeleiding van zijn bigband brengt Dennis van Aarssen een avond vol heerlijke oude nummers van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en prachtige nieuwe songs uit zijn eigen repertoire.
 • Flip Noorman

  Zingt Tom Waits (in het Nederlands)

  Na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen was het slechts wachten tot Flip Noorman zijn andere grote held terug naar Nederland (en in het Nederlands) zou brengen: Tom Waits.
 • Jeroen van der Boom

  Live in het Theater

  Jeroen van der Boom vliegt al jaren van hot naar her voor optredens, interviews, presentatieklussen en nog veel meer en dit najaar doet hij daar gewoon nog een schepje bovenop met een theatertour. Na bomvolle ArenA’s, afgeladen televisiestudio’s en uitpuilende stadspleinen is het tijd voor uitverkochte theaterzalen, waaronder onze Grote Zaal.
 • Lennon & McCartney Acoustic

  Jop Wijlacker & Dennis Kolen – Two Of Us

  Met muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden; John Lennon en Paul McCartney. Sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen geven een geheel nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs van het duo.
 • Frans Bauer (met o.a. Sieneke)

  Verkoop start binnenkort, aanmelden voor de wachtlijst mogelijk

  Een gegarandeerde avond oergezelligheid, vol Hollandse hits, een spektakel en altijd met die gulle Bauer lach.
 • Sven Hammond met Peter Beets & New Jazz Orchestra

  Jazz in Town

  Sven Figee (Metropole Orkest, Residentie Orkest) slaat met zijn band Sven Hammond de handen ineen met de 18 koppige bigband New Jazz Orchestra o.l.v. Peter Beets. Verwacht verrassend solo- en samenspel, muzikaal avontuur en gezonde, maar vlijmscherpe swing en eigentijdse bewerkingen met een eigenzinnige draai.
 • De Mattheus Passie

  Met Sharon Kips en Musica Extrema

  Een unieke uitvoering, waarin klassieke en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar ontmoeten. Het publiek wordt door een verteller meegenomen in het verhaal van de evangelist, zangeres Sharon Kips (X-Factor) en bariton Job Hubatka zingen de beroemde aria’s. Met een muzikale omlijsting door Tango Extremo.
 • Slagerij van Kampen

  Rhythm of Life

  De nieuwste wervelende show van Slagerij van Kampen vol hartverwarmende energie, indrukwekkende set-ups, visuele effecten en de onmiskenbare kracht van de opzwepende drums.
 • Cry me a river Band

  Heroes of the 70's

  Heroes of the 70’s door de Cry Me A Rive Band o.l.v. rockzanger Erik Hagelstein (finalist The Voice Ssenior in 2021) is een sprankelende en muzikale ode, waarbij je op een trip down memory lane wordt meegenomen langs de grootse en mooiste hits uit de jaren ‘70.
 • Ezthetic

  Jazz in Town (locatie: De Kroepoekfabriek)

  Ezthetic. Met de zinderende ‘z’ van jazz. Zet je schrap voor het slagvaardige schoonheidsideaal van de Nederlandse drummer en componist Jens Meijer. Eigentijdse jazz op de kruiswegen van jazzrock, vrije improvisatie en lyrische melodiekunst.
 • Supertrap

  Crime of the Century

  De Nederlandse tribute band Supertrap brengt in hun nieuwe show een eerbetoon aan het album Crime of the Century van Supertramp. Een avond die de ware Supertramp liefhebber niet wil en mag missen!
 • Wouter Hamel

  Little Torch (Jazz in Town)

  Samen met zijn vaste muzikanten Thierry Castel en Rory Ronde verkent Wouter Hamel, met zowel elektronische als akoestische instrumenten, het spanningsveld tussen het oude en moderne, tussen nostalgie en een eigentijdse romantische draai: nummers die achteloos bewegen tussen de jazzy lounge lizards van vervlogen tijden en de donkere, klamme nachtclubs van vandaag.
 • Fats Domino

  Tribute

  De Fats Domino Tribute is een feest van herkenning, een explosief muziekspektakel vol vuur, virtuositeit en humor, met een overweldigende blazerssectie. Zin in een avondje ‘’Boogiewoogie’’? Dan is Fats Domino Tribute de beste keus voor u!
 • Herman van Veen

  De Voorstelling

  Niemand minder dan Herman van Veen sluit het theaterseizoen 22/23 muzikaal af met zijn gloednieuwe voorstelling De Voorstelling. Kom naar de voorstelling, vrolijke groet Herman van Veen!