programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Muziek

 • Jazz in Town

  Stefan Lievestro

  Jazz in Town start dit seizoen op zondag 20 september met contrabassist Stefan Lievestro. Door de jaren heen speelde hij met talloze internationale jazzartiesten. Samen met contrabassist en componist Alessandro Fongaro zal hij hij op avontuurlijke wijze de mogelijkheden van de contrabas binnen het jazz-idioom in melodisch, ritmisch en experimenteel opzicht verkennen.
 • Trio Tango Extremo

  Tanya Schaap, Rob van Kreeveld, Sandor Kem

  Tango Extremo heeft als orkest op grote en kleine concertpodia in Nederland en het buitenland gestaan met Europese en Zuid-Amerikaanse folklore, klassieke muziek, jazz- en Braziliaanse muziek worden gecombineerd met ‘tango nuevo’.
 • Let's be Gypsies XL

  ft. Mozes Rosenberg

  Jongens in scherp gesneden pakken, ramvol gypsy jazz. Met zang van Roy de Rijke (gitaar) en Erik Koning (viool), nu eenmalig met Mozes Rosenberg.
 • Klassiek op zondag

  Liedrecital door Ellyne Wieringa & Christy Luth

  Kom in melancholische sferen rondom Schubert’s lied Der Wanderer. Sopraan Christy Luth en pianiste Ellyne Wieringa brengen deze middag een gevarieerd liedrecital.
 • Freds Folk Foyer

  Met The Lasses en Celtic Swing

  Gastheer Fred Piek nodigt u uit om de sfeer te proeven van een authentieke folkclub en te genieten van muziek in een programma met bijzondere gasten. Dit keer ontvangt hij The Lasses en dansgroep Celtic Swing!
 • Kaya

  Wat ik achter laat

  Kaya is terug met een nieuwe muzikale theatervoorstelling met zelfgeschreven liedjes en verhalen over liefde, verlies, macht, onmacht en ouderschap. Geniet van teksten recht uit het hart en gegoten in kleine - en verstilde liedjes tot swingende jazz en popsongs.
 • Jazz in Town (Locatie: De Kroepoekfabriek)

  New Hammond Sound Project

  Op zondag 15 november staat Hammondmeester Carlo de Wijs met zijn New Hammond Sound Project (NHSP) in De Kroepoekfabriek (Let op! Niet in de Stadsgehoorzaal) tijdens Jazz in Town. Vooraf geeft hij ook een lezing over het instrument en zijn visie. Het klassieke Hammondgeluid opnieuw uitgevonden!
 • Niels Geusebroek

  Young at Heart

  Niels Geusebroek is terug! Na zijn succesvolle theaterprogramma’s Here Am I en Wildfire komt één van Nederlands meest authentieke singer-songwriters solo naar het theater met veel nieuwe muziek, dat belooft een prachtige avond te worden.
 • Jazz in Town

  Stormvogel

  De artistieke duizendpoot Stormvogel trakteert u op een onvergelijkbare mix van modale jazz, prog rock en oude Indo-Europese traditionele muziek te brengen i.c.m. met voordrachten uit zijn eigen werken zoals de kersverse dichtbundel 'Pijnlijke Stilte'.
 • Symphonic Rock Night

  The Second Chapter

  De band Symphonic Rock Night presenteert met de show 'A Complete Evening' een geheel nieuwe set van maar liefst 18 songs van o.a. Pink Floyd, Yes, Marillion en Supertramp, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog in de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden.  
 • De Avond van de Meezingers

  Door de Vlaardingse band We-R-All-Stars

  Waan je voor een avond als een echte rockster en laat je muzikale talenten de vrije loop tijdens deze XL Karaoke Show! De Vlaardingse band We-R-All-Stars  spelen hits van nu en uit lang vervlogen tijden, schuiven de theater etiquette compleet aan de kant en laten de hele zaal meezingen en dansen.
 • Duo Lente

  Klassiek op zondag

  De violiste Svetlana Pilipenko, bekend van o.a. het Sinfonia Rotterdam en het Zeeuws Orkest, en pianist Tim Krakers vormen samen al negen jaar het muzikale duo “Duo Lente”. Ze spelen muziek uit verschillende stijlperioden, zoals de klassieke muziek van Mozart, de romantische muziek van Grieg, of de twintigste-eeuwse muziek van Prokofiev.
 • Freds Folk Foyer

  Met o.a. Gerard van Maasakkers

  Gastheer Fred Piek nodigt u uit om de sfeer te proeven van een authentieke folkclub en te genieten van muziek in een programma met bijzondere gasten. Drie middagen met traditionals, interviews, verhalen, eigen repertoire van singer-songwriters en verrassende combinaties. Vanmiddag ontvangt hij Gerard van Maasakkers en multi-instrumentalist Rens van der Zalm.
 • OG3NE

  Sweet Harmony Tour

  De dames van OG3NE keren na het enorme succes van Three Times a Lady, terug met een nieuwe theatershow. Laat u betoveren door de prachtige samenzang van de drie zussen.
 • Jazz in Town

  Thijs Nissen

  Keiharde swing, dat kunt U verwachten van het Thijs Nissen Trio, maar ook voor een lyrische ballad schuwt deze formatie zich niet. De overkoepelende factor is in ieder geval het Great American Songboek.
 • Klassiek op zondag

  Het Zangkwartet

  4 Vlaardingse muzikale vrienden vormen samen het Zangkwartet. Helma van der Windt (sopraan), Sarie van Kralingen (alt), andré Betsema (tenor) en Peter van Kranenburg (bas) hebben allen al jarenlange koorervaring en komen een aantal keer per jaar samen als kwartet. Het repertoire is zeer divers: van vrolijke en komische liedjes tot serieuzer materiaal, maar het plezier beleven staat centraal.
 • Paulus Koor

  De trein

  Een jong echtpaar heeft in 1944 uren in een veewagen gezeten, op transport naar een kamp. Jaren later komen ze in een Intercity stil te staan en komen herinneringen boven. Waarom zaten ze in die trein? Kloppen de vreselijke verhalen?
 • Freds Folk Foyer

  Met o.a. Stephanie Struijk

  Gastheer Fred Piek nodigt u uit om de sfeer te proeven van een authentieke folkclub en te genieten van muziek in een programma met bijzondere gasten. Drie middagen met traditionals, interviews, verhalen, eigen repertoire van singer-songwriters en verrassende combinaties. Vanmiddag ontvangt hij Stephanie Struijk en multi-instrumentalist Rens van der Zalm.
 • De Mattheus Passie

  Met Jan Rot, Sharon Kips en Musica Extrema

  Een unieke uitvoering, waarin klassieke en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar ontmoeten. Acteur Peter Faber neemt het publiek mee door het verhaal van de evangelist, zangeres Sharon Kips (X-Factor) en bariton Job Hubatka zingen de beroemde aria’s. Met een muzikale omlijsting door Tango Extremo.