programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

Je hebt gezocht op: Muziek

Blader door de Theateragenda

Vol trots presenteren wij de 120 voorstellingen die wij in seizoen 24/25 voor jou in petto hebben. Blader door de kersverse (digitale) theaterbrochure of vraag er één aan en vul jouw theateragenda!
 • Alex Roeka

  Nachtcafé

  Treed binnen, vrienden, in het nachtcafé, Waar Roeka achter de bar staat en u laat proeven van exquise dranken, die onverwachte landschappen en verrassende vergezichten aan uw geestesoog voorbij doen glijden.
 • Fleetwood Mac - The Incredible Story

  The Cosmic Carnival

  The Cosmic Carnival neemt je mee op een muzikale ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische band Fleetwood Mac.
 • Belle Perez

  Diferente

  Belle Perez heeft slechts een paar noten nodig, gecombineerd met haar unieke stemgeluid om haar publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. In haar nieuwe theatertournee brengt ze niet alleen haar grootste hits, maar hoor je voor het eerst ook enkele liedjes uit haar deelname aan ‘Beste Zangers’.
 • Sven Hammond Big Band Plays Ray Charles

  Na het geweldige succes van de allereerste theatertournee kun je organist en bandleider Sven Figee en zijn bekende orkest wederom in het theater bewonderen. In een funky en soulvolle avond rondom de legende Ray Charles geniet je van wereldhits, zijn bijzondere levensverhaal en vooral soul, jazz, blues, rhtyhm & blues!
 • Muza Valiaddinzade

  Piano Recital

  De jonge, uit Oekraïne gevluchte pianiste Muza Valiaddinzade toont deze middag haar uitzonderlijk talent in werken van Chopin, Liszt, Mendelssohn en Rachmaninov.
 • The Dutch Eagles

  20 Years on the road (try-out)

  Bij hun ontstaan 20 jaar geleden had deze band nooit durven dromen dat zij nu nog steeds met verve de muziek uit lang vervlogen tijden zouden spelen. Een perfect moment om tijdens de 20 Years on the road tour stil te staan bij de muzikale hoogtepunten en belangrijkste jaren van The Eagles.
 • de Wannebiezz in Concert

  Samen met hun begeleidingsband B!K D!EL en de backing vocals de Wannebabezz zingen de Wannebiezz hun eigen hits, maar ook nooit eerder uitgevoerd repertoire in hun eerste theaterconcert. Van klein akoestisch tot fifties rock en alles wat daartussen zit.
 • Emma Heesters

  Live in Theater

  Heb jij ook zo genoten van de optredens van Emma Heesters in de televisieprogramma's Stars on Stage en Beste Zangers? Stap nu binnen in haar muzikale wereld, rechtstreeks van het scherm naar het podium, tijdens Emma Heesters' Live in Theater!
 • Jamai

  I’m still standing - Tribute to Elton John (reprise)

  Het kleurrijke en opzwepende theaterconcert I’m Still Standing is een eerbetoon aan Jamai’s muzikale held Elton John. Een heerlijk extraverte muzikale show, waarin Jamai en zijn band je meenemen in een breed scala hits van deze Grammy-award winning rockster. My gift is my song … and this one’s for you!
 • Luís Rabello

  Romantisch, impressionistisch en jazzy pianoconcert

  Dit romantische, impressionistische en jazzy gastprogramma vol werken van Europese en Latijns-Amerikaanse componisten wordt aangeboden door de Vlaardingse muziekdocente Helma van der Windt, vanwege haar liefde voor klassieke muziek en ter gelegenheid van haar 60e verjaardag.
 • Popup Choir

  #Singfluencers: lekker gaan op de '80s

  Zij spelen, jij zingt. Ook als je denkt dat je niet kunt zingen. Dát is Popup Choir. Kneiterlekkere popnummers uit de '80s, twee uur lang vol gas gaan en een driestemmig hoogtepunt.
 • Niels Geusebroek

  Sings Coldplay (reprise)

  Net als voor vele Nederlanders is de muziek van de immens populaire band Coldplay van grote betekenis voor singer-songwriter Niels Geusebroek (bekend van The Voice of Holland). Hoog tijd voor een theatershow rondom het omvangrijke oeuvre dat de Engelse band de afgelopen decennia heeft opgebouwd.
 • The Story of Boybands

  Oh my god they’re back again!

  In deze spetterende muzikale avond duikt Charly Luske samen met Leon Sherman, Tommie Christiaan en bandleider Nick Bult in de bekendste boybands. De spannende verhalen, hun succes en schandalen én vooral natuurlijk de allergrootste hits van o.a. Backstreet Boys, *NSYNC, Five, One Direction en Boyz II.
 • Simply The Best of Tina Turner

  feat. Nurlaila Karim

  Stap binnen in de wervelende wereld van de Queen of rock-'n-roll Tina Turner, met ‘number one Tina performer’ Nurlaila Karim als leadzangeres, een negenkoppige showband inclusief backing vocals en danseressen en natuurlijk de grootste hits!
 • Bovenste Knoopje Open

  Hoe is het water?

  Deze band brengt hartverwarmende liedjes in een tijd die soms bijna apocalyptische trekjes heeft. Want in welk water zwemmen we nu eigenlijk precies? Een avond vol humor en herkenning waarop je optimistischer de zaal gaat dan je binnengekomen bent. Deze vier jonge multi-instrumentalisten zijn met hun poëtische en scherpe verhalen, humor en engagement hard aan de weg aan het timmeren!
 • Re-Play & Roméo

  The Legacy Tour

  Zet twee van de grootste en toonaangevende pop/R&B-groepen uit de jaren ’90 bij elkaar en je krijgt: vuurwerk! Na 13 jaar komen de internationaal bekende mannen van Roméo weer bij elkaar om samen met R&B grondleggers Re-Play iedereen mee te nemen op een trip down memory lane.
 • Pater Moeskroen

  Komt van een koude Kerstmis thuis

  Pater Moeskroen heeft de oplossing tegen de jaarlijkse sleur van de verplichte Kerstnummers: nieuwe Kerstnummers! De Bourgondiërs met hits als “Joost” en “Roodkapje” zetten de Kerstmuts op en halen de kerstballen weer van zolder om voor alles behalve een stille nacht te zorgen.
 • Mell VF

  DNA

  In DNA komen verhalen en muziek samen en vervagen de grenzen tussen fictie en waarheid. Met betoverende harmoniën en ritmes, waar in iedere noot de familiegeschiedenis doorklinkt, krijgt elk verhaal een nieuwe dimensie en diepere betekenis. Dompel jezelf onder in de wonderlijke wereld van Mell VF’s muzikale DNA en het DNA van voorouders.
 • Tanya Schaap

  Heimatliebe

  Bij ontvangst van de stimuleringsprijs van het Lothar Pfifferling Institut te Wuppertal kreeg Tanya Schaap (o.a. Musica Extrema) een speciale opdracht: zet de rijke Duitse muziekcultuur wereldwijd in de schijnwerpers. Het resultaat: een hilarische en muzikaal hoogstaande voorstelling waarin Tanya in achttien verschillende personages kruipt. Bijgestaan door drie gerenommeerde Duitse musici.
 • Gerard Alderliefste & Friends

  Une belle histoire - episode 3

  Waan je voor één avond op een Frans dorpsplein bij een fête du village. Samen met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen viert Gerard Alderliefste het Franse chanson. Raak gecharmeerd door de warme Franse klanken van de accordeon en viool en wordt meegevoerd door het joie de vivre en de liefde voor muziek en de Franse taal.
 • Simon & Garfunkel Acoustic – Old Friends

  Jop Wijlacker & Dennis Kolen (reprise)

  Jop Wijlacker en Dennis Kolen maken een nostalgische muzikale reis met weergaloze tweestemmigheid, een spraakmakend verhaal, intrigerende beelden en uiteraard de prachtige muziek van Simon & Garfunkel. Na 20 jaar goede vriendschap stellen Jop en Dennis de vraag hoe de moderne tijd verschilt van de swinging ‘60’s en ‘70’s, de tijd waarin de popcultuur ontstond en de iconische hits van Simon & Garfunkel voor het eerst uitkwamen.
 • The Fortunate Sons

  The Best of CCR

  The Fortunate Sons hebben met hun zeer succesvolle deelname aan het SBS6-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ een ware Creedence Clearwater Revival ontketend. In deze weergaloze ode nemen de muzikanten je mee naar de hoogtijdagen van de popmuziek met de grootste hits van CCR!
 • Kwiatkowska & Adamus Duo

  Huiskamerconcert

  In het kader van Klassiek uit alle windstreken speelt dit bijzondere ensemble een uniek huiskamerconcert in de sfeervolle Boven Foyer. Tijdens de Grand Tour of the European Virtuosos worden de toeschouwers getrakteerd op klassieke en vroeg romantische muziek op historische instrumenten.
 • Kaya

  Tussen vroeger en later

  Kaya is terug met de nieuwe muzikale theatervoorstelling Tussen vroeger en later met zelfgeschreven Nederlandstalige liedjes over liefde, verlies, verlangen en dromen. De vier muzikanten weten het publiek te roeren en te ontroeren met grote, kleine, verstilde en veel nieuwe liedjes die recht uit het hart komen.
 • Young Talent Orchestra

  o.l.v. Mikhail Zemtsov

  Het Young Talent Orchestra uit Rotterdam komt, onder leiding van dirigent Mikhail Zemtsov, naar Vlaardingen. Leerlingen van het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut en Codarts Lyceum vormen samen een professioneel symfonieorkest en laten je kennismaken met hun grootste passie in het leven: muziek!
 • Vuile Huichelaar

  De Foute Liedjes Parade

  De koninginnen van het meezingcabaret trekken wederom ten strijde, gewapend met heerlijke foute liedjes en dito types als kippensoep voor de ziel. Spits, herkenbaar, krankzinnig en brutaal, maar nooit ordinair. Na deze masterclass in zorgen vergeten, samen zijn, omdenken en pret maken zal iedereen met een glimlach van oor tot oor en íets schorre stembanden de zaal weer verlaten. En ja: ook (dappere) mannen zijn van harte welkom om mee te doen.
 • Broos

  Anne Zwaga & Cajan Witmer

  Een uniek jazz & poetry theaterconcert dat voelt alsof er een gedichtje in je hart kruipt. Met uitsluitend eigen muziek en beeldende teksten brengen Cajan en Anne de luisteraar in de sfeer van de muziek. In lyrische melodieën lijken de saxofoon en piano met elkaar samen te smelten met uitgebreide ruimte om te fantaseren, door te denken en te lachen.
 • Diederick Ensink

  Diederick's Duel

  In deze voorstelling gaat muzikale alleskunner Diederick, zoals de titel al doet vermoeden, de strijd aan. Een strijd niet tégen, maar mét al zijn instrumenten. Dit is niet de enige strijd die geleverd zal worden, want wat gebeurt er als de strijd in het hoofd het overneemt? Deze vraag zorgt voor grappige, ontroerende en vooral herkenbare muzikale momenten.
 • Hoezo, Bach?

  Esther Apituley & Noraly Beyer

  Twee charismatische biculturele vrouwen dagen elkaar op scherpe en humorvolle manier uit over hun passie voor muziek én hun achtergrond, Moluks en Surinaams. Altvioliste Esther Apituley en journalist Noraly Beyer groeiden beiden op met de westerse cultuur, maar zijn ook doordrenkt met de cultuur van hun voorouders. In hun zoektocht naar deze roots komen ze uit op één gemene deler: Johann Sebastian Bach.
 • Evergreen TOP 1000 Live!

  Remember the good times

  Met mooie verhalen, humor en muziek nemen de bandleden je voor één avond mee terug naar het gevoel van vroeger. Prachtige muziek uit binnen- en buitenland, met in het bijzonder een plek voor de classics uit Volendam, het dorp waar de band vandaan komt.
 • Solomet3

  Vera van der Poel, Sander Donkers en David Middelhoff

  Solomet3 is méér dan 3 keer 1, want als Vera van der Poel, David Middelhoff en Sander Donkers hun kwaliteiten bundelen gaan er andere krachten spelen! Deze multitalenten in de mix zorgen gegarandeerd voor een inspirerende, vermakelijke, literaire en toch lichtvoetige voorstelling.
 • The Kik

  Bal Populaire

  Levensliederen, smartlappen en tranentrekkers: het was slechts een kwestie van tijd voordat The Kik, onder aanvoering van Dave von Raven, zich aan deze materie zou wagen. Bal Populaire barst van de liedjes waarin gezelligheid en ambiance de boventoon voeren, waarbij ruimte is voor nostalgie en waar melancholie steeds op de loer ligt.
 • Slagerij van Kampen

  40 Jaar Jubileumtour

  Een Edison Award, een gouden cd, vele theatertournees, tv-optredens én een liveoptreden voor Nelson Mandela: Slagerij van Kampen heeft de afgelopen 40 jaar enorme successen geboekt! In deze voorstelling smelten het prachtige verleden en het krachtige, indrukwekkende heden samen tot een fantastische live-ervaring gekenmerkt door het typische Van Kampen-geluid.
 • The Songwriters Club

  Laat je verrassen door wisselende singer-songwriters

  Iedere show van The Songwriters Club kent een andere line-up bestaande uit drie singer-songwriters, deze wisselingen maken elke voorstelling dus uniek! Denk aan singer-songwriters die nét hun eerste single op de radio hebben, of artiesten die veel voor anderen schrijven. Laat je verrassen en (her)ontdek talent.