programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Puur Vlaardings

 • Talk of the Town

  De Vlaardingse talkshow Talk of the Town is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van de Stadsgehoorzaal. Op deze vrijdagavond organiseert de gedreven redactie deze prikkelende show weer mét publiek over, voor en met de stad.
 • Talk of the Town

  Nieuwe datum bekend, bezoekers zijn geïnformeerd

  De Vlaardingse talkshow Talk of the Town is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van de Stadsgehoorzaal. Op drie vrijdagavonden organiseert de gedreven redactie deze prikkelende show over, voor en met de stad.
 • de Wannebiezz

  15 jaar Live!

  Een exclusieve Wannebiezz-beleving op gepaste afstand. Eens kijken of met honderd inhakers en meezingers ook het dak eraf gaat. De polonaise wordt lastig, maar daar wordt vast wel een mouw aan gepast. Een unieke avond die slechts is weggelegd voor 100 snelle beslissers!
 • Vlaardings Musical Gezelschap

  Meer informatie volgt z.s.m., bezoekers worden geïnformeerd

  Het Vlaardings Musical Gezelschap viert 75 jaar vrijheid met een groots opgezette, muzikale productie!
 • Ingewikkeld

  MuToDa 2021

  Hoe reageert een vader als zijn dochter geen vlees meer wil eten? Hoe bezorgd zijn we rondom het klimaat? En hoe tolerant is een ouder als een ingewikkelde kwestie het eigen kind betreft? Het contact tussen ouder en kind is niet altijd eenvoudig. Grote thema’s worden aangekaart in een kleurrijke voorstelling met medewerking van een kleine vijftig leerlingen en ruim tien personeelsleden van het Groen van Prinstererlyceum.