programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Puur Vlaardings

 • Talk of the Town

  Vlaardingse talkshow

  De Vlaardingse talkshow Talk of the Town is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van de Stadsgehoorzaal. Op vier vrijdagavonden organiseert de gedreven redactie deze prikkelende show over, voor en met de stad.
 • Let's be Gypsies XL

  ft. Mozes Rosenberg

  Jongens in scherp gesneden pakken, ramvol gypsy jazz. Met zang van Roy de Rijke (gitaar) en Erik Koning (viool), nu eenmalig met Mozes Rosenberg.
 • Zing Nederlands Met Me

  Gezellig samen zingen

  Tot aan de zomervakantie zetten we iedere eerste zaterdag van de maand de theaterdeuren open om heerlijk met elkaar (onder begeleiding van 2 muzikanten en dirigenten) Nederlands te zingen en zo de Nederlandse taal te oefenen. De toegang is gratis, neem gerust iedereen mee die je kent!
 • X-Posure: Open Podium

  Schrijf je in voor jouw '4 minutes of fame'!

  Een nummer zingen, een instrument bespelen, poëzie, dans, rap, een cabaret-act, een monoloog, hiphop, een (veilige) circus-act, alleen of met een groep… Alle artiesten wonend in Vlaardingen e.o, van 6 tot 116 jaar nodigen we uit om zich in te schrijven voor het Open Podium.
 • Talk of the Town

  Vol interviews, leuke rubrieken en muziek!

  Talk of the Town is dé avondvullende en inspirerende talkshow van Vlaardingen in de gezellige en sfeervolle Harmonie, vol lokale actualiteiten, nieuwtjes, spannende interviews, maatschappelijke en culturele initiatieven, politieke partijen, muzikale optredens en meer.
 • Scrooge - A Christmas Carol (6-12 jaar)

  Door Stichting On Steetsj

  Wie kent het wereldberoemde verhaal over de norse Scrooge die een verschrikkelijke hekel heeft aan kerstmis niet? Een avontuurlijk spektakel vol muziek, zang, dans, geesten, feesten, humor, interactie, kerstbomen, kerstballen en sneeuw!
 • De Avond van de Meezingers

  Door de Vlaardingse band We-R-All-Stars

  Waan je voor een avond als een echte rockster en laat je muzikale talenten de vrije loop tijdens deze XL Karaoke Show! De Vlaardingse band We-R-All-Stars  spelen hits van nu en uit lang vervlogen tijden, schuiven de theater etiquette compleet aan de kant en laten de hele zaal meezingen en dansen.
 • Paulus Koor

  De trein

  Een jong echtpaar heeft in 1944 uren in een veewagen gezeten, op transport naar een kamp. Jaren later komen ze in een Intercity stil te staan en komen herinneringen boven. Waarom zaten ze in die trein? Kloppen de vreselijke verhalen?
 • Vlaardings Musical Gezelschap

  Vrij Zijn?!

  Het Vlaardings Musical Gezelschap viert de vrijheid met een groots opgezette, muzikale productie!
 • Ingewikkeld

  MuToDa 2021

  Hoe reageert een vader als zijn dochter geen vlees meer wil eten? Hoe bezorgd zijn we rondom het klimaat? En hoe tolerant is een ouder als een ingewikkelde kwestie het eigen kind betreft? Het contact tussen ouder en kind is niet altijd eenvoudig. Grote thema’s worden aangekaart in een kleurrijke voorstelling met medewerking van een kleine vijftig leerlingen en ruim tien personeelsleden van het Groen van Prinstererlyceum.