programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Puur Vlaardings

Theater t/m 9 februari gesloten

Kaarthouders en huisgezelschappen worden per mail geïnformeerd. U kunt wel kaarten bestellen voor later in het seizoen. Bij annulering van een voorstelling krijgt u altijd uw geld terug.
 • Koffie met de StadsVrienden

  Gaat door als online bijeenkomst!

  De StadsVrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Tijdens koffiemomentjes ontmoeten de StadsVrienden elkaar en lichten wij een aantal theatervoorstellingen uit. Dit keer vindt het koffiemoment online plaats!
 • Talk of the Town

  Dé Vlaardingse talkshow

  De Vlaardingse talkshow Talk of the Town is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van de Stadsgehoorzaal. Op drie vrijdagavonden organiseert de gedreven redactie deze prikkelende show over, voor en met de stad.
 • Groot Vlaardings Dictee 2021

  Sgrijft u mee voor het goede doel?

  De achtste editie van het Groot Vlaardings Dictee, LIVE & ONLINE! We maken van de nood een deugd. Speel thuis mee!
 • Koffie met de StadsVrienden

  Alleen naar het theater? Geen probleem!

  De StadsVrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Tijdens koffiemomentjes ontmoeten de StadsVrienden elkaar en lichten wij een aantal theatervoorstellingen uit. Via de StadsVrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Reserveer snel een plekje!
 • Zing Nederlands Met Me

  Gezellig samen zingen!

  Wat is er leuker dan samen zingen om een nieuwe taal te leren? Wij zetten daarom regelmatig de theaterdeuren open om gezellig samen, en onder begeleiding van 2 muzikanten, de beste Nederlandse nummers te zingen. De toegang is gratis, dus wees welkom!
 • Talk of the Town

  Dé Vlaardingse talkshow

  De Vlaardingse talkshow Talk of the Town is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van de Stadsgehoorzaal. Op drie vrijdagavonden organiseert de gedreven redactie deze prikkelende show over, voor en met de stad.
 • Ingewikkeld

  MuToDa 2021

  Hoe reageert een vader als zijn dochter geen vlees meer wil eten? Hoe bezorgd zijn we rondom het klimaat? En hoe tolerant is een ouder als een ingewikkelde kwestie het eigen kind betreft? Het contact tussen ouder en kind is niet altijd eenvoudig. Grote thema’s worden aangekaart in een kleurrijke voorstelling met medewerking van een kleine vijftig leerlingen en ruim tien personeelsleden van het Groen van Prinstererlyceum.
 • De Avond van de Meezingers

  Door de Vlaardingse band We-R-All-Stars

  Waan je voor een avond als een echte rockster en laat je muzikale talenten de vrije loop tijdens deze XL Karaoke Show! De Vlaardingse band We-R-All-Stars  spelen hits van nu en uit lang vervlogen tijden, schuiven de theater etiquette compleet aan de kant en laten de hele zaal meezingen en dansen.
 • Vlaardings Musical Gezelschap

  Vrij Zijn?!

  Het Vlaardings Musical Gezelschap viert de vrijheid met een groots opgezette, muzikale productie!
 • X-Posure: Open Podium

  Maak kennis met het nieuwste lokale talent!

  Ontdek de aanstormende talenten van Vlaardingen tijdens het X-Posure Open Podium! Op deze dag zullen, verdeeld over 4 shows, 36 lokale talenten zich aan het publiek van Vlaardingen tonen. Iedere deelnemer pakt hier letterlijk ‘4 Minutes of Fame’, maar wie weet leidt dit wel tot nog veel meer!
 • Let's be Gypsies XL

  ft. Mozes Rosenberg

  Jongens in scherp gesneden pakken, ramvol gypsy jazz. Met zang van Roy de Rijke (gitaar) en Erik Koning (viool), nu eenmalig met Mozes Rosenberg.