programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Festival

Onze theaterdeuren mogen open!

Vanaf 26 januari mogen we onze theaterdeuren weer (onder voorwaarden) openen! Wij onderzoeken voor de voorstellingen t/m 9 maart de mogelijkheden omtrent doorgaan of verplaatsen/annuleren en stellen bezoekers hiervan per mail op de hoogte.
 • Moestuin Festival

  Een wereld vol muziek, theater, dans en eten in alle hoeken van het theater!

  Zodra je het theater binnenstapt waan je je in zeven werelddelen tegelijk en worden alle zintuigen geprikkeld. Luister naar muziek die je thuis niet snel zult horen, bekijk indrukwekkende voorstellingen op diverse plekken in het theater, proef de lekkerste hapjes en drankjes van over de hele wereld en voel de culturele energie die door het gebouw raast.
 • Op visite in de huiskamer van de Oekraïne en Suriname

  Onderdeel van het Moestuin Festival

  Maak kennis met twee families, in twee huiskamers, en ontdek alles over hun dagelijkse leven in de Oekraïne en Suriname: hun tradities, gebruiken, kleding, muziek, kunst en eten en drinken.
 • Wereldmuziek door Codarts

  Onderdeel van het Moestuin Festival

  Studenten van de opleiding Wereldmuziek nemen alle festivalbezoekers mee op reis tijdens vier verschillende optredens. Kom ook op bezoek en geniet van Tango, Latin, Hiphop, Jazz en nog veel meer.
 • Haar & Hem, De Vader, de Zoon en de Heilige Geest

  Onderdeel van het Moestuin Festival

  Haar & Hem, De Vader, de Zoon en de Heilige Geest is het derde deel in een serie verhalen. Ga mee in deze unieke theaterbeleving over een kapper, Phillip, die gelooft dat liefde, ondanks alle obstakels en zware uitdagingen in het leven, altijd overwint.
 • Étoiles Électriques

  Onderdeel van het Moestuin Festival

  De 14-koppige festivalband Étoiles Électriques vermengt muziek uit het Midden-Oosten met funky popmuziek en creëert zo een culturele en muzikale explosie die stilstaan onmogelijk maakt. Arabische, Koerdische en Perzische muziek smelten samen met Amerikaanse en Europese klanken.