programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

Je hebt gezocht op: Festival

Vind je het lastig om te kiezen? Krijg hier persoonlijk theateradvies!

Het programma van theaterseizoen 24/25 bestaat uit maar liefst 120 fantastische, uiteenlopende voorstellingen. Heb jij al lekker door onze theaterbrochure gebladerd of door het programma op onze website zitten scrollen, maar kun je maar níet kiezen tussen al die te gekke shows? Wij helpen je graag een handje door de voorstellingen die perfect bij jou passen op een rijtje te zetten!
 • Stadskaravaan Westwijk

  Festival met theater, muziek, kunst en meer!

  De Stadskaravaan is een reizend festival waarbij muziek, theater, cultuur, dans, eten, drinken en veel meer. Iedere editie van het festival is anders en wordt samengesteld in samenwerking met wijkbewoners en andere belangstellenden.
 • Kraanconcerten met Young Talent Orchestra en Stringfever

  Openluchtconcert in het prachtige decor van de Oude Haven

  De openluchtconcerten uit 2023 in het prachtige decor van de Oude Haven kunnen rekenen op een groots vervolg! Laat je deze avond muzikaal verrassen door het Young Talent Orchestra en Stringfever, die zich beiden wagen aan prachtige en bekende filmmuziek rond de Stadskraan in Vlaardingen.
 • Kraanconcerten met o.a. Monique Smit, De Kast, Lo Poloko en Convoi Exceptional

  Openluchtconcert in het prachtige decor van de Oude Haven

  De openluchtconcerten uit 2023 in het prachtige decor van de Oude Haven kunnen rekenen op een groots vervolg! Laat je deze dag rond de Stadskraan in Vlaardingen muzikaal verrassen door Monique Smit & Kidspop, Silver Pockets Full, De Kast, Lo Poloko en Convoi Exceptional.
 • Stadskaravaan Finale 2024

  Feestelijke afsluiting van het festivaljaar

  Tijdens de finale van de Stadskaravaan komen hoogtepunten van de afgelopen edities nóg een keer langs én wordt het publiek getrakteerd op nieuwe artiesten en activiteiten.