programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

Je hebt gezocht op: Jeugd & Familie

Vind je het lastig om te kiezen? Krijg hier persoonlijk theateradvies!

Het programma van theaterseizoen 24/25 bestaat uit maar liefst 120 fantastische, uiteenlopende voorstellingen. Heb jij al lekker door onze theaterbrochure gebladerd of door het programma op onze website zitten scrollen, maar kun je maar níet kiezen tussen al die te gekke shows? Wij helpen je graag een handje door de voorstellingen die perfect bij jou passen op een rijtje te zetten!
 • Tissue in Motion

  Theater op het Zomerterras

  In samenwerking met het Zomerterras presenteren we iedere Zomerterraszondag, en vrijdagavond 9 augustus, een avontuurlijke theateract voor de hele familie. In deze luchtvoorstelling, die zich afspeelt in een indrukwekkende stellage, leiden de kleurrijke organza doeken in de wind een eigen leven en danst de artiest een prachtig duet met de wind en de doeken.
 • Jump Cut

  Theater op het Zomerterras

  In samenwerking met het Zomerterras presenteren we iedere Zomerterraszondag, en vrijdagavond 9 augustus, een avontuurlijke theateract voor de hele familie. In een magisch en filmisch decor, dat zo uit een droomwereld lijkt te komen, trakteert het acrobaten- en circusduo Raphael Herault en Summer Hubbard je op een indrukwekkende choreografie en knap staaltje acrobatiek.
 • SlodDe & Vos in de Geluidentuin

  Theater op het Zomerterras

  In samenwerking met het Zomerterras presenteren we iedere Zomerterraszondag, en vrijdagavond 9 augustus, een avontuurlijke theateract voor de hele familie. En dit is niet zómaar een liedjesvoorstelling; dit is een (té) gekke en betoverende show, waarin je ontdekt dat geluiden nét zo kleurrijk zijn als jijzelf!
 • Banan’O’Rama

  Theater op het Zomerterras

  In samenwerking met het Zomerterras presenteren we iedere Zomerterraszondag, en vrijdagavond 9 augustus, een avontuurlijke theateract voor de hele familie. In de grappige, interactieve en spectaculaire onemancircusshow Banan’O’Rama word je verrast door een mix van fysieke komedie, mime en bizarre circustrucs.
 • De Kleine Zeemeermin (4+)

  Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik diep in de prachtige onderwaterwereld van de familiemusical De Kleine Zeemeermin! Het bekende verhaal van de onderwaterprinses die verliefd wordt op een mensenprins komt tot leven in deze spetterende sprookjesmusical voor de hele familie vol vrolijke liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een spat humor in het verhaal.
 • Woezel & Pip (2+)

  Sprookjes uit de Tovertuin (try-out)

  De lieve hondjes Woezel en Pip nemen de kleinste theaterbezoekertjes weer mee naar een wereld vol magie en plezier. In de gloednieuwe, muzikale theatertour Sprookjes uit de Tovertuin wordt er een écht sprookjesfeest gevierd! Kom je ook meezingen, -dansen en na afloop op de foto en knuffelen tijdens de Meet & Greet?
 • Gewoon zoals je bent (2+)

  Naar het populaire prentenboek van Jonny Lambert

  In de herfstvakantie én tevens Nationale KinderTheaterWeek brengt Klein Amsterdam Producties de muzikale en beeldende theatervoorstelling Gewoon zoals je bent, gebaseerd op het gelijknamige populaire prentenboek van Jonny Lambert.
 • Pepernotenpret (2+)

  Met Dirk Scheele

  Dirk Scheele viert in deze vrolijke en muzikale voorstelling het Sinterklaasfeest samen met alle kleine hulppieten en sinterklazen in de zaal. Vergezeld door echte zangpieten zingt hij bekende én nieuwe Sinterklaasliedjes. En als je mooi en hard genoeg meezingt, -swingt en -doet komt Sinterklaas misschien ook nog wel een deuntje meespelen…
 • Fien & Teun de Musical (2+)

  Circus op de boerderij (try-out)

  Het allerleukste boertje en boerinnetje zijn terug in het theater met een spiksplinternieuwe en vooral vrolijke familiemusical! Beleef een vrolijk circusavontuur en zet samen met Fien en Teun én alle dierenvriendjes al zingend en dansend de beestenboel op zijn kop.
 • Babykerstconcert (0+)

  Twinkel Twinkel Kleine Ster

  Verras jouw kleintje met de magie van theater! In het sfeervolle speelconcert worden de állerkleinsten (0 tot 18 maanden) betoverd met klassieke kerstklanken. De baby’s kunnen wiebelen en wiegen op de vrolijke en rustgevende klanken van het strijkerstrio Krulmuziek. Of rondkruipen over het grote kleed, dichtbij de muzikanten of juist lekker veilig op schoot.
 • Kerstconcert (2+)

  Door Krulmuziek

  Met het Kerstconcert van Krulmuziek worden alle jonge bezoekertjes (2 tot 6 jaar) getrakteerd op een muzikale droomwereld in kerstsferen. Laat je verwonderen door de strijkmuziek van grote componisten, zing en swing mee met de muzikanten en maak samen muziek met rinkelende belletjes.
 • Bing (1+)

  Bing's dagje uit

  Bing, Sula, Flop, Pando en Coco vieren “Leuke Dingen Dag”, de dag waarop je alleen maar leuke dingen mag doen. Maar wat moet je dan gaan doen? Alles is toch leuk? Beleef samen met Bing en zijn vriendjes een vrolijk meezing avontuur, waar het nodige mis gaat, maar natuurlijk alles weer goed komt.
 • Sjef Torrie (5+)

  Workshop Gezonde Snoep (DIY)

  Het klinkt misschien gek, maar: snoep is gezond! Tijdens deze leerzame DIY workshop maak je samen met Sjef Torrie een gezond snoeppakketje. Met vegan ingrediënten waaronder mangopuree, dadeldrop, zoethout en een chocokoekje ga jij zelf aan de slag met gezond maar vooral overheerlijk snoepen.
 • Kruimeltje (6+)

  En de strijd om de Goudmijn

  Kruimeltje duikt in dit gloednieuwe avontuur in het verleden van zijn vader in Amerika. Als hij voor straf op zijn kamer moet blijven ontsnapt hij via zijn fantasie naar het Wilde Westen. Ga mee op avontuur in deze vrolijke familiemusical vol humor, fantasie en leuke liedjes.
 • De Gorgels (6+)

  Naar het gelijknamige kinderboek van Jochem Myjer

  Als Melle midden in de nacht wakker wordt zit er een vreemd wezentje op zijn bedrand. Een soort bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar zodra Melle het licht aan doet is het wezentje weg. Niemand gelooft het, maar Melle gaat met zijn superogen op onderzoek uit en beleeft helemaal alleen de spannendste avonturen.
 • Brandweerman Sam (2+)

  Avontuur op Dino Eiland

  Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg! Wanneer Professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, denkt hij dat er ook andere resten van dino’s op het eiland zullen liggen... In Avontuur op Dino Eiland maken Brandweerman Sam en het brandweerteam zich klaar voor verder onderzoek. Ga je mee op avontuur?
 • De Grote Slijmmusical (6+)

  Vol kleur, humor, dans, spanning én slijm

  Beleef een familiemusical vol herkenning, kleur, humor, dans, spanning én slijm. Slijmcreator Indy van Leeuwen kondigt via een videoboodschap aan dat zij het stokje door zal geven aan vijf nieuwe slijmmakers. Speelgoedfabrikant Dominicus Duff wordt daar niet blij van een keert zich tegen de plannen van de vijf.
 • Monique Smit (3+)

  Op reis met KidsPop

  Dans, zing en spring mee met Monique Smit in de voorstelling Op reis met KidsPop. Een muzikale tocht lang álles dat van op vakantie gaan een feestje maakt. Van reizen met de trein, het vliegtuig of de boot, tot zwemmen en zandkastelen bouwen op het strand.
 • De NEEhoorn (7+)

  De brutaalste musical van het jaar: NEE! – WELLES! – KUS m’n KONT – WAT?

  Stap binnen in het kleurrijke Heerlijk Hartenwoud, het thuis van de eigenwijze NEEhoorn en zijn vrienden de WATbeer, KUS-m’n-KONT-hond en WELLESprinses. Een energieke familiemusical gebaseerd op het populaire gelijknamige kinderboek. Bewerkt door cabaretier Peter Heerschop, geregisseerd door Naomi van der Linden en met muziek van hiphopcollectief DIEHELEDING.
 • Anansi de spin (4+)

  Sterker dan Olifant

  Anansi heeft de lekkerste banaantjes óóít in de boom zien hangen en klimt helemaal naar boven om ze te pakken. Maar dan worden ze onder zijn neus weggekaapt door Olifant! Anansi kan het niet laten en daagt haar uit voor een potje touwtrekken waarbij de winnaar het fruit krijgt.
 • Babyconcert BB (0+)

  Door Makiko Ito en Wonderland Collectief

  Een interactieve dans- en muziekvoorstelling voor de allerkleinsten. In het babyconcert improviseren de dansers en muzikanten samen op de bewegingen en geluiden van hun piepjonge publiek, zo ontstaan er ter plekke unieke dialogen tussen de artiesten en de baby’s!
 • Lavinia Meijer (8+)

  Behind the Telescopes

  Harpiste Lavinia Meijer, sound designer Arthur Antoine en animator Aimée de Jongh nemen je mee op een muzikale ontdekkingsreis naar een beter leven. De door livemuziek ondersteunde familiefilm gaat over een meisje dat door een telescoop naar de ruimte kijkt en fantaseert over een leven op Mars.
 • The Smartphone Orchestra (14+)

  The Social Sorting Experience

  Een lastig te vertellen maar urgent verhaal in een spectaculaire theaterbeleving: op een avontuurlijke manier word je uitgedaagd om de wereld áchter je telefoonscherm te betreden en aan den lijve te ondervinden hoe algoritmes je indelen en sorteren. De perfecte manier om op luchtige wijze het gesprek over de schaduwkant van ons telefoongebruik te openen.
 • Ernst, Bobbie en de rest (3+)

  Ernst en Bobbie doen maar wat

  Beleef een doldwaas theateravontuur met Ernst en Bobbie! Je ziet hoe Ernst en Bobbie vakantie vieren op een prachtig eiland. Ze gaan minigolven en willen graag een rondje varen met hun zeilboot, maar dan slaat het noodlot toe: de boot vaart per ongeluk weg zonder dat er iemand in zit!