programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Jeugd & Familie

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

Dit theaterseizoen bieden we 12 voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
 • PECH (8+)

  How to beat an unfair game

  In de stad van Saar worden dagelijks zakken vol tastbare pech rondgebracht. Maar waarom krijgt de een veel meer dan de ander? PECH is een magisch-realistische familievoorstelling over een moedig meisje dat het heft in eigen handen neemt en het gevecht aangaat met het systeem dat haar leven bepaalt. De vinger wordt op de zere plek gelegd van kansenongelijkheid, armoede én een kloof die steeds groter wordt.
 • Hé, wie zit er op de WC? (2+)

  Naar het gelijknamige populaire prentenboek van Harmen van Straaten

  De hilarische prentenboeken ‘Hé, wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet! We gaan nog niet naar bed!’ van Harmen van Straaten komen tot leven. Twee boeken vol humor waarin een jongetje je meeneemt in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven.
 • Mees Kees (8+)

  Op Kamp

  Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Pak je tent in en neem je tandenborstel mee, want je mag mee! Ondanks het werkplan van mevrouw Dreus weten we één ding zeker: met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook een groot avontuur!
 • Zin in Zappelin LIVE (3+)

  Fenna Ramos komt naar het theater en beleeft een avontuur in haar bekende zappelin.

  Fenna Ramos komt met het TV- en online programma ‘Zin in Zappelin’ naar de theaters. Ze beleeft een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en gezongen.
 • Checkpoint Theater (6+)

  Het dak er af!

  De nieuwste theatershow uit de Checkpoint reeks vol spektakel, plezier, idiote proeven en interactie. Je wordt meegenomen in de wereld van ontploffingen, schietende knakworsten, met elektromagneten lopen over het plafond en kinderen die mogen proberen te vliegen met een zelfbouw-jetpack.
 • Fien & Teun de Musical (2+)

  Bonte avond op de boerderij

  Fien en Teun de Musical is een leuke en interactieve voorstelling over het liefste boertje en boerinnetje Fien en Teun! Zij zullen er tijdens de familievoorstelling Fien & Teun – Bonte avond op de boerderij een écht Hollands feestje maken. De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
 • De Magische Kast (4+)

  Met Nederlands kampioen jongleren Huub Cooijmans

  In De Magische Kast heeft Huub een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks. Wat is er met de kast aan de hand? Hij lijkt wel betoverd!