programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Jeugd & Familie

 • Villa Voice Sumerschool

  Inspiratie, zang en muziek in de buitenlucht

  Wil jij een hele dag ondergedompeld worden in inspiratie, zang en muziek op een prachtige buitenlocatie in Midden Delfland? Op 21 augustus 2020 a.s. kan het met tijdens de Villa Voice Summerschool! Zowel voor kinderen als volwassenen.
 • De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen (5+)

  Meneer Monster

  De Waanzinnige Boomhut is één van de meest verkochte kinderboeken in Nederland en dit seizoen is de bestseller omgetoverd tot een net zo waanzinnige voorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij!
 • Juf Roos (2+)

  Gaat op avontuur

  Juf Roos en Gijs zijn terug met een gloednieuwe theatershow vol vrolijke liedjes en spannende avonturen. Zing, dans en doe naar hartenlust mee in deze avontuurlijk en vrolijke familievoorstelling!  
 • Over een kleine mol… (2 - 6 jaar)

  Die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

  Mol komt net boven de grond, als iemand op zijn kop poept. Op zoek naar de dader ontmoet hij allerlei dieren die laten zien dat zij het niet waren. Een grappige, bijna woordloze slapstickvoorstelling naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.
 • Pieten Pret

  Swingende Sinterklaasshow

  Geniet van een actieve kindershow waar jong en oud zullen dansen, zingen en springen. De pieten maken er een dolle boel van met een spannende muziekquiz en leren ze allerlei dansjes en liedjes die de kinderen aan Sinterklaas kunnen laten zien en horen.
 • Scrooge - A Christmas Carol (6-12 jaar)

  Door Stichting On Steetsj

  Wie kent het wereldberoemde verhaal over de norse Scrooge die een verschrikkelijke hekel heeft aan kerstmis niet? Een avontuurlijk spektakel vol muziek, zang, dans, geesten, feesten, humor, interactie, kerstbomen, kerstballen en sneeuw!
 • Hét KinderKERSTpopconcert (3-8 jaar)

  Swingen met de hele familie!

  Heb je weleens een kind zien stagediven of onbevreesd zien crowdsurfen? Het kan zomaar gebeuren tijdens het Kinderkerstpopconcert van Jelle Amersfoort en zijn geweldige liveband! Alles mag: meezingen, mee zwaaien, meedansen of gewoon lekker luisteren; net als bij een écht popconcert.
 • Brandweerman Sam Live! (2+)

  Het Grote Kampeeravontuur

  Brandweerman Sam, zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en zijn collega Elvis helpen twee bekende biologen bij de zoektocht naar een zeldzaam diertje in het bos bij Piekepolder. De ondeugende Norbert Puk besluit ook mee te gaan, maar plots raakt hij verdwaald! Hierdoor dreigt er een groot gevaar...