Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Jeugd & Familie

Kaartverkoop seizoen 22/23 gestart!

Hoera! De kaartverkoop voor meer dan 100 nieuwe shows is gestart. Koop nu je kaarten voor o.a. Youp van 't Hek, Herman van Veen, Ellen ten Damme, Bumba en nog veel meer
 • Ik zou wel een kindje lusten (3+)

  Gebaseerd op het gelijknamige prentenboek

  Een vrolijke interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid, over een kleine krokodil die op een dag geen bananen maar liever een kindje wil eten.
 • Bing is jarig (1+)

  Theatershow (Kom verkleed!)

  Bing is jarig en dat gaat hij vieren samen met de kinderen in het theater en al zijn bekende vriendjes Coco, Sula, Pando, Amma en natuurlijk Flop. Samen versieren zij alles zodat het partijtje kan beginnen. Dit feest is het hoogtepunt van de voorstelling, want al zijn vriendjes komen verkleed! Ook de kinderen (en volwassenen) in de zaal mogen verkleed naar dit verjaardagsfeestje komen.
 • Kruimeltje de Familiemusical (6+)

  Het straatschoffie uit de boeken van Chris van Abcoude

  Kruimeltje, het populaire oer-Hollandse kinderverhaal van Chris van Abcoude, is omgetoverd tot een hartverwarmende familiemusical vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur. Samen met zijn vriendinnetje Keesie gaat het straatschoffie Kruimeltje op zoek gaat naar zijn familie en zijn plek in de wereld.
 • Assepoester de Musical (4+)

  Door Van Hoorne Entertainment

  In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal muzikaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen en het hart van een prins te veroveren.
 • Een wintervertelling! (7+)

  Door het Jeugdtheaterhuis

  De jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis gaan aan de haal met het wereldberoemde A Christmas Carol. De spelers vlechten hun persoonlijke verhalen door de vertelling van Dickens, met als thema: ‘van donker(te) naar licht(er)’.
 • ISH Dance Collective (8+)

  FTBLL - Can You Kick It

  Dansgezelschap ISH vangt met de show FTBLL op spectaculaire wijze straatvoetbal, freestyle voetbal en breaking in één choreografie.
 • Kikker is verliefd! (3+)

  Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

  ‘Kikker is verliefd’ is een magisch mooie, avontuurlijke en muzikale poppenvoorstelling met veel interactie en humor, gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs.
 • Dreumes Speelconcert (1,5 tot 2,5 jaar)

  Klassiek voor kleintjes (door Krulmuziek)

  In dit sfeervolle speelconcert worden dreumesen (1,5 tot 2,5 jaar) betovert door de klassieke klanken van het vrolijke strijkerstrio Krulmuziek.
 • Baby Speelconcert (0 tot 18 maanden)

  Klassiek voor kleintjes (door Krulmuziek)

  In dit sfeervolle speelconcert worden de állerkleinste theaterbezoekertjes (0 tot 18 maanden) betovert door de klassieke klanken van het vrolijke strijkerstrio Krulmuziek.
 • Kleuterpop Liveshow (3+)

  Door Monique Smit

  Monique Smit brengt een spectaculaire, vrolijke, muzikale Kleuterpop liveshow voor de kleinste theaterbezoekertjes.
 • Bumba (1+)

  Bumbina komt spelen!

  Een gloednieuwe, muzikale show van het populaire clowntje Bumba voor alle theaterbezoekertjes vanaf 1 jaar!
 • De regels van Floor (8+)

  Naar de boeken van Marjon Hoffman

  Na de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman en de met een Emmy Award bekroonde televisieserie De regels van Floor, kan een geweldige familievoorstelling vol humor en herkenbare familieproblemen natuurlijk niet ontbreken!