programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Jeugd & Familie

 • Pieten Pret

  Swingende Sinterklaasshow

  Geniet van een actieve kindershow waar jong en oud zullen dansen, zingen en springen. De pieten maken er een dolle boel van met een spannende muziekquiz en leren ze allerlei dansjes en liedjes die de kinderen aan Sinterklaas kunnen laten zien en horen.
 • Scrooge - A Christmas Carol (6-12 jaar)

  Door Stichting On Steetsj

  Wie kent het wereldberoemde verhaal over de norse Scrooge die een verschrikkelijke hekel heeft aan kerstmis niet? Een avontuurlijk spektakel vol muziek, zang, dans, geesten, feesten, humor, interactie, kerstbomen, kerstballen en sneeuw!
 • Hét KinderKERSTpopconcert (3-8 jaar)

  Swingen met de hele familie!

  Heb je weleens een kind zien stagediven of onbevreesd zien crowdsurfen? Het kan zomaar gebeuren tijdens het Kinderkerstpopconcert van Jelle Amersfoort en zijn geweldige liveband! Alles mag: meezingen, mee zwaaien, meedansen of gewoon lekker luisteren; net als bij een écht popconcert.
 • Brandweerman Sam Live! (2+)

  De Verloren Piratenschat

  Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.
 • Over een kleine mol… (2 - 6 jaar)

  Door Meneer Monster

  Mol komt net boven de grond, als iemand op zijn kop poept. Op zoek naar de dader ontmoet hij allerlei dieren die laten zien dat zij het niet waren. Een grappige, bijna woordloze slapstickvoorstelling naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.