programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Jeugd & Familie

 • Het Zandkasteel (3+)

  Op de Piratenboot!

  De kleurrijke poppen Koning Koos, Prinses Sassa en Toto van Het Zandkasteel weten al jaren menig kinderhart te veroveren en zijn nu terug in het theater met een nieuw, vrolijk en muzikaal avontuur.
 • Peuter- en kleuterochtend

  Voor de allerkleinste theaterbezoekers!

  Speciaal voor de allerkleinste theaterbezoekers is er een bijzondere ochtend georganiseerd vol leuke activiteiten en voorstellingen!
 • Vreemde vogel (2+)

  Met livemuziek en poppenspel

  Vreemde Vogel is een lieve, fysieke voorstelling met livemuziek, poppentheater en veel humor. Een verhaal over vriendschap, avontuur en nieuwe dingen ontdekken, want vreemd is niet eng maar juist heel leuk en spannend.
 • Beer (7+)

  Met Fabian Jansen, Kiki Schippers, Oscar Aerts en Wendy Hoogendijk

  De verschijning van een beer zorgt voor verdeeldheid in een stad. Want wat moet er nu gebeuren? Uitzetten? Of omarmen? Beer is een coproductie van Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland en het Luxor Theater Rotterdam.
 • 155 (eenvijfvijf) (14+)

  Motors

  Is dit nou een theatervoorstelling, een dansshow of iets met motoren op het podium? Motors van 155 (eenvijfvijf) is alles tegelijk!
 • Hippe Gasten (6+)

  Doe mij een liedje speciaal

  Hippe Gasten is een rockband speciaal voor kinderen, maar geloof ons: bij papa en mama vallen ze ook wel in de smaak! En misschien ben jij wel één van de bofkonten voor wie deze avond speciaal een liedje wordt gemaakt!
 • Pelle en Ollie Show (4+)

  Een vrolijk kinderfeest

  Met ballonnen, slingers, muziek, dansjes, liedjes en heel veel grapjes vieren Pelle en Ollie het leukste kinderfeest dat ze kunnen bedenken. Samen met het publiek worden er goocheltrucjes gedaan, spelletjes gespeeld en de twee vrienden proberen uit te vinden wie van hen eigenlijk de allerleukste, de allerslimste en de allerstoerste is. Pelle, met oranje als favoriete kleur, of Ollie, met geel als favoriete kleur. Het publiek mag meebeslissen. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit; het belangrijkste is dat er een supertof feest gevierd wordt! Doe je ook mee?
 • De Pieten Road Show (2+)

  Een groots Sinterklaasfeest

  Meneer Rik, Sinterklaas en natuurlijk de Showpieten brengen een spetterende en swingende Sinterklaasshow vol liedjes, dansjes en spelletjes.
 • Peuter- en kleuterochtend

  Voor de allerkleinste theaterbezoekers!

  Speciaal voor de allerkleinste theaterbezoekers is er een bijzondere ochtend georganiseerd vol leuke activiteiten en voorstellingen!
 • Twinkel, twinkel, kleine ster (2+)

  Muziektheater voor de kerstperiode

 • Peppa Pig (2+)

  Verrassingsfeest

  Het lieve en ondeugende varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, in een vrolijke musical voor de hele familie!
 • Doornroosje (4+)

  Een magische sprookjesmusical

  Doornroosje (met Sita in de hoofdrol) is een magische familiemusical met aanstekelijke liedjes, sprookjesachtige decors, adembenemende kostuums, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en humor!
 • Brugklas de Musical (9+)

  Bekend van NPO Zapp!

  De razendpopulaire serie 'Brugklas' van NPO Zapp komt naar de Stadsgehoorzaal met een eigen musical! Alles wat er in het eerste jaar van de middelbare school gebeurt, maak je nu van nóg dichterbij mee met Max, Selma, Emma, Jamie en een nieuwe Brugklasser in 'Brugklas de Musical’.
 • Nationaal Theaterweekend Blind date: Jeugd en Familie

  Wie neem jij mee naar ...? (hint: de hoofdrolspelers zijn buren)

  Laat je verrassen en boek een blind-date voor één (of meerdere!) van de voorstellingen tijdens dit weekend. We houden de artiesten en titels nog geheim, maar geven je een tip van de sluier met het genre: jeugd & familie!
 • Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks (6+)

  In het weerwolvenbos

  Een spannende familiemusical over Dolfje Weerwolfje en zijn nieuwe (maar eigenlijk verboden) vriendinnetje Foeksia de miniheks, vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes! Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon.
 • Het grote Mad Science Theaterfeest (5+)

  Omdat een feest moet knallen

  Tijdens deze energieke kindervoorstelling word je getrakteerd op het leukste en spectaculairste uit de wereld van de wetenschap. Ga samen met de professoren op zoek naar de formule om het coolste feestje te geven!
 • Sesamstraat Live! (2+)

  Een Wereld Vol Fantasie

  Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met de grootste theatershow ooit! Dus laat je speelgoed staan en plof neer in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke, grappige en swingende familiemusical met Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie en Janouk Kelderman.
 • Peuter- en kleuterochtend

  Voor de allerkleinste theaterbezoekers!

  Speciaal voor de allerkleinste theaterbezoekers is er een bijzondere ochtend georganiseerd vol leuke activiteiten en voorstellingen!
 • De Gruffalo (3+)

  Naar het bekende boek van Julia Donaldson & Axel Scheffler

  Een spannende, fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, naar het bekende boek van Julia Donaldson & Axel Scheffler.
 • De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+)

  Winnaar Zapp Theaterprijs 2018 & Zilveren Krekel 2018

  De Waanzinnige Boomhut is één van de meest verkochte kinderboeken in Nederland en dit seizoen is de bestseller omgetoverd tot een net zo waanzinnige voorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij!
 • Beth & Flo én Lejo (3+)

  Het beroemde vingerpoppetje!

  Maak samen met het pianoduo Beth & Flo een dag mee uit het leven van het beroemde vingerpoppetje Lejo!
 • Ernst, Bobbie en de Rest (4+)

  Geklungel in de Jungle

  Ernst en Bobbie krijgen een bijna onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Ze besluiten af te reizen naar de jungle en natuurlijk klungelen de jongens er daar weer op los, wat voor een groot, hilarisch feest zorgt. Ga mee op een doldwaas en muzikaal avontuur waarin heel veel te lachen valt (ook voor (groot)ouders).
 • Brandweerman Sam Live! (2+)

  Het Grote Kampeeravontuur

  Brandweerman Sam, zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en zijn collega Elvis helpen twee bekende biologen bij de zoektocht naar een zeldzaam diertje in het bos bij Piekepolder. De ondeugende Norbert Puk besluit ook mee te gaan, maar plots raakt hij verdwaald! Hierdoor dreigt er een groot gevaar...