programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Jeugd & Familie

Onze theaterdeuren mogen open!

Vanaf 26 januari mogen we onze theaterdeuren weer (onder voorwaarden) openen! Wij onderzoeken voor de voorstellingen t/m 9 maart de mogelijkheden omtrent doorgaan of verplaatsen/annuleren en stellen bezoekers hiervan per mail op de hoogte.
 • Sneeuwwitje (2+)

  Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

  Het eeuwenoude sprookje over Sneeuwwitje, de prinses met huid zo wit als sneeuw, lippen zo rood als bloed en haar zo zwart als ebbenhout, is bij velen bekend. Het Kleine Theater brengt het verhaal tot leven in deze magische familievoorstelling, onderdeel van het Nationaal Theaterweekend.
 • Woezel & Pip (2+)

  Sing-a-long

  In deze gezellige familiemusical is stilzitten absoluut geen optie! Zing en dans samen met Woezel en Pip en hun vriendjes mee en geniet van een uitgebreide knuffel tijdens de Meet & Greet na afloop van de voorstelling in de Foyer. 
 • Sterrin: superhelden van het dierenrijk (6+)

  Op avontuur door de wereld van de reptielen

  Welkom in de avontuurlijke wereld van Sterrin! Met haar 26 jaar is ze de jongste reptielenexpert van Nederland. In deze voorstelling laat ze het publiek zien hoe bijzonder reptielen en slangen zijn. Een belangrijke én spannende les! Kom je ook, als je durft?
 • Brandweerman Sam Live! (2+)

  De Verloren Piratenschat

  Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.
 • Peuterfestijn (2+)

  Een onvergetelijk theateravontuur voor de kleintjes

  Een onvergetelijk theateravontuur voor peuters (én natuurlijk (groot)ouders) waarbij je Peppa Pig, Kikker, Woezel & Pip en Fien & Teun in het echt kunt ontmoeten!
 • De wraak van de klimaatpiraat (8 - 16 jaar)

  Spannende escaperoom theatervoorstelling

  In de educatieve escapetheaterproductie De Wraak van de Klimaatpiraat is het jouw taak om het plan van de Klimaatpiraat te stoppen. Via spannende escaperoom-games en filmpjes kom je steeds meer te weten over klimaatverandering. Deze informatie kun je gebruiken om de Klimaatpiraat te overtuigen. Maar haast je, voordat het te laat is!  
 • Belle en het Beest (4+)

  Romantische sprookjesmusical

  Wederom een sprookje wat tot leven komt in het theater: Belle en het Beest De Musical! Het romantische sprookje gaat over Belle, een slim en sprankelend meisje. Ze leert verder kijken dan het monsterlijke uiterlijk van het Beest. Ook het populaire tovernaarsduo Titus en Fien keert terug in deze sprookjesshow. Een betoverend mooie voorstelling voor het hele gezin!
 • Shrek de Musical (6+)

  Door Iris Performing Arts en Stichting IPA Producties

  Shrek de Musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt.
 • Joost x Roedie (8+)

  Uitgespeeld

  De populaire YouTubers JoostSpeeltSpellen (500.000 volgers) en Roedie (ruim 400.000 volgers) betreden voor het eerst het toneel en geven ouders en kinderen een unieke inkijk in het leven van een online gamer. Van hoogtepunten tot worstelingen.