programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Jeugd & Familie

Onze deuren zijn t/m 20 april helaas dicht

Onze bezoekers en huisgezelschappen worden per mail op de hoogte gehouden. Natuurlijk kunt u online wel kaarten bestellen voor later in het seizoen! (en bij annulering van een voorstelling krijgt u uw geld gewoon terug).
 • Het Muizenhuis

  Sam & Julia, op reis (2 - 6 jaar)

  Samen met Opa Zeeman maken de muizen Sam & Julia een onvergetelijke reis langs verre landen, vreemde talen, wonderlijke gewoontes en heerlijke muziek. Mariska Simon speelt en zingt de bekende muizen rond de aardbol. Ze ontdekken dat vreemd helemaal niet zo vreemd is. En thuis is waar je je muis voelt. Gebaseerd op de populaire boekenserie van Karina Schaapman.
 • Vogel & Schaap

  Curt Fortin (2 - 6 jaar)

  Vogel & Schaap zijn beste vrienden, alleen kan Vogel vliegen en Schaap niet. Daarom gaat Schaap het zelf ook proberen, want alleen op de grond staan is toch best saai. Maar zal dit lukken? Of heeft hij stiekem toch hulp nodig? Curt Fortin verwelkomt het publiek in de fantasiewereld van Schaap, om samen op zoek te gaan naar de oplossing.
 • Over een kleine mol…

  Door Meneer Monster (2 - 6 jaar)

  Mol komt net boven de grond, als iemand op zijn kop poept. Op zoek naar de dader ontmoet hij allerlei dieren die laten zien dat zij het niet waren. Een grappige, bijna woordloze slapstickvoorstelling naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.
 • Hét KinderKERSTpopconcert

  Swingen met de hele familie! (3-8 jaar)

  Heb je weleens een kind zien stagediven of onbevreesd zien crowdsurfen? Het kan zomaar gebeuren tijdens het Kinderkerstpopconcert van Jelle Amersfoort en zijn geweldige liveband! Alles mag: meezingen, mee zwaaien, meedansen of gewoon lekker luisteren; net als bij een écht popconcert.
 • Sneeuwwitje

  Het kleine theater

  Het eeuwenoude sprookje over Sneeuwwitje, de prinses met huid zo wit als sneeuw, lippen zo rood als bloed en haar zo zwart als ebbenhout, is bij velen bekend. Het Kleine Theater brengt het verhaal tot leven in deze magische familievoorstelling.
 • Sterrin: superhelden van het dierenrijk

  Op avontuur door de wereld van de reptielen (7+)

  Welkom in de avontuurlijke wereld van Sterrin! Met haar 26 jaar is ze de jongste reptielenexpert van Nederland. In deze voorstelling laat ze het publiek zien hoe bijzonder reptielen en slangen zijn. Een belangrijke én spannende les! Kom je ook, als je durft?
 • Brandweerman Sam Live!

  De Verloren Piratenschat (2+)

  Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.
 • Belle en het Beest

  Romantische sprookjesmusical (4 - 9 jaar)

  Wederom een sprookje wat tot leven komt in het theater: Belle en het Beest De Musical! Het romantische sprookje gaat over Belle, een slim en sprankelend meisje. Ze leert verder kijken dan het monsterlijke uiterlijk van het Beest. Ook het populaire tovernaarsduo Titus en Fien keert terug in deze sprookjesshow. Een betoverend mooie voorstelling voor het hele gezin!