programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Jeugd & Familie

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

Dit theaterseizoen bieden we 12 voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
 • Coco kan het! (2+) - UITVERKOCHT

  Onderdeel van het Prentenboekjesfestival

  In de interactieve, grappige, muzikale en avontuurlijke voorstelling Coco kan het!, gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het jaar door Loes Riphagen, neemt Marianne van Houten de kleinste theaterbezoekertjes mee op een vrolijk natuuravontuur.
 • Dikkie Dik & Ik (2+)

  Onderdeel van het Prentenboekjesfestival

  Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Stap binnen in een echte kattenwereld in de Foyer en geniet van de fantasievolle voorstelling Dikkie Dik & Ik vol fysiek spel, humor, interactieve projecties en videobeelden.
 • Rapunzel (4+)

  De Musical

  Van Hoorne Entertainment zet de sprookjestraditie voort met een sprankelende familiemusical waar jong en oud door betoverd zullen worden. Beleef het bekende verhaal van het meisje met haar prachtige lange haren die verwikkeld raakt in een hilarische strijd om haar hart tussen kappersknecht Tobias en de molenaarszoon. Kom vooral verkleed!
 • Sinterklaasfeest (2+)

  Een groots Sintspektakel met Laurens

  Een feestelijke Sinterklaasbeleving vol avontuur, zang, dans én magie met Laurens. Ga mee op avontuur in deze wervelende, interactieve voorstelling waar de Sint en zijn Pieten natuurlijk ook van de partij zijn! Het belooft een groots Sintspektakel te worden!
 • Pietje Bell (6+)

  En de Bende van de Zwarte Hand

  Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de bende van de Zwarte Hand! Laat je verwonderen door de musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart. Een feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abkoude.
 • Peppa Pig Live! (2+)

  Peppa op avontuur

  Peppa Pig en haar vriendjes bereiden zich voor op een spannende kampeertocht in het bos. Beleef een geweldig buitenavontuur vol zang, dans, spelletjes én varkentjeshumor! Tijdens de voorstelling kan je meezingen en -dansen met de allerleukste liedjes en je natuurlijk laten verrassen door de kleurrijke decors en het prachtige poppenspel.
 • Wannebiezz Kinderspel (4+)

  Een vrolijke, ondeugende kindervoorstelling voor de hele familie! 

  In een speciale familievoorstelling vol liedjes, spelletjes en activiteiten maken Rocco, Arie en Gilles er samen met de kids een hilarische show van!
 • Willem Junior (8+)

  Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

  Twee nieuwsgierige jongens reizen via een magische app terug in de tijd, ze ontmoeten de jonge Willem van Oranje en ontrafelen de mysteries rondom deze “Grootste Nederlander Aller Tijden”. Waar we allemaal ooit van gehoord hebben, maar waar we eigenlijk niet zo heel veel van weten.
 • Juf Roos (2+)

  Een partijtje voor Gijs

  Juf Roos maakt samen met Gijs een muzikale reis langs alle plekken waar de verjaardag van Gijs wordt gevierd. Ze komen in spannende situaties terecht en hebben jouw hulp nodig om dit avontuur tot een goed einde te brengen!
 • PECH (8+)

  How to beat an unfair game

  In de stad van Saar worden dagelijks zakken vol tastbare pech rondgebracht. Maar waarom krijgt de een veel meer dan de ander? PECH is een magisch-realistische familievoorstelling over een moedig meisje dat het heft in eigen handen neemt en het gevecht aangaat met het systeem dat haar leven bepaalt. De vinger wordt op de zere plek gelegd van kansenongelijkheid, armoede én een kloof die steeds groter wordt.
 • Hé, wie zit er op de WC? (2+)

  Naar het gelijknamige populaire prentenboek van Harmen van Straaten

  De hilarische prentenboeken ‘Hé, wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet! We gaan nog niet naar bed!’ van Harmen van Straaten komen tot leven. Twee boeken vol humor waarin een jongetje je meeneemt in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven.
 • Mees Kees (8+)

  Op Kamp

  Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Pak je tent in en neem je tandenborstel mee, want je mag mee! Ondanks het werkplan van mevrouw Dreus weten we één ding zeker: met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook een groot avontuur!
 • Zin in Zappelin LIVE (3+)

  Fenna Ramos komt naar het theater en beleeft een avontuur in haar bekende zappelin.

  Fenna Ramos komt met het TV- en online programma ‘Zin in Zappelin’ naar de theaters. Ze beleeft een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en gezongen.
 • Checkpoint Theater (6+)

  Het dak er af!

  De nieuwste theatershow uit de Checkpoint reeks vol spektakel, plezier, idiote proeven en interactie. Je wordt meegenomen in de wereld van ontploffingen, schietende knakworsten, met elektromagneten lopen over het plafond en kinderen die mogen proberen te vliegen met een zelfbouw-jetpack.
 • Fien & Teun de Musical (2+)

  Bonte avond op de boerderij

  Fien en Teun de Musical is een leuke en interactieve voorstelling over het liefste boertje en boerinnetje Fien en Teun! Zij zullen er tijdens de familievoorstelling Fien & Teun – Bonte avond op de boerderij een écht Hollands feestje maken. De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
 • De Magische Kast (4+)

  Met Nederlands kampioen jongleren Huub Cooijmans

  In De Magische Kast heeft Huub een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks. Wat is er met de kast aan de hand? Hij lijkt wel betoverd!