Juf Roos (2+)

Gaat op avontuur

Jeugd & Familie

Bij kindervoorstellingen gebruiken wij een speciaal prijstype voor kinderen t/m 12 jaar. Zij hoeven volgens de protocollen geen extra afstand tot elkaar en volwassenen te bewaren. Daardoor kunnen zij de stoelen die bij andere voorstellingen leeggelaten moeten worden wel gebruiken. Kaarten met dit prijstype zijn enkel te bestellen in combinatie met reguliere kaarten gebonden aan een kleurvak in de zaal.

Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, is Juf Roos terug met een gloednieuwe show. Juf Roos en Gijs bereiden zich voor op de landelijke Molendag, de molen moet er natuurlijk piekfijn bij staan! Maar dan… gebeurt er iets ergs met de molen! Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen weer op tijd in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen? Zing, dans en doe naar hartenlust mee met Juf Roos en Gijs in deze avontuurlijk ene vrolijke familievoorstelling!  

 

Hoe gaan wij om met de maatregelen rondom het Corona-virus?

Wat leuk en bijzonder dat u overweegt naar deze voorstelling te komen! We snappen dat u heel benieuwd bent hoe een theaterbezoek er in deze tijden uit gaat zien en vertellen u er daarom graag meer over: 

Klik hier voor alle informatie rondom de RIVM-maatregelen tijdens uw bezoek