Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Dans

Kaartverkoop seizoen 22/23 gestart!

Hoera! De kaartverkoop voor meer dan 100 nieuwe shows is gestart. Koop nu je kaarten voor o.a. Youp van 't Hek, Herman van Veen, Ellen ten Damme, Bumba en nog veel meer
 • Dansstudio Demi Point

  Wereldreis

  Leerlingen van Dansstudio Demi Point Vlaardingen en Rotterdam nemen de bezoekers mee op reis. Diverse leeftijden, dansen mee in deze show ‘Wereldreis’, waarin tal van dansstijlen aan bod komen. Van ballet tot streetdance, hip hop, modern en afro. Een show voor de hele familie om het dansseizoen af te sluiten.
 • Tides

  Misiconi: een dansgezelschap met ongelijkheid als grootste troef

  In deze installatie performance, geïnspireerd door de schoonheid van natuur, laten dansers met en zonder een (mentale of fysieke) beperking je meevoeren naar een andere wereld. Geef je over en laat je meevoeren door Tides.
 • ISH Dance Collective (8+)

  FTBLL - Can You Kick It

  Dansgezelschap ISH vangt met de show FTBLL op spectaculaire wijze straatvoetbal, freestyle voetbal en breaking in één choreografie.
 • Oxygen

  Delusion: spectaculaire choreografieën, dans en illusie

  Delusion is de eerste, avondvullende dansvoorstelling van de jonge, talentvolle choreograaf Jennifer Romen en haar gezelschap ‘Oxygen’ vol samenspel van dans en illusie waarbij het gebruik van licht de verbindende factor is.