programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Dans

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

Dit theaterseizoen bieden we 12 voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
 • Flarden

  Een voorstelling over Vlaardingen en voor Vlaardingen

  In deze dansvoorstelling neemt scholiere Romy Beekenkamp (16 jaar) je ter ere van 750 jaar Vlaardingen op een artistieke manier mee op reis door de geschiedenis van de stad. Van de Vlaardingencultuur naar de Slag bij Vlaardingen, de visserij én de Geuzen. 
 • The Dance Dream

  If you can dream it, you can do it!

  Het is tijd voor de eindvoorstelling van Dansstudio Demi Point, een voorstelling voor jong én oud waarin alle groepen van Demi Point laten zien wat ze kunnen!  (Let op: combikaarten zijn enkel te bestellen via de aparte knop op de voorstellingspagina)
 • Holland Dance Festival

  Talent on the Move 2024

  Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek kennismaken de virtuoze en veelzijdige danstalenten van Codarts Rotterdam. Passie spat van het podium af tijdens de voorstelling Talent on the Move 2024, een aanstekelijke en hartverwarmende voorstelling waarbij het lijkt alsof er geen einde komt aan de energie van de dansers.