programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

Je hebt gezocht op: Dans

Blader door de Theateragenda

Vol trots presenteren wij de 120 voorstellingen die wij in seizoen 24/25 voor jou in petto hebben. Blader door de kersverse (digitale) theaterbrochure of vraag er één aan en vul jouw theateragenda!
 • Xclusiv Company

  Sculptor

  Sculptor is een unieke theaterbelevenis waarin de kracht van doorzettingsvermogen gevoeld wordt. Te midden van pulserende beats en rauwe uitdagingen, dansen B-boys hun verhaal van groei en overwinning. Met hun moves lijken ze de zwaartekracht te trotseren en demonstreren ze dat met doorzettingsvermogen zelfs het schijnbaar onmogelijke haalbaar is.
 • Oxygen

  DELUSION II - The final chapter

  De jonge, ambitieuze choreograaf Jennifer Romen neemt je mee in een next level samenspel tussen dans en illusie. Haar dansgezelschap Oxygen maakt indruk met uniek visueel werk in de adembenemende en vernieuwende vorm van theater. Het spannende spel tussen de dansers, het licht en de ongekend strakke choreografieën zullen je gegarandeerd omverblazen!
 • ISH Dance Collective

  Hiphop Circus

  Wat hebben circus, breaking en urban sports met elkaar te maken? Alles! In Hiphop Circus verkent een groep performers o.l.v. choreograaf Marco Gerris de grenzen van de allesomvattende elementen water, vuur, lucht en aarde. Je kijkt je ogen uit!
 • Holland Dance Festival

  Talent on the Move

  Maak kennis met een nieuwe generatie (moderne) danstalenten! Een dertigtal dansers van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans, toont een uniek programma waarin hun jeugdige flexibiliteit en ongekend hoog energieniveau vertaald worden naar prachtige solo’s, duetten en groepsstukken.