programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Toneel

 • Jon van Eerd

  Herrie in de keuken (try-out)

  De spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie van koning van de klucht Jon van Eerd, waarin 6 acteurs maar liefst 20 rollen spelen! Tranen van het lachen gegarandeerd.
 • Toneelvereniging Het Masker

  Schaduwen

  Een ontroerend, mooi en licht romantisch verhaal over de actrice Maria die na een beroerte moet leren leven met afasie (taalstoornis).
 • Toneelgroep ONI

  Boeing Boeing

  Toneelgroep ONI gaat de lucht in met Boeing Boeing , een doldwaze en kolderieke klucht bewerkt door Jon van Eerd.
 • Nasrdin Dchar

  JA

  Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is?
 • Hendrik Groen

  Zolang er leven is

  Dé knuffelbejaarde van Nederland, Hendrik Groen, komt weer naar de Stadsgehoorzaal! Samen met zijn beste vriend Evert, de Omanido (Oud-maar-niet-dood)-club en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een levenslustig en hilarisch verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling.
 • De Verleiders Female

  Een voorstelling onder de gordel

  Het woord is aan de vrouwen. Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal treden in de voetsporen van De Verleiders om de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen aan de kaak te stellen.
 • Cabaret d’Amour

  Diner & Variété

  Waan je op deze Valentijnsavond in het uitgaansleven van Londen, Parijs en Berlijn! Geniet eerst van een overheerlijk 3-gangen diner in de Boven Foyer van het theater, en daarna van een zinderende variété show in de Harmonie.
 • Cocktails

  Met Vincent Croiset, Matteo van der Grijn, Xander van Vledder e.a.

  In dit spannende en humoristische toneelstuk laten vijf vrienden hun licht schijnen op de waarde van vriendschap.
 • De Warme Winkel

  Een oprechte ode aan de Ironie (try-out)

  Ironie wordt vaak weggezet als artistiek zwaktebod (want dan heb je niks te zeggen), jonge kunstenaars hangen ‘new sincerity’ aan (je moet menen wat je zegt) en politiek degradeert ironie tot middel om je in te dekken en racisme te billijken (stelletje homo’s!). Hoog tijd voor een theatrale rehabilitatie door De Warme Winkel; groots, geil en gevaarlijk.
 • Intouchables

  Met o.a. Huub Stapel en Romano Haynes

  Een aan een rolstoel gebonden miljonair neemt een crimineel uit de banlieus van Parijs aan als zijn verzorger. Hij wordt uitgedaagd door het lef en de overlevingsdrift van zijn metgezel, die op zijn beurt een wereld betreedt die in niets op de zijne lijkt. Er ontstaat een intense vriendschap.
 • De Vloer Op!

  De theaterversie

  Bekende acteurs komen, in wisselende samenstelling, al improviserend tot de meest bijzondere scènes over actuele maatschappelijke en relationele dilemma's. De scènes die uit deze improvisaties ontstaan zijn vaak uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend. Niets staat vast en alles kan, dus hup de vloer op!