Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Toneel

Kaartverkoop seizoen 22/23 gestart!

Hoera! De kaartverkoop voor meer dan 100 nieuwe shows is gestart. Koop nu je kaarten voor o.a. Youp van 't Hek, Herman van Veen, Ellen ten Damme, Bumba en nog veel meer
 • Rik Hoogendoorn

  Zwarte Miep (première)

  Rik Hoogendoorn vertelt het verhaal van een vrouw uit Vlaardingen - die vanwege haar donkere weelderige haardos altijd Zwarte Miep werd genoemd – wiens leven raakt aan gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis: van de Beurskrach in 1929, via de Crisisjaren, de Tweede Wereldoorlog, de Politionele Acties en de Watersnoodramp tot en met die ene belangrijke gebeurtenis in 1958.
 • Toneelgroep ONI

  Levering onder Rembours

  In deze komedie van Michael Cooney heeft Erik zich behoorlijk in de nesten gewerkt en elke keer als hij een probleem probeert op te lossen, ontstaat er weer een nog groter probleem. Erik lijkt alles in controle te hebben maar het begint een echte nachtmerrie te worden. Kortom, een doldwaze hilarische situatie. U bent verzekerd van een avondje heerlijke ontspanning.
 • Hoog Spel

  Met o.a. Johnny Kraaijkamp, Trudy Labij, Doris Baaten en Thijs Prein

  Er is een moord gepleegd, maar door wie? Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Een nieuw fenomenaal moordmysterie door Lex Passchier met ijzersterke acteurs en een hoeveelheid wendingen die niet op één hand te tellen is.
 • De Verleiders

  Door de bank genomen: Tien jaar later (try-out)

  Pierre Bokma, Peter Blok, George van Houts, Adam Kissequel en Linde van den Heuvel geven een kritische blik op de verbijsterende ontwikkelingen m.b.t. het geldstelsel in een twee uur durende rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Je lacht je gek!
 • Komt een vrouw bij de dokter

  Naar de aangrijpende bestseller van Kluun

  Na Kluuns bestseller (1,2 miljoen exemplaren verkocht) uit 2003 en een filmbewerking in 2009 kón een theaterbewerking van de aangrijpende liefdesgeschiedenis Komt een vrouw bij de dokter natuurlijk niet uitblijven. Een indrukkend stuk over twee strijdlustige en imperfecte mensen wiens liefde tot het uiterste wordt getest door een vijand die ze niet kunnen verslaan.