programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Toneel

 • Turks Fruit

  Het ultieme liefdesverhaal

  Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker en dan is er nu de mag-u-niet-missen toneelbewerking van het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur: Turks Fruit.
 • Dan neem je toch gewoon een hond

  Door theatergezelschap De Kunst van het Rouwen

  Een intieme voorstelling door theatergezelschap De Kunst van het Rouwen gaat over rouw en alles wat daarmee samenhangt, gebaseerd op de waargebeurde verhalen van de twee actrices.
 • Jon van Eerd

  Herrie in de keuken

  De spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie van koning van de klucht Jon van Eerd, waarin 6 acteurs maar liefst 20 rollen spelen! Tranen van het lachen gegarandeerd.
 • Toneelvereniging Het Masker

  Schaduwen

  Een ontroerend, mooi en licht romantisch verhaal over de actrice Maria die na een beroerte moet leren leven met afasie (taalstoornis).
 • Toneelgroep ONI

  Boeing Boeing

  Toneelgroep ONI gaat de lucht in met Boeing Boeing , een doldwaze en kolderieke klucht bewerkt door Jon van Eerd.
 • Nasrdin Dchar

  JA

  Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is?
 • Hendrik Groen

  Zolang er leven is

  Dé knuffelbejaarde van Nederland, Hendrik Groen, komt weer naar de Stadsgehoorzaal! Samen met zijn beste vriend Evert, de Omanido (Oud-maar-niet-dood)-club en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een levenslustig en hilarisch verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling.
 • De Verleiders Female

  Een voorstelling onder de gordel

  Het woord is aan de vrouwen. Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal treden in de voetsporen van De Verleiders om de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen aan de kaak te stellen.
 • Cabaret D’amour

  Diner & Variété

  Waan je op deze Valentijnsavond in het uitgaansleven van Londen, Parijs en Berlijn! Geniet eerst van een overheerlijk 3-gangen diner in de Boven Foyer van het theater, en daarna van een zinderende variété show in de Harmonie.
 • Cocktails

  Met Vincent Croiset, Matteo van der Grijn, Xander van Vledder e.a.

  In dit spannende en humoristische toneelstuk laten vijf vrienden hun licht schijnen op de waarde van vriendschap.
 • Intouchables

  Met o.a. Huub Stapel

  Een aan een rolstoel gebonden miljonair neemt een crimineel uit de banlieus van Parijs aan als zijn verzorger. Hij wordt uitgedaagd door het lef en de overlevingsdrift van zijn metgezel, die op zijn beurt een wereld betreedt die in niets op de zijne lijkt. Er ontstaat een intense vriendschap.
 • De Vloer Op!

  De theaterversie

  Bekende acteurs komen, in wisselende samenstelling, al improviserend tot de meest bijzondere scènes over actuele maatschappelijke en relationele dilemma's. De scènes die uit deze improvisaties ontstaan zijn vaak uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend. Niets staat vast en alles kan, dus hup de vloer op!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle voorstellingen, achtergronden en aanbiedingen.

aanmelden