programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Toneel

Onze theaterdeuren mogen open!

Vanaf 26 januari mogen we onze theaterdeuren weer (onder voorwaarden) openen! Wij onderzoeken voor de voorstellingen t/m 9 maart de mogelijkheden omtrent doorgaan of verplaatsen/annuleren en stellen bezoekers hiervan per mail op de hoogte.
 • The Mousetrap - GEANNULEERD

  Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

  Deze middag kan vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Helaas heeft de producent de gehele tournee met een jaar verplaatst en is het niet gelukt een nieuwe datum te vinden. Alle bezoekers zijn per mail geïnformeerd over de afhandeling van hun kaarten. Houd hiervoor ook de map ongewenste items in de gaten.
 • Het Huwelijk - GEANNULEERD

  Deze voorstelling is geannuleerd. Bezoekers zijn per mail geïnformeerd.

  In deze innemende, melige en geestige show, neemt Huub Stapel het publiek mee in de gemakken en ongemakken, de verleidingen en de geneugten, de kwellingen en de liefde van het huwelijk.
 • Trompettist in Auschwitz

  Herinneringen van Lex van Weren

  Trompettist Lex van Weren wist Auschwitz te overleven en anderen te helpen dankzij zijn unieke positie in het 'kamporkest'. Een indringend ooggetuigenverslag over hoe oorlog de mens deformeren. Lex van Weren was een van de grote trompettisten van de vorige eeuw.
 • De Dochter van Meijer

  Theaterconcert Pauline Broekema en The Amsterdam Consort

  Meijer, de vader van kleine Sara, wordt met de eerste trein van Westerbork naar het Oosten gevoerd. Sara en haar moeder Mies duiken onder. Schrijfster Pauline Broekema vertelt, in het kader van De Geuzenmaand, over hoop, veerkracht en stille helden in donkeren tijden. De klanken van The Amsterdam Consort omarmen de geschiedenis
 • Toneelvereniging Het Masker

  Ontkoppeld

  Toneelvereniging Het Masker speelt Ontkoppeld, een humoristisch toneelspel van Neil Simon, met gevatte dialogen en grappen.
 • Toneelgroep ONI - AFGELAST

  Deze voorstelling is geannuleerd. Bezoekers zijn per mail geïnformeerd.

  In deze komedie van Michael Cooney heeft Erik zich behoorlijk in de nesten gewerkt en elke keer als hij een probleem probeert op te lossen, ontstaat er weer een nog groter probleem. Erik lijkt alles in controle te hebben maar het begint een echte nachtmerrie te worden. Kortom, een doldwaze hilarische situatie. U bent verzekerd van een avondje heerlijke ontspanning.
 • Wereldmuziek door Codarts

  Onderdeel van het Moestuin Festival

  Studenten van de opleiding Wereldmuziek nemen alle festivalbezoekers mee op reis tijdens vier verschillende optredens. Kom ook op bezoek en geniet van Tango, Latin, Hiphop, Jazz en nog veel meer.
 • Haar & Hem, De Vader, de Zoon en de Heilige Geest

  Onderdeel van het Moestuin Festival

  Haar & Hem, De Vader, de Zoon en de Heilige Geest is het derde deel in een serie verhalen. Ga mee in deze unieke theaterbeleving over een kapper, Phillip, die gelooft dat liefde, ondanks alle obstakels en zware uitdagingen in het leven, altijd overwint.