Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Toneel

Gratis Stadsgehoorsjaal bij 4 of meer theaterkaarten

Wij zorgen ervoor dat jij er deze winter overal warmpjes bij zit met een speciale warme winteractie. Bij aankoop van 4 of meer theaterkaarten ontvang jij de enige echte unieke en heerlijk warme wollen Stadsgehoorsjaal. OP=OP!
 • Hoog Spel

  Met o.a. Johnny Kraaijkamp, Trudy Labij, Doris Baaten en Thijs Prein

  Er is een moord gepleegd, maar door wie? Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Een nieuw fenomenaal moordmysterie door Lex Passchier met ijzersterke acteurs en een hoeveelheid wendingen die niet op één hand te tellen is.
 • De Verleiders

  Door de bank genomen: Tien jaar later (try-out)

  Pierre Bokma, Peter Blok, George van Houts, Adam Kissequel en Linde van den Heuvel geven een kritische blik op de verbijsterende ontwikkelingen m.b.t. het geldstelsel in een twee uur durende rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Je lacht je gek!
 • De Brieven van Mia

  Een muzikale familievoorstelling over vriendschap, oorlog en liefde

  De Brieven van Mia is een een spannende, poëtische en muzikale familievoorstelling over vriendschap, liefde en wat oorlog met je doet.
 • Komt een vrouw bij de dokter

  Naar de aangrijpende bestseller van Kluun

  Na Kluuns bestseller (1,2 miljoen exemplaren verkocht) uit 2003 en een filmbewerking in 2009 kón een theaterbewerking van de aangrijpende liefdesgeschiedenis Komt een vrouw bij de dokter natuurlijk niet uitblijven. Een indrukkend stuk over twee strijdlustige en imperfecte mensen wiens liefde tot het uiterste wordt getest door een vijand die ze niet kunnen verslaan.