programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Toneel

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

Dit theaterseizoen bieden we 12 voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
 • Sonny Boy

  Gebaseerd op de bestseller van Annejet van der Zijl

  In Sonny Boy komen Rika en Waldemar Nods uit de magistrale roman van Annejet van der Zijl tot leven door de ogen van hun zoon. Op zijn 37ste probeert Waldy Nods, even oud als zijn vader is geworden, de herinneringen aan zijn ouders te ordenen.
 • Motherland - Katinka Strikes Back

  Met Jip Smit, Dorien van Gent en Teun Donders

  Jip Smit neemt je na het succes van de voorstelling Motherland (winnaar Best of Fringe Award 2020) wederom mee naar een magische wereld, waarin we de queeste volgen van heldin Katinka. Een fantasy sequel, waar Game of Thrones en The Office elkaar ontmoeten.
 • Zelensky hier

  Door Patrick Nederkoorn, Arjen Arnoldussen en De Spelersfederatie

  Een nieuwe, en bovendien de eerste, voorstelling over het leven van Volodomyr Zelensky, de man die acteur, auteur en komiek was voordat hij president van Oekraïne werd.
 • Herman

  Stefan de Walle en Eva Van der Gucht e.a.

  Wat doe je als je partner na 26 jaar huwelijk vertrekt naar een ander? Het overkomt Herman. En ondanks (of liever dankzij!) alle tegenslag groeit hij uit tot een véél leuker mens. Een tragikomedie over een laatbloeier: ontroerend en hilarisch tegelijk, door o.a. topacteurs Stefan de Walle en Eva van der Gucht.
 • George en Eran Producties & Club Classique

  LEVEN

  Jeugdvrienden Adam en George vertellen over hun bijzondere vriendschap met Roos een meisje dat ze onverwacht tijdens een treinreis ontmoeten. Maar wanneer hun reis een plotselinge wending neemt waardoor ze elkaar dreigen te verliezen moeten ze zich opnieuw verhouden tot elkaar, het leven en het verlies dat het met zich meedraagt.
 • Rust en Vreugd

  De opvolger van Hendrik Groen

  Emma (Doris Baaten) besluit na de dood van haar man een tuinhuisje te onderhouden. Een tenenkrommend grappige muzikale voorstelling van de schrijver van Hendrik Groen, waarbij maatschappelijke kwesties op humoristische wijze worden belicht.