programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Komedie

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

Dit theaterseizoen bieden we 12 voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
 • De ongeplukte zusters

  Van Almere County

  Oergeestige muzikale komedie met Plien van Bennekom, Rop Verheijen, Wart Kamps, Bart Rijnink en Ilse Warringa, losjes gebaseerd op het werk van Jane Austen. Keer twee eeuwen terug in de tijd en dompel je onder in een avond vol wapperende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, tierelantijnen, kokette dansjes en oprechte gevoelens.
 • Judeska Airlines

  Met Jandino

  Na haar zoveelste ontslag krijgt Judeska als stewardess één laatste kans van het uitzendbureau. Een glamourwereld vol knappe piloten en cocktails in verre landen. Toch? Maar die roze wolk verdwijnt snel: ze is grondstewardess. Hoe gaat Judeska om met zeurende passagiers en krijsende kinderen? Juist: alles moet tegen de vlakte.
 • Tis Hier Geen Hotel 2

  Met Dianne Liesker, Ellen Dikker & Hanneke Drenth

  Nóg meer gesmijt met deuren, hopeloos bankhangen en lege verpakkingen in de koelkast; welkom bij Tis Hier Geen Hotel 2. Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker laten zien wat er gebeurt als pubers jouw huis als hotel beschouwen en waarom het dan in een permanente staat van chaos verkeert.
 • TOP Vrouwen

  Vriendinnencomedy met ups en downs!

  TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy met ups en downs, avontuur en (om eerlijk te zijn) flink wat moodswings. Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie spelen drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd die samen een berg beklimmen ter ere van hun overleden vriendin. Van de makers van Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers.