programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Komedie

Onze theaterdeuren zijn weer open! Bekijk het coronaprotocol tot (voorlopig) 1 november

Wij hebben er lang naar uitgekeken, het nieuwe theaterseizoen mét (veel) publiek. Er kan gelukkig al een stuk meer, maar we zijn er nog niet. Voorlopig hebben we voor ieders veiligheid tot 1 november bij de meeste voorstellingen in de Stadsgehoorzaal te maken met een coronatoegangsbewijs voor bezoekers vanaf 12 jaar.
 • Maartje & Kine

  Speelbeesten 2

  Maartje & Kine maken muzikale comedy. Hun stijl is een combinatie van klassiek en modern, altijd met een verfrissende blik op de actualiteit. Inmiddels brengt dit unieke en muzikale duo op een eigentijdse manier het oude cabaret terug in het theater met hun ontwapenende aanwezigheid op het podium.
 • Harrie neemt de benen

  Met Jon van Eerd

  HARRIE NEEMT DE BENEN is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten u gegarandeerd van uw stoel van het lachen. In deze spiksplinternieuwe top komedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harrie weer in de meest onmogelijke situaties.
 • Huisvrouwen bestaan niet

  Eerste hulp bij opvliegers

  Huisvrouwen bestaan niet is terug! Na het succes van de films, brengt Rick Engelkes Producties Huisvrouwen bestaan niet naar het theater! In de herkenbare en humoristische voorstelling volgen we het leven van drie uitgesproken vrouwen. De extravagante Loes (59), haar dochter Gijsje (29) met smetvrees en Gijsjes halfzus Marjolein (39). Ze bespreken elkaars leven, het huishouden en vragen zich af of de “echte” huisvrouw wel bestaat?
 • Tis Hier Geen Hotel

  #pubers #gottalovethem

  ‘Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.