programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Entertainment

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

Dit theaterseizoen bieden we 12 voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
 • Social Squad

  De interactieve TikTok show

  Viral TikTok creators Quinn en Aaron, Anique Dreamon en Emma Keuven maken samen de meest unieke theatershow van het seizoen. Samen met het publiek swipen ze langs eigen verhalen, de grappigste sketches, populairste liedjes en danstrends. Ga mee op een hilarische reis langs de do’s en dont’s van TikTok.
 • Meester Mark

  De grappigste taalfoutjes uit de klas

  Veel mensen genieten dagelijks van de taalfoutjes die Meester Mark deelt op social media. Deze voorstelling draait om de allerleukste uitglijders en instinkers van kinderen. Met anekdotes uit zijn eigen onderwijsloopbaan vertelt Mark van der Werf hoe de hartverwarmende missers ontstaan én staat hij stil bij de briljante taalingevingen die leerlingen óók hebben.
 • Rudolph’s Bakery Live

  De Feestdagen!

  Laat je door Rudolph van Veen inspireren iets héérlijks op tafel te zetten tijdens de feestdagen. Een muzikale én geurende voorstelling vol kookdemo’s waar je gegarandeerd iets van opsteekt!