Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Entertainment

Gratis Stadsgehoorsjaal bij 4 of meer theaterkaarten

Wij zorgen ervoor dat jij er deze winter overal warmpjes bij zit met een speciale warme winteractie. Bij aankoop van 4 of meer theaterkaarten ontvang jij de enige echte unieke en heerlijk warme wollen Stadsgehoorsjaal. OP=OP!
 • Op de stip

  Feyenoord-theatercollege met Eddy van der Ley, John de Wolf en Paul Bosvelt

  Op de stip brengt de voetbalpraattafel naar het theater met spraakmakende interviews, het laatste voetbalnieuws, bijzondere verhalen, nostalgie, prachtige beeldfragmenten en natuurlijk humor door bekende oud-voetballers, trainers en/of analisten.
 • Willie Wartaal

  Moederdag

  Rapper, acteur en televisiepresentator Willy Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig) maakt de stap naar het theater met een solovoorstelling over de impact van een jeugd zonder moeder.
 • André Kuipers

  Op Reis Naar De Toekomst

  Er zijn maar weinig mensen die onze aardbol vanuit de ruimte hebben bekeken én die er zó over kunnen vertellen dat het lijkt alsof je er zelf bij was, maar astronaut André Kuipers is er één van! Na een uitverkochte tour keert hij terug met een nieuw theatercollege en vertelt hij vol enthousiasme over wat het leven van een astronaut inhoudt en waarom ruimtevaart niet meer is weg te denken uit ons dagelijks leven en onze toekomst.