Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Entertainment

Kaartverkoop seizoen 22/23 gestart!

Hoera! De kaartverkoop voor meer dan 100 nieuwe shows is gestart. Koop nu je kaarten voor o.a. Youp van 't Hek, Herman van Veen, Ellen ten Damme, Bumba en nog veel meer
 • Cryptokoorts

  To the Moon / A Musk See Show

  Deze avond kom je alles te weten over de bijzondere wereld van het super actuele en booming fenomeen: de cryptovaluta.
 • Op zoek naar de gemiddelde Vlaardinger

  De gemiddelde Nederlander woont gewoon in Vlaardingen!

  Na de spraakmakende documentaire zet Albert Klein Haneveld zijn zoektocht naar de gemiddelde Nederlander voort in het theater. Samen met het publiek gaat hij op een absurde zoektocht langs een eindeloze hoeveelheid statistieken. En wat blijkt: de gemiddelde Nederlander zit gewoon in de zaal!
 • Op de stip

  Hét theaterprogramma over voetbal, met o.a. Eddy van der Ley

  Op de stip brengt de voetbalpraattafel naar het theater met spraakmakende interviews, het laatste voetbalnieuws, bijzondere verhalen, nostalgie, prachtige beeldfragmenten en natuurlijk humor door bekende oud-voetballers, trainers en/of analisten.
 • Willie Wartaal

  Moederdag

  Rapper, acteur en televisiepresentator Willy Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig) maakt de stap naar het theater met een solovoorstelling over de impact van een jeugd zonder moeder.
 • André Kuipers

  Op Reis Naar De Toekomst

  Er zijn maar weinig mensen die onze aardbol vanuit de ruimte hebben bekeken én die er zó over kunnen vertellen dat het lijkt alsof je er zelf bij was, maar astronaut André Kuipers is er één van! Na een uitverkochte tour keert hij terug met een nieuw theatercollege en vertelt hij vol enthousiasme over wat het leven van een astronaut inhoudt en waarom ruimtevaart niet meer is weg te denken uit ons dagelijks leven en onze toekomst.
 • Fred van Leer - UITVERKOCHT!

  En Route

  ‘Alsmaar onderweg. Continu auto in, auto uit. Zit ik niet hier, dan sta ik wel daar. Of ik lig ergens…’ In En Route vertelt Fred van Leer wat er allemaal op zijn pad komt. Gebeurtenissen die je ontroeren, doen verbazen, aan het lachen maken en waarbij je als publiek, misschien, ook nog eens aan het woord komt.